Prietenie la plesneala*32*-O floare pe nume Emma
Raspunsuri - Pagina 14
MadameBovary spune:
si de la mine; ieri a fost o zi tare trista, s-a terminat si mai nasol decat a inceput (si a inceput la cimitir, deci va imaginati ca veselia nu prea era in toi de cand am facut ochi); astazi sunt un pic mai bine, m-am descarcat aseara, dar tot nu e ok. cred ca mi-am injectat foarte mult optimism in mine lunile trecute de acum reusesc sa ma pun din nou pe picioare asa de repede
.
vio, te pup mult de tot!
si pe voi toate la fel!
Delfi, ai mai vorbit cu Gabitza noastra cea draga? Cum mai e, cum se mai simte?
va imbratisez cu drag si oi mai reveni si pe aici, sper sa ma reinveselesc... macar singura daca altfel nu se poate ![]()
kay spune:
bey, deci eu acu plec de la munchen,a fost cu incurcatura treaba... Va pupicesc so me auzim de acasa.
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ancadragoman spune:
helau![]()
Aici erati?
Am intrat si eu sa vad reactia la felicitare a viitoarei noastre mamici si mi-a placut
Va pup si de acum o sa intru mai des pe aici
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
sorana spune:
Bine ai venit Anca!
Sedere lunga si placuta ![]()
Vezi ca-s niste teste pe prima pagina, sa ne zici cum te-ai descurcat cu ele ![]()
Vio merci de suport. Pitica e bine azi, sper ca nu-s dusa cu capul ca am lasat-o sa iasa 30 min afara .... adica sper sa nu o apuce iar ...
azi eu sunt optimista, si kupilul si kupilu' mai mare sunt spre bine, mie pare sa-mi mearga treaba la job (parca, parca se zareste luminita
)
Misha mama cat mai asteptam sa ne zici cum fu la intalnirea vietii tale?
Kokyi cum e la noul job? Copii s-au descurcat de capl lor?
Delphinas ma bucur ca a revenit lehuzu la forma maxima. Acum ti-am luat locu' si atept sa mai treaca bubele colegului ...
Nasol cu accidentul, dar bine ca macar sunteti intregi cu totii.
Dodo - probabil a luat ce circula acum, e destul de nasoala gripa de anul asta. Ia si tu niste vit C, poate te sare pe tine, ca n-ar fi indicat sa faci vreo gripa acum.
gashca
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
Delphinas spune:
beyyy da ce e cu voi??? am ajuns de rasu curcilor pe pagina 2. nu se poate asa...voi cumva ati terminat cele 40 de pahare, paharele, paharute si ce or mai fi ele si dormiti?
ia sa va fac eu program artistic sa va mai regigorez

si daca nu aveti de gand sa iesit....asta va paste

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
misha71 spune:
Uliuuuuuuuu mu-ica!!!!! Da' ce-i taraboiu' asta p'aci?
Pai asa aude Sosonica si fara aparatul din dotare ![]()
Io-te la ea! Se vede ca a "dormit" bine azi noapte de are chef de discoteca acu'
. Asa care va sa zica coana Delphi! 
(PS: Azi am pus coletul
)
anca bine ai venit!!!! Vezi ca aici is numa' fugite de acasa cu banii de iaurt, asa ca baga repede la vedere cardu' cu PIN cu tot, mataniile si musai organu' ca fara el nu se poate ![]()
Rhoneea
da' pe unde umbli soro? Ai luat si netul la zugravit? ![]()
Gabitzu un
maaaaaaare orunde ai fi!
Tantzico iesi bre din butoiul ala. Auzi, da' tu de ce nu ne-ai zis www.resursadefun.ro/files/images/gi32_Tantza_1.jpg" target="_blank">cu ce te ocupi, ha? Poate iti faceam vanzare ![]()
Sorana
sa porti iubita cadoul! Sanatate multa veveritei si sotiorului tau.
vio
asteptare grea, dar merita! Abia astept sa va cer sfaturi ![]()
marami
Aha, kokiyleaso acu' vezi cum e sa nu ai timp de nik?
Sa nu ma mai alergi alta data
devo pi undi umbli bre? te luara raketii?

andrushko
tot la munci? esti mai rau ca mine. Io ti-am zis ca o sa-ti zica cretzofolinul "tanti" cind te-o mai vedea ![]()
Mai "bad girl" umflatel si tu ne-ai parasit?
iubitul meu.
Dodo ai grija de tine ca nu e de gluma cu virozele astea de primavara 
kari
ramine valabila invitatia ![]()
ruxule
multumim pentru poezie
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
MadameBovary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Tantzico iesi bre din butoiul ala. Auzi, da' tu de ce nu ne-ai zis www.resursadefun.ro/files/images/gi32_Tantza_1.jpg" target="_blank">cu ce te ocupi, ha? Poate iti faceam vanzare |
la naiba, si aici s-a aflat secretul meu... acum va trebui sa va omor pe toate!!

kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas beyyy da ce e cu voi??? am ajuns de rasu curcilor pe pagina 2. nu se poate asa...voi cumva ati terminat cele 40 de pahare, paharele, paharute si ce or mai fi ele si dormiti? ia sa va fac eu program artistic sa va mai regigorez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si daca nu aveti de gand sa iesit....asta va paste ![]() ![]() ![]() poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
io pe bune daca n-am auzit azi fanfara...ma gandeam care-i vinovatul cu pricina...da nici prin gand nu-mi trecea ca vine cu aer de Moldova! Delphinuto, cand inauguram metroul de la pivnita, te chemam sa te dai o tura.
fetelor, io azi am fost cu mutle pe cap/creieri/neuroni
abia acuma am bagat nasul pe aici....acum merg sa ma vopsesc, (la bibilica) sper sa nu ma fac mov
.va pup pe toate, poate intru mai incolo.....
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
misha71 spune:
kari vezi sa nu iesi verde ca mine ![]()
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
violeta69 spune:
si io m-am vopsit...nu blonda ![]()
Misha
abia astept sa te invat cum sa "strunesti" kupilu'
Tantzico,io nu pricep nimic
si nu-s blonda....ce vinzi? ![]()
baga optimism ca daca mai sunt zile cand se duce sa mai aiba de unde ramane 
kari,ti-a iesit paru' mov?! ![]()
kokiy e ocupata...de-acum nu o sa mai aiba timp de noi ![]()
anca,te-au speriat testele?
puneam io o vb buna la Gabitza,da' acum e putin lipsa ![]()
delphinas,nu io nu am beut nimic 
ca nu ma pasioneaza ![]()
sorana ,cum se simte mitzunica?! a mai facut febra?
sa aveti o seara linistita 
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!