Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Alexa imi pare tare rau ca nu te-ai simtit bine, sa stii ca si eu am stari din astea, durere groaznica de cap si stari de voma, rara vomit, daca vomit totul e spre bine. IN general iau antinevralgic, iau si 2, 3 pe zi daca persista, pentru mine e cel mai bun asta.
Sper ca esti mai bine

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Imi pare rau ca mai sunt si altele ca mine...eu de obicei sunt tare...am un organism puternic care rezista la multe si se vindeca bine, dar uite ca mai sunt si exceptii...
Am incercat sa iau si eu nurofen..am incercat cu vreo 3 dar toate s-au incapatanat sa iasa repede...

Apropo...era o poanta cu cinstea lui Ion:

Badea Ion...mananca el vreo 4 sarmale si apoi isi toarna el o tzuica si zice:
- IN cinstea lui Ion...si o da peste cap...
tzuica intra si le inghesuie putin pe sarmale, astea..- Hai sa ii facem loc ca de...trebuie..si tot asa cu vreo 10 pahare dupa care sarmalele inghesuite rau acolo si-au zis: -Hai ma sa vedem cine e Cinstea lui Ion...asta de ne tot inghesuie..

Uite asa si pastilele mele..

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Felicia, LA MULTI ANI! Parca mai ieri povesteai de "boacana" cu valiza... ce trece timpul!

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

AlexaM, eu am migrenele mele fara cauza,dar uneori am manifestari cum spui tu de la oboseala....si trec cand apuc sa dorm si eu bine.Sper sa nu mai apara la tine!

Laura, urat ce spui tu acolo cu primele luni de sarcina.Si eu am patit la fel cu manifestarile de prima luna, dar fara alte urmari 'medicale'

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Multumesc multe fetelor pentru urari!
Sper sa ne ocoleasca pe toate de acum si dureri si oboseala si mai ales migrene.

O precizare: eu am vomitat..initial m-am fortat in speranta ca trece..dar ce...fraiera era durerea sa treaca?..neeeeaaa. Si apoi nu ma mai puteam opri...asta e...sper sa nu se mai reediteze...

300, asa stiam si eu de lapte ca se adapteaza si e benefic oricat timp. Babymom a facut si ea o precizare de genul asta. Eu aveam impresia ca de pe la 6 luni nu mai este suficient doar lapte de mama...inasa se pare ca nu e chiar asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Felicia, din tot sufletul "La multi ani!"

Luminita sper ca a fost bine in parc azi. E greu sa iesi cu un bb, daramite cu doi . Daca o minti pe mami a ta sa ma anunti!

CD cumnatei tale ii cam intra parul in ochi. De ce nu o foarfeca aurita drept cadou? Acum serios, sunt tot felul de chestii prin magazinasele de cadouri, chestii cu care n-ai ce face decat sa le dai cadou; daca ai putea sa ajungi la vreunul...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Luminita hai ca reusim la un moment dat sa ne intalnim sper sa nu se strice vremea asa cum se anunta, totusi

CD Ia-i o rama foto digitala. E un gadget la moda, ar tb sa fie multumita

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

andy bine ca acum totul e bine,ma bucur ca acum esti ok si da te inteleg cu vomitatul.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

CD arata cam cotoroanta:) aveai dreptate cu matura.

Stii ce nu inteleg eu, de ce te stresezi cu cadoul mai ales ca ai experienta ca se cam stramba la toate. stii ce as face eu?
L-as trimite pe sotz sa cumpere ceva, [u]orice
, intr-o limita de bani stabilita de comun acord. Mi-as motiva statul acasa pe motiv ca robert are nevoie de prezenta ta permanenta acum cand e o perioada mai dificila - ceea e si adevarat de altfel.

In felul acesta criticile care oricum vor veni indiferent de ati face nu ti s-ar mai adresa tie iar tu vei avea o stare mult mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

anamona, ce bine zis!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Anamona..perfect plan!

Mergi la inceput