Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Citat:
citat din mesajul lui socrate

am sunat la service, vor veni vineri. Le-am zis sa vina dupa 13:00. Nu se stie cat costa, vor vedea la fata locului.In fine., ca la romani. Cu recomandare calda sa nu luati arctic.

Am omis mesajul tau(ca multe alte mesaje pentru ca nu mai am timp nici in diagonala sa citesc) si nu stiu ce probleme ai cu frigiderul....daca e in garantie, nu ai de ce sa iti faci probleme. Daca nu si crezi ca e prea mult sa astepti pana atunci ...mama chiar vineri a avut o probl cu congelatorul Arctic si a chemat pe un nene care a venit la 11 noaptea(sunat la 9 seara) si l-a reparat(pentru ca si-a dat seama ca daca mai asteptam mult se strica toata carnea, legumele). Mama acum l-a cunoscut printr-o cunostinta, daca vrei o intreb de nr de tel.
Si nu cred ca marca e de vina......se intampla. Si eu am combina arctic de 4 ani si merge. In schimb am un fier de calcat Tefal care dupa 3 ani m-a lasat...ca sa-l repar ma costa cu 20 Ron mai putin decat daca l-as lua nou. si pe certificatul lui scrie ca durata MINIMA de viata este 5 ani deci........Mai am si un AC marca Simbio care cica e acelasi lucru la Vortex si pe care il frec in fiecare zi de cand l-am instalat(de un an) ba pe rece vara, ba pe cald acum cand ii facem baie fetii....si sa vezi ce merge. Deci e treaba de noroc cred...nu de marca...

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Esti o draguta mersi, e vba insa de aragaz Arctic. Combina frigorifica am un Electrolux pe care am cumparat-o de la proprietara unui apartament unde am stat. Era deja veche adusa din Suedia SH. Asta acu...hmm nici nu mai stiu vro 7 ani. A supravietuit la 2 mutari, prima data s-a stricat anul trecut termostatul, s-a reparat in cateva ore, pana am gasit pe cineva, a venit era duminica afara 36 grade.Dumnezeu sa ii dea sanatate ca e bun.
Acuma cu aragazul e o poveste. Cand tb sa ne luam aragaz ne-am uitat la mai multe si am ajuns la concluzia ca e cazul sa luam ceva romanesc ca deh, sa stimulam industria romaneasca. Dupa nici 2 utilizari a cuptorului s-a ingalbenit capacul. Dupa curatare s-a luat smaltul, vopseaua. S-a rupt un buton, cand am vrut sa luam altul nu am gasit. Am ajuns la reprezentanta de service unde ne-a costat o avere si nu au vrut sa ne dea mai mult de 2 butoane.
Iar acu, crapa cuptorul, oricum arde samd, dar ma rog asta e viata, se repara.Dar nu mai iau arctic in viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele....

Nu am mai intrat demult (deh, eterna scuza, copiii, jobul...) - dar am vrut sa intru, inspirata de vremea frumoasa de afara, sa va urez o primavara superba, sa va pup pe toate si pe toti piticii!

Noi suntem bine, ariciul vrea numai si numai in picioare - dovezi gasiti de aici incolo , frate-su e din ce in ce mai neastimparat si mai dornic de atentie (de la noi) - intr-o zi ma gindeam ca un ciine ne-ar mai lipsi si circul de la noi din casa ar fi complet!

A, si un mesaj pt. Miss P - ti-am trimis PM!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Cleo, sar'na, ma duc si la kidex ce sa fac. Nu zic ca nu-mi place dar ma bate barbata-miu.

