Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(46)
Raspunsuri - Pagina 12
dicirstea spune:
Lauraa, foarte frumos filmuletul, cred ca ma mobilizez sa fac o poza si eu desi nu prea as vrea sa il stric...
Ana-Maria, cine si-a permis sa te supere???
Mai stiti ceva de tripletii nostri???
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad
24
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
DanaMi spune:
Hello dragi 
,
vreau sa va intreb daca stiti ce putem lua pt arsuri, pt ca de 2 zile am niste arsuri groaznice pe gat si piept si tot beau lapte dar degeaba
.
Laurraa foarte frumoasa initiativa ta cu albumul de poze
, iar de filmulet...nu am cuvinte 

Carla mai devreme sau m tarziu tot va trebui s-o lsi la service...eu ma descurc cu "ceva" dat la mecanic si im face pe loc daca minora reparatia (depinde si de service , eu merg la porsche )
Maria 
Ely pe unde umbli , esti ok? 
Roxi2000 nu te supara ca intreb, te rog, ce specialitate ai?
29 +
Bianca Maria / Ema Andreea 
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dicirstea Lauraa, foarte frumos filmuletul, cred ca ma mobilizez sa fac o poza si eu desi nu prea as vrea sa il stric... mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 24MINUNEA MEA A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |
bataitzaaaaaa.Auzi la tine......sa strici;deci asteptam poza cu o mami mumoasa foc, da?

27 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
laurraa spune:
| citat din mesajul lui DanaMi Hello dragi ![]() ,vreau sa va intreb daca stiti ce putem lua pt arsuri, pt ca de 2 zile am niste arsuri groaznice pe gat si piept si tot beau lapte dar degeaba . 29 + Bianca Maria / Ema Andreea ![]() http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache |
poti lua rennie fara nici o problema; si 3 pe zi

27 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
DanaMi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laurraa
poti lua rennie fara nici o problema; si 3 pe zi ![]() 27 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El just "us" si burticutza |
multumesc Laura

29 +
Bianca Maria / Ema Andreea 
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui anamariacs dragi 2 in 1, am aparut si noi, dupa 2 zile de absenta timp in care am stat numai in pat deoarece..m-am suparat f tare in we si am plins mult si in consecinta bb a devenit f agitat! luni abia am venit la birou cu o burtica fff tare pe care o sustineam cu palmele si dupa citeva ore am plecat acasa..am luat no-spa si m-am asezat in pat..si acolo am stat cumintica 2 zile! m-am ridicat numai cit am papat si cit am facut drumurile la baie..sa nu mai zic..ca ma durea burtica ..cam aceleasi dureri ca in perioada aceea a lunii..si m-am speriat teribil..pina am vb cu dna dr si m-a linistit! partea buna a acestor zile e ca m-am odihnit, intr-adevar si m-am simtit m,ult mai relaxata! va pup ![]() ana-maria 28 weekshttp://picasaweb.google.com/anamaria.coroni |
Offf, nu mai pune totul la suflet, ca uite ce patesti!
Stiu ca e usor sa vorbesti, de parca eu as face altfel decat tine, dar ma bucur ca pana la urma esti bine.Carla,
s.25
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Strunfita, ma bucur ca v-ati distrat bine si ca raceala s-a dovedit minora.
Lauraa, foarte frumos filmuletul, ce bine ca ai timp sa faci asta! 
Cu masina o sa merg maine, o atentie nu dau acum nici picata cu ceara, este intre 1 si 8 martie, plus ca deja ma pregatesc sa ma plang ca ma lasa pe drumuri cu copil mic si cu burta la gura
.
Carla,
s.25
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
philip spune:
neata
eu-s cam nauca de cap, philip n-are somn noaptea asa ca ma termina pe mine. las' ca acusi vor fi doi si va fi mai bine :)
am sa pun si eu poza dar in week-end, trebuie de acum sau de pe la 20 de saptamani ca sa stiu ce aleg.
cu contractiile, si eu am inceput sa le lict, una-doua pe zi, dr mi-a spus ca e absolut normal, mai ales daca esti la a doua sarcina pt ca uterul stie ce se intampla si se pregateste...numai ca eu voi avea cezariana :(
maria, imi pare rau ca te supara dintii.
pupici
philip
27weeksbabyboy
mommyandreea
yioanna_s spune:
buna seara ,albinute!
Laura:fekicitari pt film,fff dragut,nu mai am cuv.BV!Macar asa nu ne vom uita ...f curand 

Vad ca incet-incet ne apropriem de termen si observ ca si grijile,frica si emotiile sunt mai vii....ce pot sa zic cu adevarat e sa trecem cu brio si acest trimestu si sa fim sanatoase,inclusiv si BB nostri...
La mn cum e primul BB vreau sa nasc natural dak ne ajuta bunul D-zeu!Desi am cateva op chirurgicale mi-e frica si acum de starea dupa anestezie..

Yioanna
24+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
laurraa spune:
Ma bucur fetelor ca va place
maria, imi pare rau de durere
carla, chiar sa nu dai; asa-s toti.Asteapta numai atentii
; astazi am lenevit toata ziua si maine la fel
; saptamana viitoare ma mai duc pe la facultate si apoi gata, deloc.![]()
27 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
just "us" si burticutza