Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 93

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Mi-am facut programarea la Iosup ptr morfofetala , la 14 sapt , pe 7 aprilie !

9 +

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Eu fusei azi la cabinet la monit.- Z15
Nimic interesant- pauza pui

Ma mai duc si sambata la spital- dimineata

Ana- felicitari
Fetelor- pupp

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

Draga Magdita multumesc din suflet ptr lista de analize.Promit ca o sa o studiez dupa ce ma mai linistesc.
Bineinteles ca l-am intrebat pe Tutu ce analize sa fac,spunindu-i ca este a 3a sarcina pierduta.N-am primit nici un raspuns.Insist si ii spun ca acum 4 ani am avut toxoplasmoza.Raspunsul a venit de data asta ,dar sec a spus ca nu are nici o legatura.
Mai mult plingind il intreb si in concluzie chiar nu exista nici o salutie.A ba da.Sa faci 15 injectii de Pregnil.Super,dar stiti ca nu se gasesc.A, te descurci tu.Asta mi-a pus capac.Am plecat de la el mai panicata de cit am venit.
Tin sa precizez ca ierea ora 5,si nimeni dupa mine.Deci faptul ca nu a avut timp ca ierea ocupat cade.Noroc cu prietena Carmencar pe care am sunat-o si mi-a ridicat moralul,ca altfel lesinam pe strada.
Eu am facut o serie de analize serologice acum 4 ani,date de doctorul la care ieream la vremea respectiva.Mi-a iesit atunci ca am toxoplasmoza.Mi-a dat sa iau 3 luni parca rovamicina daca mai tin bine minte.Ma rog nu mai vreau sa-mi aduc aminte de acea perioada.Va dati seama ieream si eu si sora mea gravide.Iereau doar 2 zile diferena intre sarcinile noastre.Cind il vad pe nepotelu meu imi aduc mereu aminte.Va dati seama ca-l iubesc la dublu.Este viata mea.Ironia sortii face ca cumnata mea cu care ma inpac ca cu o sora sa fie gravida in 39 de sapt.Deabea astept sa se nasca sa-mi vars prea plinu de dragoste pe nepotelu meu.
Gata m-am mai racorit,povestindu-va,si sper ca nu v-am plictisit cu telenovela mea,cit se poate de adevarata.

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

bellla- imi pare f rau ! ceea ce ne-ai povestit tu, nu este deloc o telenovela ! stiu ce simti...noi doua ne asemanam in multe privinte ! si eu am avut o sarcina in urma cu 4 ani,(bebe a murit dupa 2,5 luni de la nastere) am fost gravida in aceeasi perioada cu sora mea, am stat in aceeasi rezerva la spital. am un nepotel pe care il iubesc enorm).si inca o asemanare , dupa ce am nascut mi-am facut mai multe analize si am depistat ca am toxoplasmoza ! si cred ca avem si aceeasi varsta !

nu iti pierde speranta, sigur vom reusi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

Draga Sarah eu fac in iunie 32 de ani.Din poze tu nu pari sa fi schimbat prefixul din 2 in 3.Da si la noi a fost la fel.Eu m-am in ternat seara si dimineata m am trezit cu sormea la mine in salon ca s-a internat si ea.
Apropo de poze regret ca nu am avut puterea sa trec peste un moment dificil si sa fi venit si eu la intilnirea organizata de Georgia.Da chiar asa ce ar fii sa mai punem si noi de o intilnire ca tot a venit primavara.Propun ca motivul intilnirii sa fie iminarea premiului 1 cu coronita Madei miss gravida lunii februarie.Asta doar daca ea e deacord bineinteles.
Va pup si mai vorbim ca a fost greu inceputu acu nu ma mai opresc din scris.Miine ma asteapta o zi grea.Mergem la Cheile Gradistei in excursie cu acazia zilei de 8 martie,colege citeva numai 40 de femei.Vai de soferu de pe autocar
La multi ani ptr 8 martie. Pupici

Mergi la inceput

bellla- hi,hi...ti-am zis eu ca avem aceeasi varsta !? numai ca eu sunt putin mai mare decat tine !!!! pe 1 aprilie fac 32 !
ce marfa trebuie sa fie la cheile gradistei ! dar, ceva striperi nu ati invitat? ce frumos...sa va distrati la maxim !!!
noi mergem in bamboo ,sambata seara, numai fete...ca baieti gasim acolo (avem voie ca e ziua noastra)! La multi ani si tie !

deci, cine se inscrie pentru "intalneala"? asteptam propuneri legate de data si locatie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fete dragi!
Ce mai faceti?
bella offf draga mea ce mai experiente ai avut si tu. Sper sa iti dea d-zeu putere si sa mergi mai departe si sunt sigura ca va veni si minunea mult dorita
Distractie placuta la munte bella
Sarah deci Bamboo...super fata draga,sa te distrezi
Eu declar azi Z1, tre sa recunosc ca sunt dezamgita ca a venit azi, la 28 zile, as fi vrut macar sa vina in week-end pt ca as fi vrut marti sa fac analizele hormonale din Z3.... Asta e, mai amin o luna analizele....
In schimb de azi fac polidin, si mi=am propus luna asta sa incerc sa fiu mai linistita, relaxata, sa ma gindesc la mine, si nu la altii in primul rand... Cum sa vina bebita la mine, o mama stresata si cu sufletul la gura? spuneti voi...nici un ingeras nu isi doreste asa o mama....asa ca promit fetelor sa fiu mai linistita si sa incerc sa ma bucur de fiecare zi din viata mea, sa fiu fericita asteptandu-l pe bebe.
Va doresc un sf de saptamina excelent, sa fiti iubite si sa va daruiasca d-zeu darul cel mare

Mergi la inceput

buna dragutelor,

adriana- uff, imi pare rau de Z1! dar...curaj, trebuie sa mergi mai departe ! ma bubura optimismul tau de la sf mesajului ! astazi ti-a venit CM abundent? daca nu, eu cred ca ai putea sa faci luni analiza de Z3. daca da, poti sa faci si maine, fiind z2.mie mi-a zis Tutu ca analizele hormonale se fac intre a 2-a si a 4-a zi a CM. cei de la IDS au deschis(am facut intr-o sambata bhcg).
si eu am facut luna trecuta polidin, 4 zile. am auzit multe fete care au ramas insarcinate dupa ce au facut polidin ! bafta, sa fie cu ochisori luna viitoare !

pupici tuturor !

Mergi la inceput

am uitat sa va spun...la mine trebuie sa inceapa nidarea!!! asa ca stau cumintica...si astept...cele 2 liniute la sf saptamanii viitoare ! dar...nu simt nimic, doar ca mananc mai tot timpul, si noaptea...si am deja 1 kg in plus! si voi mai pune cel putin 1 kg pana cand voi face testul de sarcina, asa se intampla mereu de la progesteron ! dar...pot sa pun si 10 kg, numai BB sa fie !

uff, sunt singura pe aici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Nu esti singura, Sarrah...si eu "nidez" in perioada asta..tot cam spre sfarsitul saptamanii viitoare voi testa...
Daca nu se intampla nimic nici luna asta...mai fac maxim o luna pauza (am 3 deja) si fac laparo la Medlife.

Mergi la inceput