Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 93

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

La multi ani dragele mele! Sa aveti o zi extraordinara si sa va bucurati de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady__Cooper spune:

Stie cineva la ce numar de telefon se fac programari la clinica noua a dr. Tutunaru sau eventual o adresa de mail?
si pt. Sarah : cat costa fiv pe ciclu natural (fara stimulare sau cu stimulare usoara) si cat costa gift la dr. Tutunaru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragelor,

In primul rand va spun si eu La Multi Ani, cu mica intarziere , insa va dorec tuturor ca anul viitor de 8 Martie sa fiti macar , daca nu deja . Doamne ajuta .
Aerlilian, Sarrah, Aditu, Simona2, Feli, Georgi, Lali si toate fetele nemetionate va urez o primavara bogata in teste II.

Bun venit noilor fete si mult succes in implinirea visului de a deveni mamici .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Neata,

O primavara burtoasa va doresc si eu

Declar z1, mai devreme ca de obicei...ne pregatim sufleteste de laparo.
Tin pumnii celor care n-au dezertat inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fetelor,

va doresc o primavara frumoasa, care sa ne aduca numai vesti bune, noua viitoarelor burtici si actualelor burtici.

simona, sa nu-ti fie frica de laparo. este o interventie usoara si recupararea este rapida. O sa vezi ca vei avea cel mai bun somn la laparo. Sa vii cu rezultat beton. pe cat esti programata la laparo?

sarrah, eu sunt disponibila pentru intalneala. Acu ca a venit vremea buna, abia astept sa gasesc motive sa ma plimb tot mai mult cu scutarelul

mada, te asteptam maine cu vesti de la echo

pup you all,

lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Neatza fetele si la multi ani - cu intarziere

Eu sunt cam dezorientata cu monitorizarile

Sunt ff ciudate "rezultatele"

Z10- E=6.8
Z13- E=6.8 OS-9mm
Z15- nimik
Z17- E=9.1 OS-13mm
Z19- nimik

Ma mai duc si miercuri- in Z21

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Lali, deocamdata nu am facut programare pt laparo, astept sa-mi iau rezultatele de la ultimele analize hormonale, apoi ma duc la Medlife la Dr. Albu sa vad daca facem doar laparo sau si histero...la cat costa o consultatie acolo...tre sa ma duc inarmata cu tot ce pot
Am tot citit ca nu e grea operatia...dar parca tot am un nod in gat cand ma gandesc...

Nu sunt singura de pe aici care nu mai "practica" T, dar ramane la acest topic, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Buna!
Urmeaza sa merg la Tutu lunea viitoare,la o prima consultatie, si as vrea sa merg macar cu jumatate din tema pregatita. O caut pe Dr. Matei pt. spermograma sotului.Am sumat la IDS si mi s-a spus ca nu este in tara. Stie cineva cand revine si unde o pot gasi?
Multumesc frumos.
O zi frumoasa si bbici in burtici cat de curand!

http://tt.lilypie.com/bYxbp2.png

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

elly, sper sa vii intr-o zic si sa ne spui ca ti-au crescut foliculii si s-au si spart corespunzator

simona, asa este, iti dau dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Lali- si eu sper acelasi lucru
In momentul in care o sa-mi creasca folic- si vor ajunge la dimensiunile normale- sigur o sa se intample minunea.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput