Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Vai, MsBB, ce povestesti ... prin ce ai trecut ...
Multa sanatate Andrei, sa speram ca nu o sa mai aiba asemenea episoade. Pentru siguranta, poate ar fi bine sa o investighezi, asa cum intentionezi. Va pupam si tinem pumnii sa fie bine.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineata!
Hai ca eu am baut cafeaua dar ca sa nu-mi creasca mustata(Cleo, cred ca e incercata, da?)si mai ales ca nu vreau sa-mi primesc rosii ca va servesc cu o bucatica din tortul meu cel bun pe care l-am facut aseara, va mai dau si eu o cofee........prea multa o face rau la inima, dar te tine treaz nene ca de cateva zile sunt cheauna.

Multumesc tuturor de urari......nici nu stiti cat mi-ati bucurat ziua

si bebicilor nascuti intr-o zi de 4!

Fug ca deseara am musafiri si casa e vraiste plus ca mai am si de bucatarit cate ceva!

O zi frumoasa sa aveti!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor

Am mai intrat si noi nitzel sa nu ne dati disparuti
Suntem ocupati pana in gat cu zgatia noastra de copil mumos.
Am fost si noi la controlul de 9 luni si sa imi pice fatza: are 7,9kg si 73 de cm. Nici macar 8 kile n-are...e un pitic incredibil de bramburici.

Vrea numai sa mearga...se tine de o manutza de mami sau tati si plecam asa la plimbare peste tot in toata casa: vrea sa stie de ce merge televizorul, de ce cablul e asa de bun in gura, de ce gaura aia din perete(pe care mami si tati au incercat sa o acopere si sa o ascunda) e atat de misterioasa. Ii mai place sa distruga ce construieste mami, e chiar foarte fericit si asteapta cu nerabdare sa termine mami de contruit castelul din lego sa il poata da jos.
Apoi ii mai place sa scoata cuburile din casutza cu cuburi.
Dar cel mai mult ii place sa se joace cu mami si cu tati.
Ieri ne-a facut cea mai frumoasa surpriza: s-a jucat cu mami si cu tati de-a lupul si mielul(adica lupul incepe sa alerge si sa "urle" dupa miel iar mielul fuge).. Ei , el de obicei era mielul , dar ieri a fost pentru prima data cand a vrut sa fie el lupul ...si "alerga" dupa tati si il "atentiona" ca vine cu vocea lui de bebe care vrea sa fie lupul cel rau...si ce mai radea cu noi dupa aia...
A fost cea mai frumoasa experientza...pur si simplu ne-a incantat inima si bucuria nu poate fi exprimata in cuvinte.
Seara cand mergem la culcare in camera lui, il schimbam in pijamale si il lasam sa mai zburde vreo 10 minute in patutul lui.
Ei, e crima ce se petrece in patutul ala: isi ia prietenii lui de somn la smotocit, iubicit, ii aranjeaza sa doarma...si ii ia pe toti: hapciulici, duchi, bubu, winnie, somnorici, si inca cativa neidentificabili. Pe toti ii ia la intrebari: si se bucura si tzopaie iedutul meu pana nnu mai poate. Apoi il bagam in sacul de dormit(cu protestele de rigoare) bem lapticul, ne spalam pe dinti(ceea ce adora...abia asteapta sa mai guste din pasta de dinti) si adormim...cam pe la 8- 8,30 cel tarziu. Noi suntem multumiti ca doarme pana la 7,30 cu pauza de rigoare la 1-2 de laptic.

In toate astea insa avem o mahnire: se pare ca puiul nostru are alergie la proteina din lapte de vaca. Caci am vazut ca de cand am trecut pe lapte hipoalergen si am scos toate produsele lactate din alimentatia lui acum nu mai are nici un fel de probleme...nu mai tuseste noaptea pana sa isi dea plamanii jos...chiar pot spune ca nu a mai tusit deloc, avand in vedere ca e si un pic racit.
Acum 2 seri am incercat sa ii dau lapte normal , ei mi-a facut o criza foarte urata si atunci am renuntat ...se pare ca cele 2 sunt legate una de cealalalta.
Ei acum o sa incerc sa ii fac din lapticul asta iaurtel si altele.
Ma gandesc ca poate si din cauza asta nu a crescut in greutate.
Hai ca va pup , noi nu mai intram decat foarte rar, suntem ocupati cu iubirea noastra si nu mai avem timp de absolut nimic.
Forumeala placuta ... o sa intru totusi la momentele cele mai importante ale clubului

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fecian bine ca ai mai intrat si tu, foarte frumoase gandurile tale si povestile cu Pufarina!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neatza!

mi_bebelina! sa fi sanatoasa si sa te bucuri de printesa ta alaturi de tati ei!

Gabi merci de rasp. cu Vi-Sol. Cate zile pe luna i-ai dat?

MsBB si eu cred din ce povestest tu acolo ca ar trebui mers la un neurolog. Tine-ne la curent si muuuulta sanatate si curaj!

Adriana...haha...stii cati 8 (OPT) din astia sunt in tara asta??

Socrate bafta cu service-ul.

Laura eu as zice sa lasi copilu' pe jos. La voi in casa macar. Acolo is germenii/microbii/bacteriile vostrii proprii si personali. Cu siguranta vine in contact cu ei oricum. Si daca sta si daca nu sta pe jos. O sa vezi ce fericit il faci. Incearca sa pastrezi un minim de curatenie. Eu una aspir o data pe sapt. Insa matur de cateva ori in rest si dau cu mopul (pe parchet si gresie). Uite eu acum caut un aspirator din ala mic vertical (cu coada). Sa-l tin pentru aspirat pe fuga o camera, un hol...din astea. Altfel am unul care si spala si e un monstru...e ff bun, insa e mare si nu ma bag la scos zilnic asa ceva.

Noi azi incercam combinatia carne (putina)+galbenus de ou (putin). In piureul de legume obisnuit. Adica nu le mai disociem...le asociem.

Si vroiam sa mai zic ca-i tare bun unguentul cu arnica. I-a mai trecut vanataia copilului.

Va si va dorim o zi frumoasa si usoara si vesela!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

E ziua lui mi_bebelina: La multi ani, mamico si o zi cat mai frumoasa!

MsBB, nu cred ca un copilas asa mic poate sa manipuleze in halul asta, incat sa lesine.
Cred ca e bine sa mergi la doct.
La Gr. Alexandrescu am vazut o mamica speriata, copilul ei isi inghitise limba pt. un mom. si fusesera trimisi de doct. de fam. la neurolog. Din pacate sp. x n-avea sectie de neurologie, ajunsi la Gr. Alexandrescu li s-a spus ca nu pot fi luati, ca nici aici nu au ... ce mai, ca la noi in Ro -- deci e bine sa fii informat si pregatit din timp.

Lorich, despre ce zi vorbeai? ziua mea de nastere? sau ziua cand ne intalnim?

INTALNIREA a ramas VINERI, 6 martie in jurul orei 11. Va asteptam cu drag!

Pr. cineva vrea info, sa-mi dea PM va rog

Laura, hai ca ma faci sa rad - cum mai, n-ai sta pe jos la tine in casa? eu cred ca Mirci s-ar bucura sa exploreze si el casa si sa mai guste o scama ceva - glumesc, da sa stii ca e chiar imp. sa experimenteze si cu cat un copil e mai protejat si tinut in mediu steril cu atat e mai expus bolilor.

Fecian, nici noi nu suntem cu mult mai grasi - imp. e sa fie sanatos! bine ca ai descoperit la ce are alergie.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetelor :)

MSBB - sanatate multa va dorim Am citit si eu ce ai scris, stiu exact prin ce treci si iti inteleg trairile. Dar chiar ieri citeam de episoade de genul asta - am inteles ca de foarte mici copiii sunt in stare sa isi provoace singuri asemenea crize. Si da, e vorba intr-un fel de mani p u l a re ... ma rog, e vorba de o frustrare foarte mare pe care o simte copilul. In articol se zicea ca e important daca inainte de acel episod copilul plange si e nervos. Uneori sunt atat de frustrati si de nervosi ca pur si simplu isi tin respiratia si uneori ajung sa lesine. Crizele dureaza mai putin de un minut. Apoi in mod spectaculos piticii isi revin singuri si incep sa rada de parinti - exact cam ce ai descris tu. Sper din toata inima sa fie vorba de asa ceva - desi e greu de suportat, in articol se spunea ca aceste momente sunt mai dificile pentru parinti decat pentru copil. E foarte important daca dupa criza copilul isi revine 100% - adica e ca si cum nu ar fi fost: rade, se joaca, e vesel, ma rog, e ca de obicei.

In articol se comparau crizele astea cu cele de epilepsie- cred ca e nu e cazul. Din ce se scria acolo criza de epilepsie apare cam din senin. Nu tin minte celelate diferente - dar o sa recitesc diseara.

Din pacate articolul era intr-o carte - insa sigur gasesti pe internet informatii. Imi aduc aminte ca era si un subiect de genul asta pe forum - da o cautare. Toate descrierile pe care le-am citit erau similare cu a ta, inclusiv faza cu datul ochii peste cap, invinetirea de rigoare etc.

Evident ca trebuie facute niste investigatii. Dar nu te panica, da ? Iti trimitem si Daca mai gasesc info, iti trimit (sunt cam ocupata la serviciu si nu stiu daca o sa am timp).

Laura - de ce nu il lasi pe Mirci pe jos ?? pai ce sa faca toata ziua in pat ? Are nevoie sa exploreze, sa descopere lumea si va incepe cu casutza lui, nu? Plus ca din pat poate cadea usor. Nu iti fa griji de curatenie, noi aspiram o data pe saptamana, uneori seara ii mai curatam covorasul si e ok. Si incercam sa nu intram incaltati. Pe aici copiii merg singur pe gresie etc si nu au nimic. Eu pe al meu nu prea il las pe hol, caci e foarte rece in partea aceea a casei, dar uneori are voie sa se duca pana in baie si inapoi, chiuie de fericire. Sufrageria e a lui 100%, la fel si camerele. Ai doar grija la curent, sa fie incalzit bine (nici prea mult, caci transpira - in jur de 20 - 22 grade), indeparteaza toate pericolele de prin zona, ai grija la colturi (pune aparatoare) si stai cu ochii pe el :) E chiar mai simplu pentru tine decat sa il tii in patut

Voila... tre sa fug :) Merci de aprecieri pentru freza si pentru rabinul meu (care NU mai e rabin hihi) Vreau si eu sa vad poze de Magdone - le-am ratat.

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

am sunat la service, vor veni vineri. Le-am zis sa vina dupa 13:00. Nu se stie cat costa, vor vedea la fata locului.In fine., ca la romani. Cu recomandare calda sa nu luati arctic.

mami de Edvin Sebastian

Am omis mesajul tau(ca multe alte mesaje pentru ca nu mai am timp nici in diagonala sa citesc) si nu stiu ce probleme ai cu frigiderul....daca e in garantie, nu ai de ce sa iti faci probleme. Daca nu si crezi ca e prea mult sa astepti pana atunci ...mama chiar vineri a avut o probl cu congelatorul Arctic si a chemat pe un nene care a venit la 11 noaptea(sunat la 9 seara) si l-a reparat(pentru ca si-a dat seama ca daca mai asteptam mult se strica toata carnea, legumele). Mama acum l-a cunoscut printr-o cunostinta, daca vrei o intreb de nr de tel.
Si nu cred ca marca e de vina......se intampla. Si eu am combina arctic de 4 ani si merge. In schimb am un fier de calcat Tefal care dupa 3 ani m-a lasat...ca sa-l repar ma costa cu 20 Ron mai putin decat daca l-as lua nou. si pe certificatul lui scrie ca durata MINIMA de viata este 5 ani deci........Mai am si un AC marca Simbio care cica e acelasi lucru la Vortex si pe care il frec in fiecare zi de cand l-am instalat(de un an) ba pe rece vara, ba pe cald acum cand ii facem baie fetii....si sa vezi ce merge. Deci e treaba de noroc cred...nu de marca...

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Am venit din parculetz. Vlad a fost in extaz. L-am dat in leagane, balansoar, tobogan, chiuia de bucurie! Apoi s-a jucat cu copilasii la nisip si a fost foarte sociabil. L-am lasat s-o ia in 4 labe prin nisip cu toate ca era cu un combinezon subtirel mai de primavara dintr-acela intreg, deci nu avea adidasi in picioare. Si mi-au facut observatie niste mamici ca e subtire imbracat si il las pe jos? Si ca ii intra frigul pe la gat. Le-am zis frumos ca eu nu prea l-am infofolit si nu stiu de ce dar pareau tare ofuscate. In fine....

Fetelor multumesc de raspunsuri ref la ham, dar eu nu gasesc pe nicaieri ce vreau eu si anume: un ham care sa aiba curelele late si o bucata de material in fatza de care sa fie prinse si care sa-l sustina pe bebe mai bine. Ati vazut undeva asa ceva?
MIcaela, tu ziceai Chicco sau primii pasi dar unde?
Inais, n-am vazut la targ pt ca am fost concentrati pe carucioare. De-abia in ziua urmatoare targului ne-am gandit la ham si asa rau imi pare ca sigur gaseam la targ.

Laurita, eu il las pe Vlad peste tot! Si la baie, pe jos! Si nu fac curat in fiecare zi, nici vb! Mai vin si cu rotile murdare de la carutz si el o ia pe acolo. Il spal cat pot de des dar ce sa fac altfel, sa-l tin toata ziua in brate? N-am cum....

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Am venit din parculetz. Vlad a fost in extaz. L-am dat in leagane, balansoar, tobogan, chiuia de bucurie! Apoi s-a jucat cu copilasii la nisip si a fost foarte sociabil. L-am lasat s-o ia in 4 labe prin nisip cu toate ca era cu un combinezon subtirel mai de primavara dintr-acela intreg, deci nu avea adidasi in picioare. Si mi-au facut observatie niste mamici ca e subtire imbracat si il las pe jos? Si ca ii intra frigul pe la gat. Le-am zis frumos ca eu nu prea l-am infofolit si nu stiu de ce dar pareau tare ofuscate. In fine....

Fetelor multumesc de raspunsuri ref la ham, dar eu nu gasesc pe nicaieri ce vreau eu si anume: un ham care sa aiba curelele late si o bucata de material in fatza de care sa fie prinse si care sa-l sustina pe bebe mai bine. Ati vazut undeva asa ceva?
MIcaela, tu ziceai Chicco sau primii pasi dar unde?
Inais, n-am vazut la targ pt ca am fost concentrati pe carucioare. De-abia in ziua urmatoare targului ne-am gandit la ham si asa rau imi pare ca sigur gaseam la targ.

Laurita, eu il las pe Vlad peste tot! Si la baie, pe jos! Si nu fac curat in fiecare zi, nici vb! Mai vin si cu rotile murdare de la carutz si el o ia pe acolo. Il spal cat pot de des dar ce sa fac altfel, sa-l tin toata ziua in brate? N-am cum....

Vlady

www.kidex.ro

mi_bebelina, tort virtual pap. Atat.

si io las fata pe jos. Si am si pisica.... pai de-a bushilea e cel mai interesant. Si coada lui lucy. Si ce sentampla pe hol pe gresie. Si las fara sosete.... ca asha cica e bine , dar sincer, am comparat azi cu Edvin Sebastian - fiica mea are circulatia periferica mult mai buna! miini calde - flacaul insa cu ele reci - un sincer!!

Ma duc sa ma mai pregatesc cu neshte teste - ca am azi ora de condus.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput