Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 93

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Feli, sa vezi ce fata a facut sotul aseara cand i-am aratat baiatul , si crescut gata . Mi-a zis ca nu sunt sanatoasa , dar eu ma distrez la culme . Oricum, de proba, am pus si fotografiile sorei si cumnatului si a aparut si nepotelul meu virtual, Andrea, care n-are nicio treaba cu realitatea. Deci totul e doar asa, de amuzament .
Sarrah, o sa vezi ca pentru tine 13 martie va fi cu noroc. Mie-mi suna a ceva bun contractiile alea uterine. Doamne ajuta sa fie asa cum ne asteptam toate, bb la tine in burtica .
Fetelor, aseara a nascut Alexa101 , pe Marina Alexandra, 2.870 gr, 49 cm si Apgar 9.
Alexa, sa va traiasca minunea 1000 de ani si sa va faca cei mai fericiti parinti din lume .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna#8230;"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetele mele dragi!
Magdita asa sa dea d-zeu, doi ingerasi sa iti trimita, frumosi si sanatosi. Vad ca esti f optimista si e excelent.
Sarah mie ziua 13 imi poarta noroc, si sa vezi ca si tie, vorba magditei acele contractii anunta ceva bun, trebuie, asa ca spera la o minune, numai d-zeu stie cum va fi. Eu iti tin pumni
Jasmine nu cred ca e totul asa de rau cum pare acum, asa ca ai rabdare si incredere pina ajungi la dr
Felix spor la fufu draga mea, si sa ne dai vestea buna.
Mada pupam ghiocelul din burtica
Tamy, lali, rocsy, simona
Eu azi sunt putin cam intoarsa, daca pot spune asa, asa sunt satula de medici indiferenti si uni chiar ignoranti, sa ne fereasca d=zeu sa ajungem vreodata la mana lor, desi uite ca din pacate avem nevoie de ei la tot pasul. Dar asta e viata in Romania si tre sa merg mai departe.
Abia astept week-endul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

felixicule- saptamana asta am cam luat pauza la gatit sofisticat ! am mancat mai mult in oras, iar daca am gatit asta a fost seara ceva usor si repede ! aseara am facut cartofi copti. dupa ce sunt copti bine se taie in doua si se freaca cu unt,cascaval si mujdei.apoi se adauga sunca si bobite de prumb.mananc de mor si eu si al meu ! dar hai sa nu deviem de la subiect...

eu cred ca am laut-o pe aratura ! parca vad o liniuta f f pala la testul facut azi dimineata ! dar...e barza..si mi-au mai iesit mie liniute pale dupa ce am facut GIFT ! si nu a fost sarcina ! bine, atunci facusem pregnyl...
Fetelor, efectiv imi vine sa trag o a doua liniuta cu pix rosu...ma gandam sa fac asta si sa ii arat iubitului meu...dar cred ca o sa dorm pe pres !!! numai la prostioare ma gansesc..cand asta e o treaba atat de serioasa !!! dar am voie ca deh...poate sunt gravida si "am voie orice" !
voi vedea maine. la 9 voi fi in Bucuresti iar la maxim 14.00 voi sti rezultatul la beta HCG !

tuturor !

Mergi la inceput

adriana- si mie mi-a purtat noroc uneori ziua de 13 !!!

nu te mai enerva din cauza medicilor, nu merita ! trataza-i cu indiferenta !
nu mai fi suparici...e sfarsit de saptamana, vremea e frumoasa ! la noi e un soare de te orbeste daca nu ai ochelari ! si eu, am stat mai toata ziua in pat !!!

am o stare de bine...imi vine sa rad din orice ! si asta o pun tot pe seama de gravideala !!!! asta ca sa compensez cu starea de maine in caz de nereusita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Saraaaaaaah, eu cred ca intepaturile alea ale tale "e" de bine! Am emotii mari pentru tine si burtica ta! Daca ai contractii cred ca poti lua linistita no-spa, se recomanda gravidutelor in probleme de felul asta! Nu sta sa te contracti prea tare! Vineri 13 e o zi supernorocoasa! Miamiiii ce cartofei buni si sanatosi ai facut!

Alexa, sa-ti traiasca printesita sanatoasa si voioasa! Vezi ca a venit si vremea ta? De data asta cu un pui perfect sanatos! Astept sa vii de la spital sa-mi pui pozici!

Aditu, eu sunt bine, prestam cu drag la program. Vrem si noi un naturel ca de, tot se poarta! Iar de medici n-o sa mai avem nevoie ca noi vom ramane naturel cu toatele

Magdi, deci asa se fac copii? Hm, daca-i spui sosuleanului, n-o sa-i convina ideea, si asa e la program de fufu cand el ar vrea mai des

Fetelor, mai e un pic si apar berzele, hai sa tabaram pe ele!

Pup gascoteca,

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Alexa - FELICITARI ! Ce fetita mare !!! Marina Alexandra sa va aduca numai bucurii ! Felicitari inca o data !

Mergi la inceput

felixicule- si eu m-am gandit la no-spa . mai ales ca am luat toata sarcina anterioara ! (cum vorbesc de parca acum as fi insarcinata) !!! o sa iau...mai ales ca am vorbit acum si cu Dr Tutunaru. i-am zis ca am contractii incepand de ieri, ca sunt Z 11 de la ovulatie si ca vreau sa iau no-spa si maine sa fac beta HCG. si a spus" ia no-spa si fa si beta ca rez e relevant !" si mi-a mai zis ca "daca ai contractii s-ar putea sa fii gravida mai ales ca au ramas f multe in perioada asta !" natural !!!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Sarrah- esti super tare cu a2-a liniuta
Am inceput sa rad singura si se uitau colegii ciudat la mine

Pe mine m-a durut ff rau burtica ieri- oare am ovulat?? sau..
Nu stiu cum e cu ovulatia asta- pt ca oficial nu am ovulat pana acum.

Imi "pulsau" ovarele rau - parca trebuia sa-mi vina rushii
Acum nu stiu ce sa cred- de venit nu mi-a venit- deci oi fi ovulat

Daca am ovulat sper doar sa-l prinda

Oricum vom in continuare- poate cine stie se-ntampla

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

elly- eu cred ca ai ovulat sigur !!! si nu mai astepta rusii ca nu vor mai veni , mai ales ca ai si prestat la timp ! bafta !

hai, ca "se poarta natural !!! "

nu am desenat a doua liniuta cu pix rosu pentru ca ma mai chiorasc la cea pala...uneori se vede, alteori nu ! la fel ca si foliculii tai!

am uitat sa va mai spun ceva de dimineata, inainte sa cobor din pat...mi-am luat si temperatura bazala ! aveam 37,4 , de graviduta!!! dar poate e de la progesteron

Mergi la inceput

elly- totusi,eu nu inteleg un lucru !!! tu nu ai continuat monitorizarea, in sensul de a merge sa vezi daca s-a spart babanul tau folicul ? si pana la urma cat a fost endometrul la ultima monitorizare ?

am scris astazi cat nu am scris intr-o luna ! asta ca sa nu spuneti voi ca nu sunt activa !

o seara frumoasa tuturor !

Mergi la inceput