Prietenie la plesneala*32*-O floare pe nume Emma
Raspunsuri - Pagina 15
kokiy spune:
imi tremura piciorele de la atata stat in ele ... abia am timp sa ma uit pe aici,oricum azi cica am iesit devreme
si am ajuns la 19.00 acasa ...o sa fac o zi si-o zi ca altfel s-a dus viata sociala si netu'
...am avut onorea sa preiau in subordine doar masculi ...sa vezi ce-mi umplu' congelatorul ...
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
hehehe s-au intors migratoarele de pe tarimul muncilor ![]()
Pai tu in loc sa dantzuiesti de fericire ca ai numai masculi sub tine
tu te plingi????????
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
mihaela77O spune:
seara buna si de la mare.....
mishule,nu v-am parasit....tu ne-ai parasit....eu am avut o zi proasta...iubitul tau de vreo 2 nopti..adoarme doar dupa ora 1,2 noaptea...eu sun chiauna...el intr-o continua miscare..
vio,doamne fereste...de ce sa fiu suparata?....![]()
kokyu....oho,ai pus-o...servici usor!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MadameBovary
la naiba, si aici s-a aflat secretul meu... acum va trebui sa va omor pe toate!! ![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
eu n-am vazut...nu stiu nimic...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
misha71 spune:
Si e sint chiauna. Numai timpenii am facut azi la serviciu. Inca 2 de astea si plec singura, nu astept sa ma dea afara
Asta e, daca aseara m-am destrabalat
Am zis io ca nu ies din casa da' ti-ai gasit! Am niste vecine zalude care nu m-au lasat sa stau in casa, asa ca azi dormeam cu capul pe birou ![]()
Tizo
e luna plina, de asta e mai agitat. Si eu sint la fel cind e luna plina, insomnii, agitatii, tot tacimul
Io ma duc la nani, ca's rupta'n paishpe. Noapte buna stilatelor 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
misha71 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui umflatel
eu n-am vazut...nu stiu nimic... MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
sa inteleg ca nici nu stii ce's alea, nu?

(LadyJ)
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Si e sint chiauna. Numai timpenii am facut azi la serviciu. Inca 2 de astea si plec singura, nu astept sa ma dea afara Tizo e luna plina, de asta e mai agitat. Si eu sint la fel cind e luna plina, insomnii, agitatii, tot tacimulIo ma duc la nani, ca's rupta'n paishpe. Noapte buna stilatelor ![]() **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
deci care va sa zica,te destrabalasi....bravo....si te dai fata cuminte...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
diarux spune:
DODOLINA pupici back tu iu
e la amandoua
VIOOOOOOOOO deci io am zis ca esti speciala.
MISHULINAAAAA

SORANA da a trecut careva testele alea ale voastre? ca mie mi-e teama si sa le citesc....
DELPHISHOR sa-ti traiasca sotzul ne-lehuz. (am gasit ce cautam. cand ne sincronizam pe mess iti dau link
)
UMFLATZELULEEEEEEE pupam si noi pe MIHAITZUL agitat.
MB 
KOKIY ganduri bune catre cariocist!![]()

noapte buuuuuna pentru toata lumea
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
mihaela77O spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui misha71
sa inteleg ca nici nu stii ce's alea, nu? ![]() **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
ssssttt...ai vazut ce ne asteapta,daca isi da seama ca stim....i'm a bad girl..
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diarux DODOLINA pupici back tu iu ![]() e la amandouaVIOOOOOOOOO deci io am zis ca esti speciala. ![]() MISHULINAAAAA ![]() ![]() ![]() SORANA da a trecut careva testele alea ale voastre? ca mie mi-e teama si sa le citesc.... DELPHISHOR sa-ti traiasca sotzul ne-lehuz. (am gasit ce cautam. cand ne sincronizam pe mess iti dau link )UMFLATZELULEEEEEEE pupam si noi pe MIHAITZUL agitat. MB ![]() KOKIY ganduri bune catre cariocist! ![]() noapte buuuuuna pentru toata lumea ![]() mami Ruxandra, in plina forma pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan![]() poezici pentru mamici si pepenasi![]() www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase ![]() Andrei Tudor- minunea noastra -The Story ![]() ...inseamna ca infinitul si-a gasit limite ii zarisem grimasa zvarcolindu-se-n catuse de fier aripile sunt inutile acum chiar si cenusa... |
diana,multumim frumos!pupam si noi!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA