Prietenie la plesneala*32*-O floare pe nume Emma

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Fimiu a plans cand isi aducea aminte de noi,dar il striga pe tacsu' sa-l ia cu masina ...sa vedem maine cum se tine de scaunul de masina, sa nu coboare la mama

Astept vikendu' sa va chem sa ma resuscitati, luncrez 3 zile la rand sambata,duminica si luni de la 09.00 la 21.00 ...plec la 7.20 si ajung dupa 23.00 (asta daca mai ajung ) ... ma gandisem sa-mi schimb culoarea la par din negra cu dungi rosii sa ma fac neagra,da' raman asea ,ca da bine la locuitorii din zona job-ului ...numai soramea si mancat'as mi-au auzit urechile azi

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Fetele mele dragi....mi-a fost un dor de voi....

Cu intarziere...dar o spun din inima...La multi ani dragelor ,o primavara minunata,vise implinite....

Iulia felicitari ptr initiativa si tuturor care ati participat sa va dea Dumnezeu cat mai multi ani sanatosi posibili

Eu..mai rar cu netu..shefu isi cere drepturile de fiu .Camera acum e in pauza,ploua prea mult la noi si nu putem face nik,apropo sambata si vienri au fost 26-28 de grade si acum e receeeee

Nu stiu ce sa mai scriu.....va pup si va iubesc mult

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Neata dragelor! O maaaare si tare de la mine.

Rhoneea shefu'i shef

Kokiy mincat'as nu te vopsi ca-ti sta foarte bine asa cum esti

Ma duc sa-mi beau si eu cafeluta.

O zi excelenta la toata lumea!

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
inca o noapte pe 1/2 dormita ,Bodo a mai facut febranu mare,l-am pazit pana a scazut iar atunci s-a trezit si a readormit la 4.El a reusitsa doarma pana la 8,30 eu nuuuu

la 17 am intalnire cu Isabellesi sa vad ce hotaraste dr

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Deci sa fac testele
Testul 1
1.3471 matanii le-am facut azi dar nu cred ca mai pot sa fac 2862 in plus ,o sa incerc macar jumate e bine?
2.Balanta pe 2008 si codul civil le stiam deja asa ca astept intrebari ,deci mai am Codul CAEN
3.Cutia cu bijuteri o trimit si va trimit cardul cu tot cu pin ca poate imi puneti si mie rata
Testul 2
1.cand?
2.am mers
3.am sarit de 300 de ori se pune?
4.asta o mai aman ca ma doare gatul ,adica e unflat si nu intra taisul bine.
5.jur maica
Testul 3
1.Asta este o intrebare dificila si cred ca merita o poza cat despre ce fac cu el o sa va raspund asa:fac ce faceti si voi cu organul vostru sau ce ati vrea sa faceti cu alte organe
Poza o atasez mai incolo
2.aici m-ati prins ca stau prost la capitolul asta.Pot sa ma mai gandesc?
3.Deci se marita si Maritza intr-un final si toate bune si frumoase pana cand trebuie sa faca pipi cu toate cele 7 fuste pe ea.Iau surorile din dotare si la wc cu noi ,ne asezam astfel:sora 1 in stanga,sora 2 in dreapta sa tina poalele si eu in mijloc normal ...iau wc intre picioare sa nu patim accidente si incerc sa fac si eu treaba cand se deschide usa la perete si intra soacra mea (ca ea rar bate la usa)...ramane blocata probabil de pozitia mea si ce credeti ca ma intreaba"ti-e rau?",deci va dati seama ce fatza aveam eu si cum m-am uita pe urma toata noaptea dupa ea

EDIT:ORGANUL
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna dimineataaaaaa
cafeaaaa??? vreau cafea ieri nu am baut deloc si am fost cheauna toata ziua... parca avusesem program la biblioteca si avusesem de citit numai romane.
in alta oridine de idei....anca si bun venit in clubul nostru de iu-hu-hu
bey...o sunai aseara pe Coana Mare si ghici cine imi raspunde?? Conu Mare....adica organu ei....s-au mutat cu totul deja la mama ei. o sa o sun azi poate nu si-a mai uita tilifonu acasa
kokykeaso nu ai nevoie de secretara??? numai handralai ai sub tine...vreau si eu.
misho pai cum sa nu-mi placa mie sporturile astea si nu ratez nici o partida...
beyyy si eu o cu cine? nu se mai baga nimeni cu mine???

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hai ca ma bag eu la o tigare cu toate ca nu am fumat niciodata pana acum

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Va Pup de la stop ! Sunt in refacere dupa aseara...

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

anca niciodata nu e prea tarziu sa te apuci de
glumesc....nu te apuca ca tare nu e bine. cat ma mai lupt si eu cu ele sa le las boalii
kay refacere placuta

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Peste noi a dat boala ... Acu' fi-mea nu mai are febra dar vomita. De azi dimineata in continuu Dar nu-i nimic ca am eu febra. Si ma dor toti miuschii si toate oasele ... mama ei de gripa sau ce-o fi asta

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput