Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 93

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Madutz, ti-am vazut ghiocelul si "vleau si euuuu", adica "vlem si noiiii", ca sa nu fiu egoista .
Elly, ai vazut foliculul pe ecran ? Ala e viitorul tau copil , deci gandeste-te la asta cand te iubesti cu sotulica . La multi ani, sa fii sanatoasa si sa ne anunti fericita peste doua saptamani ca asta a fost luna norocoasa .
Aditu, ulei de seminte de in poti sa iei, cred eu, fara sa mai mergi la homeopat. Contin omega 3,6,9 si se zice ca imbunatatesc calitatea ovocitara. Eu le cam iau de vreun an de zile.
http://www.naturaplant.ro/produse/2921/Ulei_de_Seminte_de_In-_Omega_3-6-9
http://www.ilanplant.ro/produs/ulei-de-seminte-de-in-cpr
Felicic
Simo

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Ady- eu mai iau de vreo 4 luni extract de mladite de zmeur (30 picaturi - de 2 ori/zi) si extract de coacaz negru (30 pic/zi)
- si nu mi le-a recomandar dr. homeopat.

I-am spus ca iau si a spus ca sunt ok.

Eu cred ca sunt si ele bune de ceva.

Mada- am vazut punctuletul "negru" pe o.s.- pe ecran de 2.1
Sper sa vad data viitore in uter punctuletul.

Dar nu ma "ambalez" prea mult.
Ma bucur doar ca am un folicul ok- si sper sa se prinda.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Elly pai ai obtinut intr=un an atit de multe, ma bucur din suflet, mai ai doar un pas si gata , se intimpla minunea. Deci tre sa crezi si sa fii optimista nu? Asta este lectia ta pt noi.
Sigur o sa ma duc si la un dr homeopat, sa vad cum ies analizele hormonale si sigur ma indrept intr-acolo. Si ai dreptate cu tratamentele astea, e vorba si de o doza mare de autoconvingere, dar ce nevoie am de asa ceva, sa simt ca fac ceva, ca incerc ceva si atunci o sa fiu mai optimista si mai increzatoare.
Magdita multumesc si tie de sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Elly , ce folicul baban ! Doamne ajuta !
Noi suntem bine , asteptam urmatoarea eco . Pe 7 aprilie facem si morfofetala ! Abia astept ..

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, va multumesc pt incurajari! Si eu cunosc o tipa care si-a legat trompele dupa a doua nastere! asa e, decat sa se ajunga la altele, mai bine ligatura tubara! Dar, uite, la FIV in Ungaria e o fata care si-a legat trompele dupa cea de a doua sarcina si acum regreta! Nu poti sa stii ce iti rezerva viata!
Mada, ai o minune acolo! sa iti traiasca si sa fie sanatos/sanatoasa! Ai ceva presimtiri legate de sexul bb-ului?
Felix, poti sa comanzi pe net ulei din seminte de in!
Ely, si despre mine cred asa multe persoane: ba ca ma intereseaza cariera, ba silueta...etc. Dar n-am ce face! Lupt!
Stii vorbele scandate la meciuri! Luptam! Luptam si castigam!
Aditule, si eu am luat omega 3 6 9! Nu stiu ce efect a avut asupra mea! Dar nu cred ca are ce sa faca rau! Totusi, doctorul de familie i-a zis sotului meu sa faca o pauza la trei luni!Banuiesc ca e valabil si la noi!
Ce stiti de efectul carnitinei la femei? caci eu il iau pt activitatea sportiva! oare ma influenteaza negativ in alt sens?

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

elly cum se iau picaturile? coacaz in prima jumatate a cm. si zmeura in a doua?
cine face inseminare la dr. tutunaru si poate, o rog sa-mi trimita PM detalii. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mada ,felicitari din tot sufletul meu!Sa fiti sanatosi amandoi si sa ai o sarcina de vis!
Elly ,LA MULTI ANI, scumpa mea,sa ai parte numai de bucurii si fericire si sa vina bebe cat mai curand.Foarte ciudata treaba cu foliculul tau...Ma rog,sa fie asa cum zice T si sa iasa bebe din el luna asta!
Felix ,vom ramane si noi gravi curand,da?
Sarrah ,cum e cu nidarea?Ceva pofte are fata?
Magdita ,ne gravidim anul asta,da?
Adrianaady ,nu e nimic de ras...Toate am inghiti absolut orice ni s-ar spune ca ajuta...Vei primi raspunsuri,eu...nu stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Neata fetele,

Eu nu am mai scris de mult dar asta pt ca nu am prea avut noutati.

Acum 1 sapt am facut un Papanicolau ca sa vad cum mai stau ca nu il mai facusem din 2007 si pt ca mi se parea mie ca nu mai am eu mucusul ala de ovulatie ca alta data.

Si surpriza - se pare ca rezultatul nu e prea bun ba chiar cred eu ca e ingrijorator...

Imi scrie ca am fond inflamator, cocobacili si rare koilocite. Voi stiti ce inseamna asta? O fi grav? Ca eu citisem cum ca aceste koilocite ar fi celule infectate cu HPV.

Offfffffffff asta mi-ar mai trebui....

Saptamana viitoare merg la doctor sa vad ce zice ca imi vine sa mor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Simo- eu am luat tincturile non-stop - nu am tinut cont de cm.

Dimineata iau coacaz negru- 30 pic
la 12.00- 30 pic. mladite zmeur
la 16.00- 30 pic. mladite zmeur

In weekend nu prea iau- pt ca uit, sunt plecata .........

Dar de luni pana vinei le iau- pt ca le tin pe birou si nu le uit.

Am molipsit si colegele- si ne tratam in grup- desi ele nu vor bbei- dar au citit ca sunt bune si le iau preventiv

Aerlilian- si mie mi se pare ciudata evoluti foliculului
Dar - o sa ma mai duc si lunile urmatoare la monit.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Jasmine, imi imaginez ca ti-e greu, dar nu dispera! Asteapta sa mergi la dr!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput