Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 93
Raspunsuri - Pagina 9
elly_me spune:
Sunt ff in ceata- nu mai inteleg nimik din monitorizari
Z10- E=6.8
Z13- E=6.8 OS-9mm
Z15- nimik
Z17- E=9.1 OS-13mm
Z19- nimik
Azi in Z21 - am un folicul pe OS- 21mm
Nu pot sa cred
Mi-a spus diseara activitate.
Foliculul meu se joaca v-ati ascunselea
Alta explicatie nu gasesc.
Vi s-a mai intamplat asa ceva???
Elly
Astept, astept si iar astept .....
felix76 spune:
Ellyyyyy, e demential folicolu tau, se joaca de-a David Copperfield cu tine si cu Tutu. Spor la prestat deseara! Sa ne faci o surpiza placuta, peste 2 saptamani! Stii ce spune un spermatozoid ovulei? Daca te prind om te fac!!!
Aditu . Ca sa ovulez eu iau minunatia aia de gynex recomandata de Zadori. Mai iau l-arginina, royal jelly si omega 3 desi caut omega 369 din seminte de in si nu gasesc. Eu ovulam de obicei si parca si tu ovulai naturel. Astea le iau pt imbunatatirea endometrului si a calitatii ovocitelor doar doar vine barza si la geamul meu.
Mada ma topesc, ma topesc, ma topesc! Iti dau sarcina: data viitoare cere-i sa-ti faca pozica si sa ti-o scrie pe un memory stick sau CD sa ne arati si noua ousoru cu maini si piciorute.
Magditu ocupat . Si tie spor la fufaleala! Nu degeama suntem noi naturiste, sigur ne va iesi naturel!
Simona2, poate nu e totul pierdut. Stiu eu pe cineva cu sangerari pana in luna mare de sarcina si bebe are acum peste 22 de saptamani in burtica la mami...
Un sfat: cine are ganduri de facut spermograma, sa o sune pe Matei direct pe mobilul ei si sa recolteze proba doar dupa ce a ajuns la clinica sau unde zice Matei sa va intalniti, dupa ce a sosit Matei si nu inainte. IDS-ul nu e serios, spune ca vine Matei dar e posibil ca ea sa nu ajunga cand zic ametitele de la receptia IDS...
Pup gascoteca,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
elly_me spune:
Felix- saru'mana
Pentru mine e o veste ff buna- pt ca azi este si ziua mea- implinesc 28 ani.
Dar sunt putinel suparici- pt ca sambata trecuta am facut radiografie la picior si m-am iradiat
Oare dauneaza??- eu stiu ca da
Oricum - nu cred ca o sa se intample luna aceasta minunea.
Dar ma bucur ca se poate si cresc foliculii.
Elly
mada23 spune:
Magditzule...
Felix... poze sunt deja puse uite aici pe centrul imagiini se vede dintr-o parte , priveste spre stanga
Elly... LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA , FERICITATA
nu are legatura saptamana trecuta, daca incep cu "NU"
se intampla luna asta..ce rost mai are sa faci ceva, de unde stii, esti Dumnezeu cumva? in luna cand am ramas am facut trebusoara numai la intamplare, cand am avut chef si uite vezi ca orice e posibil, fii barbata, da? hai ca o pui de un bb luna asta
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
adrianaady spune:
Elly la multi ani draga noastra ! waw ce mamica tinara vei fi
Sa iti dea d-zeu multa sanatate si un bebe mic in brate.
Si nu are nimic radierea de spat trecuta, trece pina se prinde samburelul. Si la cit este de jucaus foliculul tau nu m-as mira sa se prinda un ghiocel asa la mami in burtica.
Felix la monitorizare in noiembrie a vazut si dr T ca ovulez, si daca am si ramas odata in dec inseamna ca ovulez si natural. Dar am avut senzatia ca in ian si feb nu am mai ovulat deloc, si as vrea sa imi maresc sansele sa ovulez si sa am si endometru bun sa se prinda bebe. In aprilie am programare la endocrinolog , o sa merg cu analizele hormonale si o sa vad ce sfat imi da. Dar cu ceva naturist nu strica sa incerc nu? o sa imi cumpar l-arginina si niste vitamine cu omega 3, rau nu au cum sa imi faca....multumesc iubita si astept vestea aia mare curind ca prea am asa niste simtaminte cind citesc ce scri matalutza
Mada dar ce ghiocel ai acolo draga mea....
felix76 spune:
Mada, l-am vazut acum! M-am emotionat! Sunt fara cuvinte!
Elly, daca va fi sa fie, functioneaza regula aia: totul sau nimic, adica ori va fi sanatos tun ori organismul elimina! La multi ani iti doresc!
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
elly_me spune:
Felix, Mada, Ady -
Ce-o fi o fi- cum o vrea DD.
Daca vrea sa-mi faca de ziua mea un cadou frumos- nu ma supar.
Voi fi cea mai buna mamica.
Sunt puternica si lupt in continure- mai am momente de cadere, dar ma ridic.
Noroc cu voi
Daca nu m-ati incuraja voi, sotul meu si 2 colege de serviciu nu cred ca as putea merge mai departe.
Caci mi-e greu sa-mi spun "povestea" celorlalti- pentru ca nu inteleg prin ce trec.
Desi lumea ma condamna - ca nu vreau sa fac copii, ca tin la cariera, sunt comoda, vreau sa ma bucur de viata linistita si sa nu am griji....tac si merg mai departe- pt ca numai DD stie ce este in sufletul meu.
Si pana la urma se va intampla si minunea.
Elly
simona2 spune:
Adriana...parerea mea e ca nu ar trebui sa iei nimic fara sa vorbesti cu un medic. Cel mai probabil nu-ti fac rau plantele de care zici tu, dar daca nu vb cu un medic care sa-ti dea un tratament personalizat, care te va ajuta cu siguranta, pierzi vremea...
Eu iti sugerez sa te duci la un medic homeopat, o sedinta e undeva intre 60-80 Ron, ii spui toate problemele tale si-ti va recomanda cea mai buna combinatie pentru tine. Daca vrei, iti dau PM cu detalii despre dr. la care merg eu (la homeopat nu trebuie sa mergi mai mult de o data la o luna,o luna jumate...eu cu medicul meu corespondez si pe mail si-mi raspunde la toate intrebarile...free of charge).
Eu inca nu am rezultatul beta hcg si sangerez in continuare (ceva mai putin, dar tot ingrijorator), insa tocmai am primit rezultatele ultimelor analize hormonale facute, toate sunt in limite normale (am facut TSH, T4, estradiol, LH, progesteron, prolactina, testosteron, s-dhea)...sa vedem ce-o spune endocrinologul maine.
Cu 3 zile inainte sa-mi iasa testul de sarcina clar pozitiv, progesteronul era 6.61 (faza luteala 4-25 ng/ml). O fi ok? (ma gandesc ca o fi fost prea mic daca sarcina era deja in evolutie).
adrianaady spune:
Elly de aia suntem aici sa ne ajutam una pe alta, si eu am zile cind ma apuca o disperare mama,mama.... dar tre sa ne ridicam si sa mergem mai departe...asa ca capul sus cine stie ce surpriza iti va face doamne doamne anul asta
Simona , ai si tu dreptate, ar trebui sa astept sa imi iasa si mie analizele hormonale si sa ma duc intai la endocrinolog si apoi chiar as merge si la un dr homeopat, asa ca daca esti tu dragutza trimite-mi te rog un Pm cu mai mult informatii.
Ma bucur simona ca tie ti=au iesit bine analizele, totusi e cam mic progesteronul in perioada aia daca se prinsese samburelul, dar cine stie.... chiar sunt curioasa cum iti iese maine beta, sigur va avea o valoare demna de o gravida, dar totusi eu as mai repeta un beta luni dimineatza sa vezi cum evolueaza, creste sau scade, ca sa elimini mai multe consecinte negative
elly_me spune:
Adriana- eu cand m-am dus la T prima data anul trecut nici macar nu s-a uitat pe analize - ma dusesem cu vreo 2 dosare.
Am apucat sa-i spun doar ca vreo 3 ani am luat utrogestan pt a avea CM regulat.
Eu nu aveam CM.
Cand a auzit mi-a spus sa renunt la utrogesta si sa ma duc la dr. homeopat (dr.vladutu mihaela) sa-mi dea un trat naturist sa obtin un cm natural (nu indus de utrogestan) - dupa care sa-mi fac analizele hormonale si sa incep monitorizarile.
M-am enervat ca ma "flituise" la dr.homeopat- pt ca mai fusesem cu vreo 2 ani in urma si nu obtinusem cm natural
Dar m-am linistit si m-am dus si a fost super ok.
Dupa 1 luna de tratament cu "calcarea carbonica" mi-a venit primul CM natural
- la 60 zile
Nu m-am dus la T la monit de prima data- pt ca nu-mi venea sa cred
Am luat in continuare trat.homeop. si dupa inca 45 zile mi-a venit iar (apoi s-a reglat la 30-40 zile)
Iar - culmea- acum am un filocul destul de baban fara nicio stimulare
Niciodata nu am avut un asemenea folicul.
Desi am facut stimulari si cu clomifen si cu gonal.
Luna trecuta - am facut 10 gonal si am avut un folic de 16.5mm
Deci - te sfatuiesc sa te duci la dr.homeopat
La dr.vladutu prima consultatie este 150ron - si urmatoarele 100
Desi - sunt constienta ca tratamentul homeopat tine mai mult de creier sau autosugestie- la mine a functionat.
Si nu credeam in acest tratament.
Mada- ma tot indemna sa cred- si a avut dreptate
Mada sa-ti traiasca samburelul si sa fie sanatos.
Sarrah- ce faci ? ai greturi???
Ana- cum te simti ?? BB e bine? sa ai grija de voi
Lali-
PS- cu intalneala cum ramane?
Fetelot mi-am adus aminte ca trebuie sa nasca Aris.
Aris - nastere usoara
Rala- ce mai faci??
Georgic, Aerlilian -
Elly