Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

As vrea si eu sa va intreb ceva ,mai mult pe albinutele din Bucuresti; poate ati auzit de tampoanele speciale ce se folosesc imediat dupa nastere,am citit pe net ca s-ar gasi la farmaciile citypharma, oare chiar e adevarat?
Ca pana acum stiam ca doar in strainatate se gasesc si ca la noi inca nu sunt. Am auzit ca sunt super si ca sunt si ecologice.

Roxi, 27+, Ruxandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetili!

Am facut o alta coperta la album http://picasaweb.google.com/lh/photo/1db3nUPN7qSmdJgK3-lOxQ?feat=directlink

si inca un album unde vom pune pozele bebilor.

Albumul "burtici de albinute" va contine poze cu noi si celalalt "albinuteze de mai iunie 09" va contine poze cu bebeii nostri

BeebBeca, superba e locatia!

In legatura cu nasterile eu imi doresc natural, dar mi-e teama nu pt mine sau durere ci pt copil. Sa nu pateasca fereasca dzeu ceva. La cat imi doresc acest copil nu vreau sa fie supus la nici un risc.Dr meu il vad sa incline spre cezariana cu anestezie generala, dar nu vreau si vad eu cum fac.

27 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxi2000_ro

As vrea si eu sa va intreb ceva ,mai mult pe albinutele din Bucuresti; poate ati auzit de tampoanele speciale ce se folosesc imediat dupa nastere,am citit pe net ca s-ar gasi la farmaciile citypharma, oare chiar e adevarat?
Ca pana acum stiam ca doar in strainatate se gasesc si ca la noi inca nu sunt. Am auzit ca sunt super si ca sunt si ecologice.

Roxi, 27+, Ruxandra Maria

roxi eu nu sunt din bucuresti..dar uite ce am gasit
http://www.citypharma.ro/cautare_detalii_produse.aspx?IdP=94357
sper sa te ajute!

29+
bebicul nostru
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

Buna fetili!

Am facut o alta coperta la album http://picasaweb.google.com/lh/photo/1db3nUPN7qSmdJgK3-lOxQ?feat=directlink

am vazut copertile si imi plac amindoua foarte foarte foarte mult!!!

29+
bebicul nostru
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

roxy tampoanele care cum se pare se vind la citypharma sunt astea:
http://www.natracare.com/products/maternity_products.htm

daca bagi in google "NATRACARE Absorbante pentru lehuzie" gasesti multe informatii...

29+
bebicul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Da multumesc, cred ca ma ajuta! Am gasit o adresa chiar din Satu Mare unde o sa ma duc sa intreb.
Mersi inca odata si pupici

Roxi, 28+, Ruxandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Cosminica..ms de cafea,chiar aveam nevoie...aseara am dormit foarte rau,din cauza unei dureri de masea...dar am remediat-o pe la 6 si am recuperat somnul!!
Laurraa..imi plac foarte mult albumele...multumesc pt implicare!!
Ela..mai bine bea preventiv ceai cu miere si lamaie..poate asa chiar scapi de raceala!!Nasol ca cei care sunt bolnavi nu stau acasa...
Otilia..nu stiu ce sa iti zic..ca eu nu am experimentat pana acum ceea ce povestesti tu!!Sper sa treaca repede si sa nu te mai chinui!!

In legatura cu anestezia epidurala...la cursul cu matroana,povesteau cateva fete,ca la ele nu si-a facut efectul la prima nastere si ca acum la a doua nu se vor mai chinui sa o ceara si administreze..Depinde foarte mult de organism...

27+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxi2000_ro

Da multumesc, cred ca ma ajuta! Am gasit o adresa chiar din Satu Mare unde o sa ma duc sa intreb.

roxi sa ne spui daca ai gasit pina la urma..sunt foarte curioasa

29+
bebicul nostru

Mergi la inceput

maria_bunica vai saracuta de tine!! urasc durerile de dinti! cum ai reusit sa scapi pina la urma?

29+
bebicul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

maria_bunica vai saracuta de tine!! urasc durerile de dinti! cum ai reusit sa scapi pina la urma?

29+
bebicul nostru

Cand am avut probleme cu gingivita pe la 15 sapt..mi-au prescris atunci antibiotic si paracetamol pensa,pt durere...Si aseara am incercat sa nu iau nici un fel de pastile..dar la 6 nu am mai rezistat si am luat un paracetamol pensa..si am amortit si locul cu un spray dentar!!

27+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput