Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 93
Raspunsuri - Pagina 5
adrianaady spune:
Sarah si cu 5 kg tot frumoasa vei fi, te-am vazut eu in poze...imp este sa fi sanatoasa si sa ai un pui mic in burtica
M-am decis si ma voi duce luni sa fac analizele, in ziua 4, tot va fi relevant zic eu...o sa fac estradiol, FSH si Lh...mai tre ceva?
si eu am auzit ca polidinul mai face minuni la unele femei, poate ne numaram si noi printre ele...ar fi ceva
In perioada asta stati linistite si relaxate sarah si simona, sa se prinde puiutii....
noi2 spune:
Buna!
Am sunat pt o programare la Dl Tutunaru, insa nu raspunde nimeni la nr de telefon 0720099299. Mai exista si un altul? Cam dupa cat timp sa dau programarile daca as reusi sa vorbesc astazi?
Multumesc frumos
Si visul implinit cat de curand!
http://tt.lilypie.com/bYxbp2.png
POZELE NOASTRE
felix76 spune:
Hello,
Sarah, Simo, va tin pumni ca nidarea sa se produca luna asta!
Noi2 suna aici 0723 999939, poate reusesti desi asistenta lui Tutu tocmai a nascut ar trebui sa-ti raspunda cineva.
Aditu, inainte cu tupeu! Z1 este ziua inceperii unei noi sperante!
Bella, ce rezultate pozitive ai avut la toxoplasma? IGA, IGM sau IGG? Ca daca ai avut IGG degeaba te-a treatat dr, Igg pozitiv = imunitate la toxoplasma.
Tamy, ma bucur ca nu e enterococ!
Lali, felicitari pt ultima dife!
Mada, ce face bebele? Vreun feeling de ce va fi ai?
Lilisor, te-ai lamurit cu gynexul? Din ce am citit eu are muuuulte efecte extraordinare.
Jorjuc, Magdi,
Pupacesc gascoteca,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
tamaryllis spune:
Fetele, daca e vorba de intalniri, vin si eu!
Felix, in trei-patru luni o sa te "aud" zicand ca ai beta mare! De la tinctura pe care o iei!
Lali, vezi ce inseamna autosugestia?
Weekend placut!
2009 este anul in care voi reusi!
aerlilian spune:
Sarrah ,scumpa mea,in doua-trei zile ma nidez si eu!Ca si eu am simtit ovulatia si am speculat momentul.Ia sa vezi tu ce ne gravidim noi luna asta si mergem impreuna la cumparat carucioare!!!
Felixuc ,crezi ca as putea incerca si eu minunea asta de tinctura?Ca asa cum am mai spus,si scoarta de copac mananc daca stiu ca raman gravi...
Adrianaady ,capul sus!Merfem inainte!!!
Bella,vei reusi,ai sa vezi,vom reusi toate!!!
simonia spune:
adrianaadi, parca si prolactina se face tot in zilele 3-4,
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Sarah si cu 5 kg tot frumoasa vei fi, te-am vazut eu in poze...imp este sa fi sanatoasa si sa ai un pui mic in burtica M-am decis si ma voi duce luni sa fac analizele, in ziua 4, tot va fi relevant zic eu...o sa fac estradiol, FSH si Lh...mai tre ceva? si eu am auzit ca polidinul mai face minuni la unele femei, poate ne numaram si noi printre ele...ar fi ceva In perioada asta stati linistite si relaxate sarah si simona, sa se prinde puiutii.... |
sarrah spune:
hello,
dupa cum vedeti eu nu am somn, mi s-a facut foame ! cred ca inchipuirile mele ca sunt gravi sunt de vina ! am intrat sa va spun ca am simtit astazi cateva intepaturi in burtica...sper sa fie de bine ! nu mi s-a mai intamplat !
felix- hai...termina tinctura si da-i bataie ca...se poarta natural !
ady- asa stiu si eu ca si prolactina se face in z3-4. bafta !
tamy- pai, ai vreo propunere de locatie si data?
lali- abia astept sa-ti revad casca roz, te inscrii? cum te simti, mai ai bufeuri?
magdita-
ma bucur f tare ca vom fi cel putin 3 gravi in acelasi timp: aerlilian, simo si eu !!!
iar am inceput sa sper...dar nu pot gandi altfel !!!
somnik usor, tuturor!
felix76 spune:
La multi ani dragutele mele! Fie ca de 8 Martie viitor sa sarbatorim ziua mamei, nu numai pe cea a femeii!
Pot ... pentru ca eu cred ca pot