Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(46)
Raspunsuri - Pagina 11
alinutza23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bebe Beca Alinutza, imi pare rau ca nu ne-am ciocnit la baby expo. Sa stapaniti sanatosi lucrurile cumparate! Ioana ![]() 31+ si Rebecahttp://community.webshots.com/user/bebeca2004 http://community.webshots.com/user/Berecutza http://community.webshots.com/user/bebebeca |
multumim mult, si voi la fel 
25+ cu
Catalin-GeorgeA piece of our life
GOD is a DJ
dicirstea spune:
CARLA, tot e bine ca sotul tau nu a ciupit nicio asistenta de fund. ![]()
Ai idée cat ia prietena ta pentru o sedinta de gimnastica de recuperare la domiciliu? Noi dadeam 50 ron/45’, dar din pacate nu facea efectiv nici 15’, ca soacra se vaita ca o doare, ca a obosit si atunci o lasa se odihneasca pana ii trecea timpul. Dar si asa, terapeutul zicea ca mai trebuie sa repete miscarile in timpul zilei ca sa aiba si efect.
Cat despre puterea de a ma gandi la bb 3….in momentul asta numai gandul la Matei care ma asteapta acasa si face piruete de bucurie cand ma vede ma mai tine bat si ma duce acasa ca pe somnambuli, iar gandul la viitorul lui si al lui bb2 ma da jos din pat si ma trimite la munci ca sa-mi platesc datoriile numai sa nu aiba ei nevoie sa-si faca altele. Ma gandesc ca 3 bb o sa ma intinereasca si o sa-mi dea si mai multa putere …
Daca ai Dacie e musai sa te duci la service cu ea ![]()
Si tot sper ca asta e un moment (an) mai aglomerat, ca sa fiu mai clara….eu stau acum in casa in care m-am nascut, am noroc ca am intrare, baie, bucatarie separate; are un dormitor in care acum stam toti 3 si in curand 4 ..si o camera de zi micuta, in total 35mp. In timpul asta am achizitionat 2 apartamente noi, unul care trebuia sa fie gata anul trecut in septembrie iar acum trebuia sa fie gata inchiriat si sa imi aduca un venit, macar cat sa imi platesc rata la banca (400 euro) si unul in care trebuia sa ne mutam noi in cursul lunii mai. In conditiile actuale cred ca zic saru’mana daca ma mut inainte de Craciun. Mai am de platit o transa de ~ 30.000 euro la cel pentru inchiriere, dar eu aveam acesti bani anul trecut in septembrie, cand trebuia sa platesc, schimbati la cursul de 3.7, evident ca acum nu imi mai ajung din cauza cresterii cursului.
Asta iar n-ar fi nimic, dar masina noastra de familie e un Matiz in care abia incape un carucior umbrela in portbagaj si scaunul de masina pentru Matei…abia astept sa vad cum arata 2 scaune de bb in Matiz ![]()
Deci musai trebuie sa ne schimbam masina…
Asta suprapus peste problema mea cu terenul de la Snagov pe care vroiam sa construiesc casa viselor mele, unde am plantat o gradinita foarte frumoasa, am pus o frumusete de gard si poarta, ipotecat la banca, si pentru care am aflat ca sunt al doilea cumparator cu acte in regula; am platit peste 1000 euro avocatei si nici macar nu a inceput pocesul…
Si simt ca mai uit ceva problemute….
Ramona, felicitari prietenei..
Ioana, vreau si eu acolo….
Lauraa, foarte frumoasa coperta , eu nu stiu daca o sa reusesc sa pun poze, pentru ca nu am facut la sarcina asta, iar la cea cu Matei aratam ca o elefanta.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad
24
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
anamariacs spune:
| citat din mesajul lui laurraa Buna fetili! Am facut o alta coperta la album http://picasaweb.google.com/lh/photo/1db3nUPN7qSmdJgK3-lOxQ?feat=directlink si inca un album unde vom pune pozele bebilor. Albumul "burtici de albinute" va contine poze cu noi si celalalt "albinuteze de mai iunie 09" va contine poze cu bebeii nostri |
Doamne ce frumoase suntem!

numai mamici una si una! felicitari pentru idee! eu una nu am apucat sa citesc capitolul precedent ca sa aflu despre ce e vb, asa ca va rog, update me!! vreau si eu sa pun pozica acolo 

ana-maria
28 weekshttp://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui dicirstea CARLA, tot e bine ca sotul tau nu a ciupit nicio asistenta de fund. Ai idée cat ia prietena ta pentru o sedinta de gimnastica de recuperare la domiciliu? Noi dadeam 50 ron/45’, dar din pacate nu facea efectiv nici 15’, ca soacra se vaita ca o doare, ca a obosit si atunci o lasa se odihneasca pana ii trecea timpul. Dar si asa, terapeutul zicea ca mai trebuie sa repete miscarile in timpul zilei ca sa aiba si effect. Cat despre puterea de a ma gandi la bb 3….in momentul asta numai gandul la Matei care ma asteapta acasa si face piruete de bucurie cand ma vede ma mai tine bat si ma duce acasa ca pe somnambuli, iar gandul la viitorul lui si al lui bb2 ma da jos din pat si ma trimite la munci ca sa-mi platesc datoriile numai sa nu aiba ei nevoie sa-si faca altele. Ma gandesc ca 3 bb o sa ma intinereasca si o sa-mi dea si mai multa putere … Daca ai Dacie e musai sa te duci la service cu ea |
N-am Dacie, dar stiu cum era scutul la ele si ma mir ca, la masina de 15mii E au pus plastic, de ce naiba n-au pus carton?
N-a ciupit nici o asistenta de fund, erau mai mult barbati. Oricum, daca facea asa ceva nu mai pupa el ingrijiri speciale acasa, ca s-a infectat locul si i-au scos firele, l-au curtat si a ramas deschis. L-am adus acasa cu ditamai gaura in abdomen baltind de puroi, sm schimbat asternuturile zilnic si am curatat rana de 3-4 ori pe zi pana s-a inchis singura. Atata-i trebuia sa ciupeasca de fund pe cineva.
Prietena mea face masaj, gimnastica nu stiu dar nu cred, ia in jur de 25 lei pe sedinta de aproape o ora.
Carla,
s.25
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Oana_du, felicitari pentru 30 saptamani! 
Ely, cred ca dupa bebe2 voi slabi mai repede decat prima oara, ca am de alergat dupa 2 copii si Saby ma solicita la maxim.
Fetele, aveti dreptate cu masina, ma duc maine la service sa vad ce zic ei, dar ma enerveaza ideea ca, teoretic, se poate face in 15-20 minute, e de desfacut ce a mai ramas din scutul ala si de pus altul. Practic ma vor chema peste 1-2 luni, vor tine masina acolo cam 2 saptamani, asta dupa ce fac eu un drum pana la Casco sa zica aia ca e ok sa o faca. Daca eram vreo vedeta primeam alta masina in timpul asta, asa... ma leaga de maini si de picioare.
Carla,
s.25
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
anamariacs spune:
dragi 2 in 1,
am aparut si noi, dupa 2 zile de absenta timp in care am stat numai in pat deoarece..m-am suparat f tare in we si am plins mult si in consecinta bb a devenit f agitat! luni abia am venit la birou cu o burtica fff tare pe care o sustineam cu palmele si dupa citeva ore am plecat acasa..am luat no-spa si m-am asezat in pat..si acolo am stat cumintica 2 zile! m-am ridicat numai cit am papat si cit am facut drumurile la baie..sa nu mai zic..ca ma durea burtica ..cam aceleasi dureri ca in perioada aceea a lunii..si m-am speriat teribil..pina am vb cu dna dr si m-a linistit!
partea buna a acestor zile e ca m-am odihnit, intr-adevar si m-am simtit m,ult mai relaxata!
va pup
ana-maria
28 weeks
http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
strunfita spune:
Hello, mamici de albinutze!
Scuzati absenta, dar a fost motivata...
De joi am fost la munte, copilul in tabara de schi, noi ca sa pazim copilul de la distanta
si sa fim acolo in caz ca se intampla ceva.
Si au fost asa dulci, 10 copii de 3-4 ani, pe schiuri, scumpi foc. O sa pun si poze cand apuc.
Ne-am intors duminica seara, copilul a facut febra ... si asa ne-am distrat pana acum. Din fericire, B. e destul de bine acum, ii mai curge nasul, tuseste, dar nu mai are febra si probabil si gatul arata mai bine ca a inceput sa manance cu mai multa pofta.
Va pup pe toate, am o gramada de recuperat, sper sa si reusesc.
26+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
anamariacs spune:
fetelor,
m-am uitat pe "calendarul lui bb" si am facut un mic calcul
..mai avem 11 saptamani! DOAMNEE!! deja m-au luat emotiile si teama de nou! pina acum nu prea am realizat eu ce si cum, dar uite ca a venit si vremea mea!!![]()
vinerea viitoare mergem si noi la dna dr sa ne spuna noutatile!
intre timp am ajuns la 66 kg..sunt cit un tanc!!numai bb sa fie ok si sa stea acolo cumintel..ca acolo e cald si bine! ce sa faca "afara" ca e urit si ploua!![]()
sa ducem toate sarcinile cit mai aproape de capat si fara probleme! 

ana-maria
28 weeks
http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
strunfita spune:
Si am si crescut cu 2 saptamani ![]()
28+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
laurraa spune:
Fetelor care n-ati apucat sa citit: vrem s afacem un filmulet cu noi, bufrticile si albinutzele, asa ca v-as ruga s apuneti in contul de poze comun poza cu voi numele vostru si nik-ul.
Eu am facut asa un filmulet, dar mai am de primit multe poze de la voi si il voi mai modifica pe parcurs. Sa va uitati, sper din suflet sa va placa
http://www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Nu apar si numele noastre, desi eu le-am pus, dar voi remedia cat pot de repede problema. u cand il vizualizez din cont vad tot ce am scris eu la fiecare imagine, dar cand il dau la share nu merge. Sper sa va placa si pozele de la inceput si final, o sa mai lucrez, asta e asa de inceput
anamaria, imi pare rau ca te-ai simtit asa; 
strunfita, bine ai revenit
27 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Rebeca