DIVERSIFICAREA (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Parerea mea este ca mai bun ca pestele proaspat, din Romanik, nu e niciun alt peste importat, care poate fi inghetat/dezghetat de 100 ori! so, noi papam salau, e un peste care se hraneste cu papa vie,din apa,nu poate fi hranit cu prafuri, deci nici crescut artificial...si cu pastravul de pastravarie e putina problema, e 'ingrasat' rapid, va imaginati cum si cu ce..iar eu am vazut cu ochii mei intr-o pastravarie..in fine, noi mancam, dar ptr Mufa, numai salau!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna

Ellis..multumesc. o sa incerc sa vad daca are succes. eu ador pestele dar din pacate nu prea stiu sa-l gatesc.

cu pangasius imi era tare usor..il luam file , dezghetat( deci sper ca si proaspat) si doar il puneam la aburi sau in tigaia de teflon cu putin ulei de masline si apa .

azi fac supa de pui cu multe legume..Edi le adora..morcovi, pastarnac, telina, patrunjel....asa ca felul 1 e supa cu taietei de casa si felul 2 legume multe cu putin unt si un pic de carnita.

Am facut iaurt in casa..am luat lapte de la producator din piata si l-am pus la prins..ii place lui Edi.

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Oana tu cand zici sa-i schimb iaurtul la care din ele te referi? Ca i-am dat de 2 feluri: Napolact iaurt zdravan de la care s-a inrosit pata, si a 2-a zi Bremac, normal, de la care n-am avut nimic.

O sa iau Tnuva, iaurtul meu fin, dar si ala are lapte praf degresat si alte chestii .

Seara i-am dat cereale cu iaurt, dar i-a mers burta putin, cu toate ca o dormit pana la 6 dimineata bine mersi. Si iara a reaparut pata (iaurtul a fost de la Natura, simplu, are numai "lapte" la ingrediente). Ca nu mai stiu daca de la anumite iaurturi i se inroseste pata sau de la ce. O sa ma duc la medic.

Va aud cu ciorba de salata, e singura mancare care nu o pot manca, mi-i scarba de salata aia fiarta .

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ellis- multumescde info cu spanacul. Nu am stiut- si eu mereu il mananc cu smantana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Musette79

Oana tu cand zici sa-i schimb iaurtul la care din ele te referi? Ca i-am dat de 2 feluri: Napolact iaurt zdravan de la care s-a inrosit pata, si a 2-a zi Bremac, normal, de la care n-am avut nimic.

O sa iau Tnuva, iaurtul meu fin, dar si ala are lapte praf degresat si alte chestii .

Seara i-am dat cereale cu iaurt, dar i-a mers burta putin, cu toate ca o dormit pana la 6 dimineata bine mersi. Si iara a reaparut pata (iaurtul a fost de la Natura, simplu, are numai "lapte" la ingrediente). Ca nu mai stiu daca de la anumite iaurturi i se inroseste pata sau de la ce. O sa ma duc la medic.

Va aud cu ciorba de salata, e singura mancare care nu o pot manca, mi-i scarba de salata aia fiarta .

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Buna,
Eun ma refeream la Brenac...aceeasi persoana care mi-a spus de el mi-a zis ca sa nu-i dau copilului decat Napolact, Tnuva, Zuzu sau Ulcica...ca restul sunt facute din prafuri concentrate si alte minuni.....noi am ramas la , Catinca il adora si pe ala simplu si pe ala cremoso...am ajuns sa mancam un borcan din ala mare la gustarea de dupa-amiaza...

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

deci Napolactul e ok?

Eu nicodata nu am putut manca spanac cu smantana...de fapt niciun fel de leguma cu smantana.

Musetteciorbita de salata e una dintre preferatele mele..si deocamdata si Edi o papa bine. cateodata fac si din spanac..imi place si mai mult.

Ati auzit de leurda? mama mea tocmai m-a anuntat ca a aparut in padure..e foarte buna...daca merg acasa o sa-i dau si lui Edi. se pregateste exact ca ciorba de salata.

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Si eu stiam de Napolact ca e ok, impreuna cu Tnuva si Zuzu. Dar voiam sa fiu sigura ca Oana se refera la Brenac ala, nu la Napolactul meu . Oana, tu de Tnuva zici ca-i place Catincai, ca o ramas o "," in loc de nume... cand zici "ala cremos" te referi la Yople cremicios ala?

Elena, da, am auzit de leurda, e ca si spanacul. Dar tot nu ma induplec sa mananc supa

Azi i-am dat dimineata mar ras simplu si tot are pata aia, e rosie, parca nu exista nici o regula sa scap de ea sau sa apara
La pranz i-am fiert morcov, telina, piept de pui si putin orez, cu o frunza de patrunjel care am scos-o, ca ne cam merge burtica de la iaurt.

Avocado nu am gasit, maine o sa-i fac mar cu morcov pe dimineata. Sunt piersici la 15 lei kilu, arata ft apetisant, dar parca n-am incredere. Am mai luat o para sa avem diversitate

Spor la gatit, mancat si diversificat!

PS: Am primit un doc cu alimente analizate, si de acolo stiu de Zuzu si Napolact ca-s ok (comenteaza totusi ca in Zuzu este lapte praf); de Danone ca nu-i "recomandat la copii si batrani cu probleme" ; marcile European Drinks, Viva, Regal NO WAY. Ciocolata Laura...are max 3% ciocolata in ea, in rest e numai E-uri

Mergi la inceput

Musette..multumim de info. Si Edi are o pata pe obraz ( 2-3 spatamani) habar nu am de la ce poate fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Musette79

Si eu stiam de Napolact ca e ok, impreuna cu Tnuva si Zuzu. Dar voiam sa fiu sigura ca Oana se refera la Brenac ala, nu la Napolactul meu . Oana, tu de Tnuva zici ca-i place Catincai, ca o ramas o "," in loc de nume... cand zici "ala cremos" te referi la Yople cremicios ala?

Elena, da, am auzit de leurda, e ca si spanacul. Dar tot nu ma induplec sa mananc supa

Azi i-am dat dimineata mar ras simplu si tot are pata aia, e rosie, parca nu exista nici o regula sa scap de ea sau sa apara
La pranz i-am fiert morcov, telina, piept de pui si putin orez, cu o frunza de patrunjel care am scos-o, ca ne cam merge burtica de la iaurt.

Avocado nu am gasit, maine o sa-i fac mar cu morcov pe dimineata. Sunt piersici la 15 lei kilu, arata ft apetisant, dar parca n-am incredere. Am mai luat o para sa avem diversitate

Spor la gatit, mancat si diversificat!

PS: Am primit un doc cu alimente analizate, si de acolo stiu de Zuzu si Napolact ca-s ok (comenteaza totusi ca in Zuzu este lapte praf); de Danone ca nu-i "recomandat la copii si batrani cu probleme" ; marcile European Drinks, Viva, Regal NO WAY. Ciocolata Laura...are max 3% ciocolata in ea, in rest e numai E-uri

Da, la Yople ma refer...este tot Tnuva...
O intrebare...de ca sa-i scoti patrunjelul daca s-a stricat la stomac? Eu nu stiam ca patrunjelul are efect diareic...in schimb marul crud da! Pentru stomacel stricat se recomanda mar copt!
Pupici

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

OANA - da, ca si gust, e mai bun spanacul cu smantana, dar ca aport de Fe e nul; ca doar de aia administram copiilor Fe la distanta de Calciu si lapte
- si noi tot pangasius mancam, e fff gustos si nu stau cu grija oaselor; sigur ca e campanie de denigrare chestia aia cu anunturile; aaaaaaaaaa...daca ai mei de la tara imi aduc salau, stiuca, cega, le prefer pe astea, dar de aici iau pangasius proaspat.

VELENAMARIA - eu fac urzici cu leurda si untisor; ieri am executat si a papat si fata pt prima data, a bagat cat o farfurie de ciorba, am crezut ca plezneste de atata mancat! aveti grija cu leurda, insa, am inteles ca frunzele seamana cu ale altei plante otravitoare, asa ca eu miros fiece frunza, daca miroase a usruroi e leurda

Avem urmatoarea problema: de aproximativ o luna jumate am inceput serviciul, moment din care Alessia nu a mai papat iaurt(eu ma intorc pe la 15-16 si la 17 ii dadeam eu iaurtul) - asa ca am pus pe seama razbunarii fatza de mine; insa cu timpul imi respinge orice branzeturi si lactate(mai putin lapticul ei) - ce sa fie oare??????? sa aiba vreun surplus de Ca? pana acum manca mozzarela, cascaval sofia, branzica de vaci si fagaras, iaurtul e super bun...acum daca isi da seama ca-s branzeturi, strange gura si adio.

...mar copt, banana si orez pt diaree..

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput