Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna seara albinute!
Semnez si eu condica, sa nu ma dati disparuta.
Maria, imi pare rau sa aud ca ai avut probleme. Inteleg ca acum esti mai bine. Ai grija de tine, fii cuminte, odihneste-te. Daca tu ai probleme cine ne ridica moralul? Cine ne spune o vorba buna atunci cand avem mai tare nevoie?
Carla, mi se face rau cand ma gandesc la deplasarea la spital in ziua Z. Sper sa ma prinda travaliul acasa si sa nu fie circulatia nebuna la ora aceea...
Practic, voua cand vi s-a spus ca va fi momentul sa mergeti la spital? Mie mi-a spus ca daca incep contractiile sa astept ca ele sa devina regulate, iar daca se rupe apa sa nu mai astept deloc. Imi mai ramane doar sa sper sa ajung in saptamana 37-38, mai ales ca la Euroclinic este o problema cu prematurii. Oare daca nu am avut deloc-deloc probleme cu sarcina se poate pune problema de prematuritate???
Ma duc sa citesc paginile pe care nu am apucat sa le vad.
Va pup pe toate!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
30+ cu Dan Alexandru

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Carla...acum sunt bine,ms de intrebare..de cand m-am trezit nu a fost nevoie de nici o pastila ,ca nu m-a mai durut nimic!!Paracetamolul se poate administra pe toata durata sarcinii,indiferent de trimestru?

27+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Da, se poate, dar sa fie paracetamol simplu, nu stiu ce aveti acolo, dar aici este si o varianta cu efedrina.

Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Multumesc pt raspuns!!
M-am uitat chiar acum pe prospect si nu scrie nimic de efedrina!!
Se numeste paracetamol pensa si scrie ca se administreaza ca analgezic pt durere usoara sau moderata si pt reducerea febrei!!
Se pare ca e ok!!

27+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Oana_du..multumesc pt gandurile bune,si stai linistita ca sunt pe baricade chiar daca nu sunt chiar ok,nu scapati asa usor de mine!!
Fii optimista si nu te mai gandi la prematuritate...cu ajutorul lui DD va fi bine totul pana la capat...oricum daca te stresezi cu chestia asta,nu il ajuti deloc pe bebe..

27+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Maria,da, e ok.
Oana_du, in mod normal n-ar trebui sa se puna problema de prematuritate.
La mine spitalul este in celalalt capat al orasului, data trecuta am facut 25 minute dar era noapte, am mers si cu 80 si am trecut pe rosu la niste semafoare. Mie mi s-a spus sa merg la spital cand am contractii la 10 minute sau cand se rupe apa. Contractiile mele au inceput fix la 4 minute (pe drum au ajuns la 3 minute), iar apa a rupt-o Saby cand a iesit.

Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Maria, pai sa stai mamico pe baricade, ca te vad bine acolo si ma ajuti sa fiu optimista!Cel mai important este sa fiti tu si bebe Darius sanatosi.
Carla, spitalul e aproape de mine, dar sunt doua intersectii mari pana acolo, intersectii care in timpul zilei devin imposibile. Multumesc de raspunsul la dilema "cand e MOMENTUL". Cu ajutorul lui DD sper sa fim ok.
Am vazut ca mamicile de la odiseea de ian-feb au predat stafeta, asta insemnand ca... mai e un pic-pic si uramam noi.
M-am decis ca daca totul merge bine sa intru incepand cu 3 mai in prenatal. Mi se pare o vesnicie pana atunci!!!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
30+ cu Dan Alexandru

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Oana_du..sa dea DD sa fim cu toate sanatoase si bebelusii la fel,ca doar pt asta ne stresam atat!!
Dar tu chiar ca esti o eroina..sa rezisti la serviciu pana pe 3 mai...mai sunt inca 2 luni la mijloc..practic vei munci pana aproape sa vina bebe!!Tu cand te mai odihnesti??

27+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

oana, eu cred ca voi veni pana pe 15 mai la serviciu asa ca ai sustinere :)

philip
27weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Ramona, felicitari prietenei tale!

Ela2001, am avut si eu multi colegi raciti dar cand aveau nevoie de ajutor si veneau pe langa mine le spuneam direct sa ma sune sau sa imi scrie mail! Asta pentru ca am fost deja racita la inceputul sarcinii si doar eu stiu cum am scapat... am avut o tuse seaca vreo 2 saptamani de imi scuturam deja si creierii cand tuseam.

Deea, 31+ cu bebel mic Darian Rafael

Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png

cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

fetelor,am intrat in stare depresiva!!!
azi m-am cantarit si nici nu va pot spune cate kg am luat pana acum(rusine)DUBLU!Ce ma fac ?Cate kg se pierd la nastere,aproximativ?

Yioanna 24+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Maria_bunica am o rugaminte, cand rezolvati cu Splitterul de la telefon, trimite-mi un PM cu nr tau te rog [:d].

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
23+

Mergi la inceput