Bafta la condus! Mergi linistita ca stam in casa

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Hellou tuturor.Noi va citim zilnic,ne bucuram de progresele facute de M@M,Mai ales mergatoarea mica ,e o scumpica,iar Davidutul de Miss sa il tina macar asa somnicul sa se odihneasca si mami a lui.
Sarucae bine,de 2-3 zile merge de-a busilea ,e mortala cum se strofoaca sa ajunga la ceva.Si ieri dimi am obs ca ne ies "lopetile" de sus Ar cam fi cazul ca de la 5 lunite jumate suntem numai cu cei doi dintosi de jos.Deocamdata e cumintica,nu maraie,papa la fel de bine,doarme de la 10 jum-11 seara pana dimi la 9 jumate,ca nu ne trezim la 6 pt laptic.Am trezit-o eu de cateva ori si apoi la 10 nu a mai mancat nimic,deci asta e programul ei,o las in pace.In schimb papa neblenduit ,si dimineata nu mai papam fructe ci painica cu Almete,sau unt sau pateut facut de mami,apoi dupa vre-o ora papam bananita,din care muscam si molflaim cu mareeeeee placere,sau bucatele mici de mango bine copt,sau para,etc.Fructe ii mai bag in iaurtul de la 6 jumate seara,si cre ca e suficient.
E moarta dupa Alex sa il scarmene,sa se joace cu el,cand suntem in bucatarie si ii dau sa pape in scaunel si o intreb unde-i Alex,isi intoarce caputul la usa si il "striga" ba........ba........apoi mai tare baaaaaaaa Nu vrea sa se joace cu jucariile ei,papusele si alte matzafocaneli,vrea masinutele lui Alex,jucariile cu care se joaca el.
Am vazut ca Vlady al lui Alysh o iubeste tare pe buni a lui,Sara sa nu o vada pe soacra-mea,urla de cum o vede nu vrea la ea in brate,o impinge,o pisca,desi si socrella se joaca cu ea si se prosteste.In schimb dupa tataie....e topita,intinde manutele,se lipeste de el...simte si ea ca socrella il prefera pe Alex,mi-a zis-o clar ca si pe sara o iubeste,dar Alex e febletea ei,si stie ca face diferente intre ei,dar nu are ce face asa simte Apoi si fata simte si rez se vede.

Si pana nu uit,sa uram si noi LA MULTI ANI tuturor nascuti zilele astea,sa fie sanatosi,cumintei si papaciosi.Si nu in ultimul rand pt mi_bebelina un La multi ani din inima,sa fii sanatoasa si mereu inconjurata de cei dragi
Fug ca s-a trezit d-soara si ALex deja e calare pe ea in patut

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

18sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

mi_bebelina sanatate si tot ce va doriti sa vi se implineasca! Multa fericire alaturi de Delia si de husband!

Laura si io sunt ptr explorari...mochetez toata casa doar ca sa poata printesa sa paseasca...cand s-o hotara...ea si Vlady!

Inais eu i-am dat sirop de calciu...10 zile pe luna cate 5 ml pe zi..pana in aprilie cica. Medicul de familie m-a zis sa-i dau.

Nu mai vreau sa imi aduc aminte de electrocasnice...ca mai jelesc inca Braunul meu!...Acum chiar ca tin cura...ca nu mai am cu ce sa fac praji.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Am venit din parculetz. Vlad a fost in extaz. L-am dat in leagane, balansoar, tobogan, chiuia de bucurie! Apoi s-a jucat cu copilasii la nisip si a fost foarte sociabil. L-am lasat s-o ia in 4 labe prin nisip cu toate ca era cu un combinezon subtirel mai de primavara dintr-acela intreg, deci nu avea adidasi in picioare. Si mi-au facut observatie niste mamici ca e subtire imbracat si il las pe jos? Si ca ii intra frigul pe la gat. Le-am zis frumos ca eu nu prea l-am infofolit si nu stiu de ce dar pareau tare ofuscate. In fine....

Fetelor multumesc de raspunsuri ref la ham, dar eu nu gasesc pe nicaieri ce vreau eu si anume: un ham care sa aiba curelele late si o bucata de material in fatza de care sa fie prinse si care sa-l sustina pe bebe mai bine. Ati vazut undeva asa ceva?
MIcaela, tu ziceai Chicco sau primii pasi dar unde?
Inais, n-am vazut la targ pt ca am fost concentrati pe carucioare. De-abia in ziua urmatoare targului ne-am gandit la ham si asa rau imi pare ca sigur gaseam la targ.

Laurita, eu il las pe Vlad peste tot! Si la baie, pe jos! Si nu fac curat in fiecare zi, nici vb! Mai vin si cu rotile murdare de la carutz si el o ia pe acolo. Il spal cat pot de des dar ce sa fac altfel, sa-l tin toata ziua in brate? N-am cum....

Vlady

Asa ceva cauti :

http: // www. chic bebe .ro /products/3449-bebe_confort_ham_de_siguranta_pentru_plimbare_scaun_de_masa.mbs

???

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Cleo nu mi-a rupt Cri spinarea de la mers...ci de la carat cu marsupiul......asta tot asa ca si Eli...si la 11 luni fix...i-a vazut pe 2 baieti de 1 an cum mergeau singuri si pac si el...de atunci numai in picioare!
Nu ma grabesc...dar ma tot streseza altii...vai ca tu ai fost asa si asa si bla bla...
Spor la condus!

Desiree felicitari!
Si noi o sa fim vrbitori de spaniola...si eu vorbesc cursiv...mi-am luat si diploma dele.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Alysh uite aici www.chicco.ro/produse/anteprescolarul-4/siguranta-31/" target="_blank">chicco si aici primii pasi

Noi am fost pe afara cu Tiberiu de Andrada79, care e un dragut si un cuminte, eu ajung la concluzia ca am o mica gaita agitata. Credem ca iesirea asta a obosit-o si o sa stea si ea cumintica sa doarma, ce ar mai trebui sa faca un bebe mic, dar nu ea tot tipa la jucariile pe care le tot scoate din cutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Neatza!

Acum imi beau si eu cafeau sper sa apuc ca Olivia doarme de vreo juma de ora si cam dupa atat se trezeste.
Multumesc pentru aprecierile la poze, va pup pe toate
Simonix si cine mai vrea vada pozele, le mai pun odata aici

Alex@Sara, asa si Olivia numai cu masinutele lui Razvan se joaca si la fel e moarta dupa el, numai cu el s-ar juca, il striga, rade cand il vede.

Laura, da-i drumul pe jos lui Mircisor, ai sa vezi ca nu pateste nimic, bine arunci si un ochi dupa el, eu i-am dat voie Oliviei peste tot, aspir o data pe saptamana iar in rest am un fel de apsirator mai mic vertical cu care mai dau intre timp, dar nu ma omor

gata s-a trezit nu mai pot sa stau.

va pup si o zi buna

copilasilor nascuti azi

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (9 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

cucu
deci...n-am mai intrat cum am promis dar evident am avut scuze. bebe bonlav iar, mami bonlava , plecat la ski si revenit la serviciu, azi e a treia zi fiindca si-au revenit si salariile si aveau si nevoie de mine
asa ca sunt pe metereze. bebe sta in principiu cu tata si mama se duce program scurt, o zi pe saptamana sta cu verisoara mamei mele care e un fel de sora a maica-mii si care tocmai a terminat de crescut 2 copii, fiind bona la o familie 8 ani de zile deci are experienta si e f ok, bb a placut-o din prima si sta atarnat de ea, iar o zi pe saptamana -vinerea- stau eu. sunt super fericita de aceste aranjamente neasteptate.
despre noi nu am foarte multe de zis, suntem bine, tudorica e un jmeker si jumatate, musca, trage de par si alte alea daca nu face e vrea el (adica sa linga parchetul-apropos ca vb de curatenie, noi nu mai intram decat in sosete in living unde se taraste el pe burta si linge tot ce prinde) , face pe surdul daca nu-i convine sa auda vreun "n-ai voie" si dupa aia rade si pleaca, reamenajam casa, sertarele, dulapurile nu prea intelege la ce folosesc cata vreme lucrurile arata asa bine pe jos....dar stiti si voi cum este. ma minunez de progrese, sunt din ce in ce mai spectaculoase, ieri a facut tinandu-se de patut genoflexiuni ca mami a lui, ca doar si el tine la conditia fizica
partea rea e ca arenuntat la somnicul de dimineata de dupa lapte a, adica el dormea pana la 8:30, laptic si somn pana la 10:30. si acum ca am inceput eu serviciul se trezeste si la 6:30 si nu se mai culca, iar eu la birou ma duc la 10, ca plec cu tati, si pana atunci sunt deja obosita
ce ziceati de intalnirea aia? ca eu vineri sunt libera, adica nu lucrez, si poate as ajunge si eu desi i-am promis lui tati ca ia el masina...dar tare as veni. vreau si eu detalii pls. n-am apucat sa citesc din urma dar am inteles ca david de miss a dormit bine...iuhuuu!!! si ca e ziua lui mi_bebelina sa fii sanatoasa si sa te bucuri de toti ai tai! la multi ani!!!
va pup ca ma duc sa bag capul la fund
uitati si poze noi cu maimutzoiul terorist decorator de interioare, da doar e baitul lu' ma-sa

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput