Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 93

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

In primul rand, Buna ziua!Sunt noua pe aici, aspiranta la burtica numai. Tot urmaresc de ceva timp subiectul asta, legat de dr tutunaru.Asa ca, dupa ce am citit impresiile voastre, m-am incumetat si am sunat si eu la nr acela care se termina cu 939.Mi-a raspuns o voce de barbat.Eu cred ca era chiar doctorul, dupa tonalitatea vocii, dar nu sunt sigura. Cert este ca m-a chemat la el pe strada Sandu Aldea nr 86, saptamana viitoare intre 2 si 6(pm). Asa, fara o programare, fara sa ma intrebe cum ma cheama...ce vreau de la el...nik!Voi, domanelor, care ati mai fost pe la Dumnealui, stiti cumva cum se procedeaza?Adica, eu pur si simplu imi fac aparitia la cabinet luni...?!Problema e ca eu sunt din bacau, si nu as vrea sa bat 300km degeaba, sa ma trimita acasa.

Ce nu te doboara te face mai puternic...dar pana cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Sarrah- la ultima monit. endometrul era bun- 9.5

maine ma duc la monit- sa vad saca s-a spart sau nu folic.
Vroiam sa fac Pregnyl- l-am intrebat pe dr. si a spus nu.

Si - cum sunt ascultatoare - nu am facut.

esti supe haioasa cu testul tau- chiar rad singura
Mi te imaginez cum te holbezi la el.
Cred ca acu' vezi numai II.

Oricum - avand in vedere ca folic. fusera babani- endometrul si mai ok.- si mai ales ca stii si simptomele.
Cred ca ne vei da o veste buna.

Naida- saptamana viitoare te instalezi la usa lui T si sa te inarmezi cu ffffffffffff multa rabdare ca ai de asteptat ff mult.

Eu prima data am stat aproape 4 ore (de la 16.30 pana la 21.00)
Am ajuns la 22.00 acasa.
Sa nu te sperii- nu este ff vorbaret- dar poti sa fii tu
Spune-i ce ai de spus si o sa fie ok

De curiozitate- cati ani ai?? am vazut un 87 la nick si ma gandesc ca 22.
Daca ai 22- wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

ely- eu cred ca s-a spart, iti spun din nou ! endometrul e super...asa ca ramane sa ne dai vestea peste vreo 10 zile !

naida- bine ai venit ! sa nu stai prea mult ! sa ramaii insarcinata cat mai repede !
un sfat: daca poti sa ajungi pe la ora 13.00 ar fi mai ok. programul incepe la 14.00 dar de obicei vine mai devreme. vin fete si pe la 12.00. nu exista o programare pe ore asa ca se intra in ordinea sosirii. asadar, daca ajungi pe la ora 13.00 ai sanse mari sa intri mai repede. mai intai intra fetele care fac monitorizari, unde cred ca te incadrezi si tu, deci, o a doua sansa sa intri mai repede.
daca mai ai intrebari noi, iti vom raspunde cu placere...
dar ce probleme ai?
iti spun asa in mare care e strategia dr Tutunaru: te intreaba de cand incercati sa faceti bebe, iti recomanda 3 luni de monitorizari ale oulatiei(vede foliculi, endometru si te pune sa prestezi la comanda)apoi spermograma sotului, laparascopie, histeroscopie, inseminari si fiv ! eu ti doresc sa ramai insarcinata in urma monitorizarilor ! multa bafta iti doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

bun venit naida, dute cu incredere, nu te lasa balta, dar cum au spus si fetele, trebuie sa fii cu urechile ciulite si cu intrebarile tale pregatite. ai de asteptat, asta este cel mai sigur.
sunt tare derutata vis-a-vis de tincturi si alte "buruieni". coacazul, afinele, contin ceva asemanator cu estrogenii(nu pot sa le spun acum stiintific) asa am inteles din alte lecturi. nu ma intrebati sursa pentru ca nu stiu sa va spun. si inteleg sa le iau in prima jumatate a cm.
zmeura contine "progesteron" si ar trebuie luata dupa ovulatie, in faza luteala.
daca luam estrogen si progesteron in ambele faze nu dereglam cumva echilibrul hormonal? nu se poate ca aceste tincturi nevinovate sa actioneze ca un anticonceptional? eu asa ma gandesc.
cine a fost la un dr. naturist? la mine in oras nu exista asa ceva.cine a fost sau merge poate ne lamureste si pe noi celelalte! in nici un prospect nu se specifica clar cum se iau.
astept un PM fetelor referitor la inseminare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

elly_me...da, chiar am 22 de ani.... si sa spui daca "prestatia" a fost cu succes!

sarrahDraga mea....problema e cam complicata.In urma cu ceva timp am intrat in panica pentru ca nu aveam menstruatie. Umbland pe la jumatate din doctorii din tara, am ajuns la concluzia ca mi s-a terminat rezerva de ovule.In traducere sunt la menopauza.Ciudat e ca la un fsh de 60(limite1-9) si la un estradiol scazut, eu ar trebui sa ma masculinizez, dar nici vb de asa ceva.In plus, doctorita mea mi-a spus ca in decembrie am ovulat, dar luasem inainte nush-ce licori naturiste.Nici asta nu e explicat. Toti cei de aici, dar si din germania s-au mutumit sa imi spuna:"gata, nu poti!fa FIV cu ovul donat, daca vrei."Dar eu nu ma las!mai ales de cand mai citesc aici pe site, chiar ma incurajeaza ce vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, eu de abia acum am aterizat de la serviciu, sala si alte cele!
Magditule, ce fetita super! Si baietelul e frumos, dar fetita e super!
Sarah, am ras in hohote de strategia ta cu pixul rosu! Si de presupusa reactie a sotului! Bafta maine! sa fie beta mare!
Felix, mi-a mai trecut putin.Ma gandesc doar ca trebuie neaparat sa o fac si pe asta, caci n-am de ales! Va mai tacanesc eu putin la cap in preajma operatiei!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna dimineata fete dragute ,

am facut test de urina sure check si a iesit negativ ! acum plec sa fac beta HCG. nu prea am putut sa dorm, ma doare rau in gat. cred ca si beta va iesi tot negativ. dupa amiaza vin cu vesti.

o zi frumoasa va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Neatza fetele

Am fost la monitorizare acum si dr.T mi-a spus ca am ovulat - si de diseara sa incep sa-mi pun utrogestan 2 saptamani

Peste 2 sapt sa fac un test de sarcina

- daca iese pozitiv
- daca iese negativ- sa-l sun sa ma programez pt laparoscopie (tot e bine si asa)
Orice s-ar intampla sunt multumita.

Parca simt ca se apropie momentul mult asteptat.
Si parca am mai evoluat putin.

Sarrah- te asteptam cu vesti bune.

Naida- si eu acum vreo 4-5 ani eram cam in aceiasi situatie (si aveam aceiasi varsta ca si tine)
Nu aveam CM

Am fost la tot felul de dr- si singurul trat pe care mi l-au dat a fost cu progesteron- ceea ce mi-a facut mai mult rau pt ca nu mai aveam ovulatie deloc
De abia acum mi s-a reglat cm- dupa ce am fost la o dr. homeopata in oct.2008 si mia dat "calcarea carbonica 200ch"

Asa ca explica-i lui T ce si cum si asculta-l.

Simo- sincer nu prea am citit eu despre coacaz si zmeur (estrogen / progesteron)- dar le-am luat

Rau nu mi-au facut: eu chiar sunt multumita- imi vine cm si chiar si ovulez
Ceea ce e super ok

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Buna fetelor,
Tutu mi-a dat ieri sa iau utrogestan, sunt ziua 14, foliculul se sparsese deja ieri. Nu mi-a zis insa cate si cum si am uitat si eu sa intreb ca era aglomeratie mare. Voi cum luati in a doua parte a ciclului?

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele,

Sarrah, iti tinem pumnii azi sa ai rezultatul mult dorit la beta.
Naida, bine ai venit ! Fetele te-au sfatuit bine, si eu te-as sfatui sa ajungi devreme in Bucuresti, la cabinet, cel mai tarziu la ora 13 sa fii la cabinet, chiar la 12 ar fi bine sa ajungi. Oricum va dura ceva asteptarea si e bine sa ajungi printre primele sa intri devreme in cabinet, mai ales ca probabil te intorci in aceeasi zi in Bacau. Bafta multa !
Tamy, ma bucur ca ti-a placut fetita mea, chiar fetita imi doresc fff mult, mai ales ca mama are deja doi baieti, unul de la sora mea si unul de la fratele meu, care o sa vina pe lume luna viitoare. I-am promis ca fetita ii fac eu .
Liana, utrogestan, 2/seara, intravaginal, 10 zile.
Simonia, o inseminare am facut si eu anul trecut, deci stiu ce presupune. Fa o lista cu intrebari si trimite-o pe PM. Iti raspund cu placere.

si o zi frumoasa va urez .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna#8230;"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput