Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut burtici
laurra..foarte frumos filmuletul acum m-am uitat si eu ..am ramas fara cuvinte ...as vrea sa te felicit pt aceasta initiativa cu pozele si filmuletul...am sa mai fac si eu alte poze la burtica sa le pun daca nu te superi
eu am fost azi la dr de familie si i-am explicat cum sta treaba..si a zis k e ok pot sa imi iau prenatalul la 31 sapt cum imi doresc ,am venit mai linistita acasa k imi facusem griji

Anca..
28+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

maria si alte fete care vor; oricand va puteti inlocui pozele, numai sa ma anuntati sa le iau de pe picasa si sa le pun in filmulet

27 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Maria, cum esti, ceva mai bine? Uite multi ici sa treaca repede.

Imi pare tare rau cand aud de probleme, contractii si stress. Haideti ca o sa uitam toate astea cand ne vom tine copiii in brate.

Eu tocmai discutam cu sotul optiunile de transport la spital in diferite cazuri, in functie de cat de brusc va debuta travaliul. Am cazut de acord sa avem in bagajul pentru travaliu si un minim de lucruri de stricta necesitate pentru cazul in care va trebui sa nasc in drum spre spital, doar cu sotul. Ma cam ia cu fiori treaba asta, dar mai bine sa fiu pregatita.

Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

ok laurra...am sa te anunt cand pun o alta pozica pe album sa poti sa o pui si in filmulet

Anca..
28+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Lauraa, foarte frumos filmuletul!!! Si o idee super.

Carla, eu sper sa nu fie nevoie sa nasti pe drum. Sa ajungi la spital si nasterea sa decurga absolut normal.
Roxi, gasesti absorbantele alea si aici http://www.rangali.ro/details.php?categ_id=0&prod_id=157

Astazi sunt cam lenesa... va pup si poate intru mai tarziu...

Ioana 31+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Multumesc fetele pt pupici...si pt vorbele bune..poate in seara asta nu mai am probleme!!

Strunfita..super daca v-ati distrat la munte si mai ales ma bucur ca Bogdan e ok acum!!
Anamariacs..incearca sa nu te mai stresezi...ai vazut ca se supara bebe pe tine..
Carla..super ca te-ai hotarat sa mergi la service!!Bafta..sa se rezolve repede problema!!
Laurraa..super filmuletul..abia astept sa fie complet...
Philip..pui o poza care iti place de la 20 de sapt sau 20 de sapt si ceva...ca apoi pe la 30 si ceva de sapt mai punem inca una...sa se vada evolutia!!Imi pare rau ca nu te-ai odihnit nici tu..

27+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Carla...acum sunt bine,ms de intrebare..de cand m-am trezit nu a fost nevoie de nici o pastila ,ca nu m-a mai durut nimic!!Paracetamolul se poate administra pe toata durata sarcinii,indiferent de trimestru?

27+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Anca..ma bucur ca ai rezolvat cu medicul de familie si ca te-ai linistit!!
Clodyac...tu cum mai esti?Nu ai rezolvat nimic?
Bebe_Beca...ca sa treaca lenea..

27+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Bebe Beca, asa sper si eu, sa ma apuce noaptea, sa nu simta Saby cand plecam, sa ajunga bunicul repede, sa conduc iar pana la spital si in maxim o ora sa iasa copila . Cam multe pretentii, nu?
Maria, m-am hotarat sa merg la service pentru ca am mai multe treburi in partea aceea, nu merg special, imi place sa combin drumurile in mod eficient. Oricum a facut 1 an ieri si trebuie facut si itp-ul, numai bani pentru asta nu aveam.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Carla...acum sunt bine,ms de intrebare..de cand m-am trezit nu a fost nevoie de nici o pastila ,ca nu m-a mai durut nimic!!Paracetamolul se poate administra pe toata durata sarcinii,indiferent de trimestru?

27+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Da, se poate, dar sa fie paracetamol simplu, nu stiu ce aveti acolo, dar aici este si o varianta cu efedrina.

Mergi la inceput