Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 93
Raspunsuri - Pagina 8
tamaryllis spune:
Girls, nu prea sunteti vorbarete!
Simona, iti urez sa ai bafta sa fie bine!
Mada, te asteptam cu vesti!
Magdita, multumesc!
Felixuc, tu ce mai zici?Esti cam tacuta!
La fel si Georgia!
Iesiti din barlog, caci am nevoie de incurajari: am primit mesaj de la T si pe 3 fac laparo! Am niste sentimente ciudate, tinand cont de faptul ca nu voi mai avea trompe! Incerc sa ma incurajez singura, spunandu-mi ca oricum nu sunt bune! Oof!!!
2009 este anul in care voi reusi!
felix76 spune:
Buna dragutele,
Nu ma dati la disparuti, sunt doar foarte ocupata.
Simona, super! Uite graviduta noua! Mergi la dr AZI pentru ca petele alea nu sunt tocmai ok! Sigur iti va da tratament de sustinere.
Tamy, deja te-a programat???? Super, a fost rapid! Cred ca ai sentimente aiurea, doar va fi taiata o bucatica din tine. Trebuie insa sa te gandesti ca trompitele tale sunt defecte si te impiedica sa ramai graviduta. Vei vedea, va fi extraordinar cand iti vei tine puisorul in brate! Atunci vor fi disparut toate temerile si gandurile inchise la culoare.
Lilisor, de gynex scrie de bine in prospect si nu e folosit numai pe infertilitate, ai citit si tu. Nu stiu daca ti-ar fi si tie bun, cred ca ar fi bine sa vb cu un dr homeopat pt ca asta e un tratament homeo.
Elly, ciudate rau valorile tale. Cum adica azi e maine nu mai e folicolu??? M-ai bagat in ceata.
Mada, bafta la echo!
Lali, ce mai face fetita motociclista? Imediat vine primavara si trec si bufeurile si vin liniutele roz si merge graviduta pe mototziclu!
Magdit, Jorji cate un ghiocel de la mine.
Sarah, ceva miscari de trupe prin burtica ta? Ce papa bun mai faci?
Aditu, tu ce mai spui despre tine?
Eu sunt ok, prestam ca suntem la fertile si vrem sa ramanem si noi naturel. Cica gigeii sunt foarte fortosi primavara
Pupacesc gascoteca,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
simonia spune:
simona, daca ai sangerare, mie dr. mi-a prescris parca 4 pastile de duphaston o data, sper sa nu ma insel. apoi cate 2. asa stiam ca se ia, pentru a opri sangerarea. a cata zi esti? nu poti face o eco? in a 5 saptamana de amenoree se vede la eco endovaginal sarcina.
eu una as lua duphaston, pana as ajunge la dr. pot ajuta sarcina sa se fixeze. daca nu mai e nimic de facut, duphastonul nu mai are nici o valoare si sangerarea continua. nu e ca la monitorizare. opresti progesteronul ca sa inceapa sangerarea.
simona2 spune:
Multumesc pentru gandurile bune, fetelor. Chiar daca nu s-a prins de data asta...bebe a demonstrat ca stie drumul
Simonia, sunt in z25, abia maine ar fi trebuit sa-mi vina cm. Sangerarile au inceput de ieri si am inceput sa iau utrogestan (tot progesteron), 2 seara si 2 dimineata.
Insa nu am de ce sa ma imbat cu apa...deja se cam elimina tot, am vazut eliminandu-se tesut, am crampe si sangerez destul de abundent, exact ca la CM. Am mai pierdut o sarcina si stiu cum e...
Partea buna e ca e mica sarcina si probabil n-o sa am nevoie de tratament...desi o sa-mi fac o programare la medic sa ma asigur ca s-a eliminat tot.
happyella spune:
Buna fetelor ! Va rog sa imi spuneti si mie daac stiti unde poate fi facuta spermograma sambata si daca avem nevoie de programare.
Va multumesc.
pupici
asteptand o MINUNE
http://tt.lilypie.com/RBdTp3.png
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happyella Buna fetelor ! Va rog sa imi spuneti si mie daac stiti unde poate fi facuta spermograma sambata si daca avem nevoie de programare. Va multumesc. pupici asteptand o MINUNE http://tt.lilypie.com/RBdTp3.png |
Neatza....
o poti face la IDS...la dr.Matei......cu programare,miercurea si sambata.
dar am inteles k sapt asta nu este in tara.
succes!
Asteptand un ingeras!
Viitoare .....cu .....Te rugam Doamne
magdita spune:
Neata fete dragi,
Simona2, imi pare nespus de rau, chiar nu stiu ce sa zic. Cred ca Aditu te-a sfatuit bine, mai bine faceai beta la urgenta si il repetai la doua zile sa vezi daca scade sau creste valoare. Ma gandesc totusi ca e devreme pentru o eco, tinand cont ca esti z25, e putin probabil sa se vada ceva. Insa vorba ta, e bine ca se poate natural, important e sa afli de ce pierzi sarcinile. Probabil ca o histeroscopie ar fi indicata, ai vazut ce scrie Ladyxe, dupa doua FIV-uri esuate, a descoperit ca avea aderente in uter. Offff....
Elly, si eu sunt curioasa maine ce vei descoperi la monitorizare, e sau nu folicul .
Sarrah, tu ce mai faci? Ceva simptome de nidare ?
Felicic, spor la fufu si de-abia astept sa ne confirmi si tu ca se poarta natural .
Tamisor, te cred ca iti este greu iubita noastra, insa o faci pentru o cauza cat se poate de nobila. Ce sa mai vorbim de femeile care si le leaga de bunavoie pentru ca nu vor sa mai faca copii . Am o cunostinta care are doi copii, si la cezariana din ianuarie si-a legat trompele... Adevarul este ca decat sa ajunga la intrerupere de sarcina la cerere, mai bine asa. Offf...
Madutz, te asteptam cu vesti despre ghiocelul scump .
Georgi, Lali, Aerlilian si toate fetele nementionate si o zi frumoasa va urez.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
mada23 spune:
Buna frumoaselor
intru si eu rapid sa dau vesti: ghiocelul meu creste bine, e mai mare cu patru zile , are manutze, piciorushe ce mai, iti vine sa-l mananci , imi doresc din suflet sa simtiti si voi ce simt eu
mii de poopi, numai bine tuturor!
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
magdita spune:
Madutzul meu drag, felicitari din suflet !!!
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
adrianaady spune:
Buna fetele mele dragi!
felix e o bucurie sa iti citesc mesajele, imi trimit asa o stare de bine si de optimism , asa ca sunt convinsa ca va veni f repede bebeul la tine.
Mada ma bucur ca ghiocelul este bine, doamne deja da din manute, cred ca te-ai topit cind l-ai vazut. Sa stii ca am fost si eu simbata la manastirea radu voda, si m=am rugat sf nectarie si am avut o stare de bine si de liniste de care aveam atita nevoie.
Tamy imi inchipui cit iti este de greu draga mea, dar vorba fetelor tre sa fii constienta ca trompitele tale nu sunt bune, si mai bine sa le scoti, in felul asta te apropii de copilasul mult dorit. Iti tin pumni sa ne dai numai vesti bune
Magdita tu cum te mai simti? ceva simptome de cm ai? Mereu e o bucurie sa citesc ce scrii tu ...
Sarah tu cum te mai simti ? ceva simptome....
Simona tu ce mai faci ? cum iti mai este?
Vroiam sa va intreb ceva, sper sa nu sune prosteasca intrebarea mea, stiti cumva niste trucuri, ceva naturist sau natural ce as putea manca, bea , orice sa fac pentru a mari sansele sa ovulez luna asta?
Luna asta fac dozari hormonale, am facut in z4, si voi mai face si in z14 si z21, si voi vedea cum stau si atunci ma duc la o dr endocrinoloaga sa imi dea citeva sfaturi.
Va pupic pe toate si va doresc o zi buna.