Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 93
Raspunsuri - Pagina 3
dutulica spune:
Deasemenea am atasat si un scan al spermogramei:
http://infertilitate.wordpress.com/2009/03/04/spermograma/
Speram sa venim in ajutorul celor care cauta indrumare in aceasta problema. Deasemenea va rog sa comentati pe marginea acestui subiect cu sfaturi pentru viitori tatici. As fi interesat de aflat cum au trecut alti tatici peste problema asta. Multumesc!
bellla77 spune:
Buna seara tutunici.
Multumesc din tot sufletu ptr incurajari si pentru sfaturi.Sunteti niste scupe toate.Ajuta mult sa aiba cine sa-ti spuna o vorba de incurajare.Fiind a 3a oara socul a trecut zic eu mai repede.
Miine ma duc sa vorbesc cu dc Matei sa-mi spuna ce analize sa fac.
Multumesc inca o data ca sunteti alaturi de mine.
Sunteti intradevar deosebite si meritam cu toatele sa ne tinem bb in brate cit mai repede.Timpul nu curge in favorea a multora dintre noi
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Nu prea am mai reusit sa intru ieri pe forum, am si plecat mai devreme de la birou pentru ca am fost sa imi fac culturile de col in vederea HSG. Acum astept rezultatul.
Simona, ma bucur ca te-a lamurit Felicicul nostru, se pricepe dom'le, ce mai .
Tamitu, bine ai revenit printre noi, I missed you . Imi place semnatura ta si sunt sigura ca anul asta asa va fi .
Aditu, e valabil si pentru tine draga mea. La tine oricum am vazut ca se poate, ca doar ai mai ramas, trebuie doar sa se intample din nou si de data asta sa fie bine .
Bella, parerea mea este sa vorbesti cu dr.T, nu doar cu dr.Matei. Pana la urma, el este medicul tau, dr.Matei este doar biolog. Eu asa as face. Si ca un ajutor in plus, pe prima pagina la subiectul "Endometrioza" au postat fetele o lista destul de amanuntita cu analize speciale care se fac in cazuri repetate de pierderi de sarcina. Nu ar fi rau sa o studiezi. Tin pumnii sa vii cu vesti bune si esti mereu binevenita printre noi, ma bucur ca ti-ai facut curaj sa ne scrii.
Madutzul meu drag, ma bucur ca te simti bine, chiar daca ai greturi, mi-o aduc aminte mereu pe Felicic cand spunea ca va rade cand ii va veni sa vomite din cauza greturilor provocate de bebe . Deci, de-abia astept sa experimentam toate greturile astea de gravi .
Georgic, si tu esti prinsa cu treburi la serviciu?
Lilisor, trebuie sa ne vina randul si noua, le avem exemplu pe Lucic si pe Madutz.
si va urez o zi minunata .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
tamaryllis spune:
Fetelor, va amintiti cand v-am spus ca la spermocultura sotului a iesit ca are un enterococ, iar dr urolog ne-a pus sa repetam analizele? Le-am repetat - uroculturile negative, spermocultura OK, cultura de secretie OK! Deci Synevo are o problema! Ma bucur f tare ca nu avem enterococul pt ca medicul urolog ne spusese ca se trateaza destul de greu si ne recomanda niste medicamente care costau 10 mil.
Magditule, sa ai rezultate bune la analize!
2009 este anul in care voi reusi!
magdita spune:
Bella, hai ca am avut eu putin timp si am cautat la "endometrioza" listuta de analize :
Citat: |
Citat: citat din mesajul lui Ioanatugs Pusichet draga, i-mi pare rau ca nu te-a trimis nimeni sa faci analizele, pentru a depista pierderea sarcinilor. Deobicei doar dupa 2, 3 sarcini oprite in evolutie se recomanda acestea analize: ANALIZE IMUNOLOGICE FENOTIPARE LIMFOCITARE A CELULELOR T,B SI NK anticorpii anti ADN ds ANTI B2GP1 IGG ANTI B2GP1 IGM ANTICORPI ANTI BETA 2 GLICOPROTEINA ANTICORPI ANTI MICROZOMIALI TIROIDIENI (Anti TPO) ANTICORPI ANTICARDIOPILINI IGG ANTICORPI ANTICARDIOPILINI IGM ANTICORPII ANTIFOSFOLIPIDICI ANTITROMBINA III AP APCR V:R APTT CD 19+5+ CD 56+ FACTORUL II FACTORUL V (LEIDEN) FAN (Factori anti-nucleari) FENOTIPARE LIMFOCITARE CELULE B,T SI NK FIBRINOGEN FR (factor reumatoid) HEMOLEUCOGRAMA HERPES SIMPLEX INR LUPUS ANTICOAGULANT PROTEINA C PROTEINA S PT R APTT SCREENING PT TROMBOFILII "Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare Citat din mesajul lui Crisis81 Vin cu niste corecturi si ulterior o sa vin si cu completari dar mai am ceva de lucru la lista. ANALIZE IMUNOLOGICE FENOTIPARE LIMFOCITARE A CELULELOR T,B SI NK anticorpii anti ADN ds ANTI B2GP1 IGG ANTI B2GP1 IGM astea doua inseamna exact urmatoarea: ANTICORPI ANTI BETA 2 GLICOPROTEINA ANTICORPI ANTI MICROZOMIALI TIROIDIENI (Anti TPO) ANTICORPI ANTICARDIOPILINI IGG ANTICORPI ANTICARDIOPILINI IGM ANTICORPII ANTIFOSFOLIPIDICI ANTITROMBINA III AP APCR V:R (Leiden) APTT CD 19+5+ CD 56+ sunt cuprinse in prima (cu NK) FACTORUL II = protrombina FACTORUL V (LEIDEN) se ai cheama si APCR V:R FAN (Factori anti-nucleari) FENOTIPARE LIMFOCITARE CELULE B,T SI NK = prima FIBRINOGEN FR (factor reumatoid) HEMOLEUCOGRAMA HERPES SIMPLEX INR LUPUS ANTICOAGULANT PROTEINA C PROTEINA S PT R APTT SCREENING PT TROMBOFILII este alcatuit din 5 dintre analizele de mai sus Am facut lista asta la repezeala acum ceva timp dupa ce am pierdut a doua sarcina, intre timp am mai primit si alte analize asa ca acum lucrez la o varianta imbunatatita cu toate analizele, denumiri exacte precum si locul unde le putem face... poate chiar si in ce bani. Va pup si revin cand termin. Ma chinui de o saptamana, dar asta pentru ca am studiat fiecare analiza in parte si vreau sa iasa si sigure si ieftine in masura in care se poate. |
Tamy, wow, foarte bune vestile, bravo. Doamne ajuta .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna "
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
simona2 spune:
Neata fetelor!
Pentru proaspetele gravidute, de fapt si pentru cele care incearca...mare mare grija in perioada asta cu racelile...imbracati-va bine si nu va lasati pacalite de vreme chiar daca se mai incalzeste nitel. Anul trecut pe vremea asta am pierdut o sarcina pe la 6 sapt., cel mai probabil din cauza febrei cauzate de o raceala teribila...pentru ca am iesit afara foarte subtire imbracata pt cateva minute. Azi dimineata am aflat ca o prietena de-a mea, care era gravida tot cam in 6 sapt., a racit serios, febra 40..si asta noapte a pierdut sarcina...
ingeras26a spune:
Mi-a trimis Ramona mesaj ieri "am o minunatie de baiat, 4180" :)
sa-i traiasca si sa fie sanatos!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
lalitica2000 spune:
in primul rand pentru bella, toate gandurile bune, trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe. asculta de fete ca bine iti zic, trebuie sa faci analize mai amanuntite. Uite si anaconda a avut doua reusite (sper sa nu gresesc) la inseminare si de fiecare data a pierdut sarcina iar acum cand este iar insarcinata face clexane si totul este bine. trebuie neaparat sa vezi de ce pierzi sarcinile.
sarrah, am inceput sa ies cus cutarelul, cand e mai frumos pe afara, dar avand in vedere ca raceala inca ma mai bantuie am cam lasat-o mai moale. Sper ca de saptamana viitoare sa intru de tot in paine.
gerogia, nici o veste de la rushi?
bravo tamy pentru rezultat. ti-ai mai luat o piatra de pe inima.
eu am deja o saptamana de la ultima injectie. Vreau sa va intreb pe voi cele care ati facut tratamentul cum ati stat cu bufeurile dupa ultima injectie. Mie deja au inceput sa-mi scada si nu cred ca e normal, ca doar organismul inca nu stie ca eu sunt la ultima injectie ...de fapt imi este frica ca nu cumva sa-mi fi fost facuta gresit injectia ca parca prea putin ma mai deranjeaza bufeurile in ultimele zile. Bag de seama ca m-am cam obisnuit sa am bufeuri si acum cand nu prea le am intru la banuieli
magdita draga noastra care are grija de capitole, iti multumim pentru noul capitol, capitol pe care speram sa-l umplem numai cu vesti bune