Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 93
Raspunsuri - Pagina 11
magdita spune:
Aerlilian, sigur ca ne gravidim iubita anul asta, nu ti-am zis ca e anul nostru ? Si ca sa vezi ca vizualizez bine, uita-te la semnatura mea . Asta e prima varianta, azi lucrez si la a doua .
Daca vreti sa va distrati, intrati pe makemebabies.com .
Jasmine, cat ti-a iesit, 2 sau 3? Eu zic sa stai calma pana ajungi la medic, probabil vei face spalaturi locale si tratament cu ovule. Nu cred ca trebuie sa te sperii, cocobacilii sunt prezenti destul de frecvent in analiza de secretie.
Pup fetele si sa aveti o zi insorita .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna#8230;"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
Asa de optimista sunt
mada23 spune:
buna
Magditzule... imi place asa te vreau, la mine a functionat, merge si la tine
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
sarrah spune:
salutare,
scuze, nu am mai intrat dar nu am avut timp....poate e mai bine ca am fost ocupata pentru ca m-am gandit mai putin la cele 2 liniute pe care le astept ! dar cred ca subconstientul a lucrat oricum !
astazi sunt z 11 de la ovulatie, nu m-am putut abtine si am facut un test de urina, bineinteles ca a iesit negativ ! mai bine nu il mai faceam ! acum sunt dezamagita... maine vreau sa fac BHCG, la urgenta, voi fi Z 12 de la ovulatie !!! as astepta pana luni ca...ar fi mai relevant rezultatul dar...nu ma pot abtine !!!
al meu nu ma lasa sa fac nici un fel de test pana in Z 14 ! spune ca nu intelege de ce fac daca nu sunt relevante...dar cred ca voi ma intelegeti, sunt si eu curioasa !
acum sa va spun de simtome...am avut in zilele 5 si 6 de la ovulatie cateva intepaturi in burtica, apoi nimic. in Z 6 SI 7 zi am avut si febra musculara...e adevarat ca am urcat scarile 2 zile dar...aveam febra si la maini(am citit eu ca febra musculara ar fi un simtom al sarcinii)! sanii sunt f putin mariti, la fel sunt si inainte de menstruatie ! noaptea trecuta am avut frisoane si nu prea am dormit...spre dimineata am visat f ciudat(poate ma incearca o eventuala raceala pentru ca ma doare putin in gat)! de ieri dupa amiaza imi simt uterul contractat iar astazi am hotarat sa stau mai mult in pat...am renuntat la tot ce aveam de facut. contractiile sunt destul de puternice, ma gandeam sa iau no-spa dar mai bine nu ! si inca ceva mananc f mult, ma apuca foamea si noaptea dar asta mi s-a intamplat mereu cand am luat urogestan...ma simt putin balonata si "grasuta" !!! deci, cam astea sunt simtomele care au si nu prea au legatura cu o eventuala sarcina !
pentru toate fetele , fara exceptie !
magdita spune:
Sarrah, Doamne ajuta sa ai beta hcg mare .
Madutz, sunt sigura ca ai dreptate !!!
Tamy , gata, facui si fetita !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna#8230;"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra
sarrah spune:
magdita- multumesc, asa sa fie ! azi, nu am iesit din casa, nu am chef de nimic...ma simt molesita...iar durerile de burtica persista ! abia astept sa fac maine BHCG. dar pana ajung la Bucuresti mai fac maine dimineata un test de urina, asa de control!
sarrah spune:
fetelor,
contractiile uterine pe care le am acum nu le-am avut decat atunci cand am fost insarcinata ! e ceva ciudat...poate e cu ochisori...uff, ce sperante imi fac !
felix- ce faci? cum stai cu prestatul?
aerlilian- tu, ai vreun simtom ? stii ca trebuie sa fim gravi in aceeasi perioada, da ?
elly- am zambit la...uite foliculul, nu e foliculul !!! nu l-ai intrebat pe Tutu cum de "apare si dispare" ? important e ca a fost ! acum incepe numaratoarea inversa ! endometrul cat a fost la ultima monitorizare? am vazut ca nu ai scris...bafta multa !
jasmine- imi pare rau, dar nu te mai stresa inainte sa mergi la doctor ! iti va spune ce tratament trebuie sa urmezi daca intr-adevar "ar fi ceva ingrijorator" !
adriana- nu ne mai spui nimic ?
magdita- tare semnatura !
mada- cand ne intalnim sa bem si noi dupa tine ?
simona- ai vreao veste ?
tamy- cand mai mergi la vecini ?
sarrah spune:
lali- ce faci, nu mai spui nimic? se simte lipsa ta ! eu, cred ca nu mai ai timp de forum ca...deh...e soare afara si te plimbi cu scuterelul !!!
felix76 spune:
Magditule ce copii mumosi facusi! Si mari din prima, tu!
Sarah, pai se poate? Fi cuminte, nu te mai gandi acolo! Ia mai spune-mi mie o reteta doua de papica bun! Ai facut mucenici??? Eu sunt bine, prestez ca suntem la ovulatii cica...
Jasmi, mucusul nu e mereu prezent, de multe ori se elimina impreuna cu proba donata de sot la fufu asa ca pana nu ceteste un dr analizele nu dispera. Sigur iti va da un tratament si vei scapa de balaur!
Lilisor, clar, noi vom urma. Madut a dat startul babatiilor la facut bebei
Tamy, ma bucr ca te simt un pic mai optimista! Va fi bine, vei vedea!
Apropos de naturiste, si eu am luat mladitele de coacaz si zmeur, toata luna si multe luni dupa, cu de la mine putere... Din cauza de clomifen facusem chisturi pe ovare iar miraculoasele tincturi le-au spart! Omegile n-au ce face rau nimanui, ba din contra
Pupacesc toata gascoteca,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
sarrah spune:
fetelor, cred ca nu mi-am ales o zi prea grozava sa fac beta HCG !!! vineri, 13 !!! dar...ce o fi sa fie !!! eu, nu sunt deloc superstitioasa dar vad ca acum m-a apucat....
roxi- tu ce mai faci ? te asteptam sa intri sa spui ca ai ramas insarcinata natural ! ca...se poarta !!!