FIV la Cluj 11
Raspunsuri - Pagina 6
uratica spune:
anamy-
tinem pumnii si la tine!!acum ca e primavara-si e luna norocoasa-trebuie sa se prinda bebe!!neaparat!

anamy spune:
uratica
buna dimineata!!
mersi de incurajari ,sa ai gurita aurita sa te auda dzeu,la toate fetele le doresc luna asta II liniute.
apropo,am mancat si eu aseara ciocolata,nu de alta dar mi-ai facut pofta si dr m-a certat ,a zis sa nu mai slabesc.
uratica spune:
anamy-mie mi-au zis sa nu mai slabesc ptr ca e riscant si la anestezia generala!!!mie mi-au zis ca nu-mi mai fac anestezie generala..si atunci aveam 48 de kg..asta la 1.65.....si eu fac orice,absolut orice sa ma ingras!dar din cauza faptului ca ma consum pe fiecare prostioara...slabesc!asa ca...incerc sa-mi lucrez mult mai bine psihicul asa cum zice criadema
!are mare dreptate!
si mananc si dulciuri ff multe acum..desi nu-mi convine ca fac celulita!!dar...asta e!si culmea..eu nu pot zice ca sunt slaba!ptr ca arat bine cat de cat..desi am kg putine si anemie sunt structurata bine..cred ca am oscioarele ff usoare!
dar greutatea mea ideala e de 53 de kg!acolo vreau sa ajung!
uratica spune:
bruni-sa ma anunti cand vii,sa-mi pregatesc tolul festiv!hihi..abia astept sa te vad!

fetele eu sunt ff happy!!

mi-ati inseninat ziulica!cu outele voastre,cu inseminari,cu vizite,cu toate cele....
hihi..abia astept sa ne vedem toate gravidute!atunci sa vezi teme de discutie!!!!!

mara72 spune:
medutz noi stam aici cu cofragul pregatit, nu iti face griji ca o sa ai oute suficiente si de buna calitate. Cred ca ti-a zis doctorul, sa bei apa multa dupa punctie si sa maninci multe proteine. Hai ca va fi bine si vei veni cu testul pozitiv inaintea mea 

julia si pe tine te asteptam cu testul cu II 

anamy citi foliculi ai produs de la gonal? Hai, sa fie cu noroc de data asta, scot si pentru tine agitatoarele 

uratica si eu vreau sa ajung la 53 de kg, si pentru mine e greutatea ideala.Singura problema e ca eu vreau sa ajung la greutatea asta de la 59 kg
Da nu acum ci doar dupa ce nasc ![]()
Acu dau o fuga peste drum sa iau nutela pentru blanita de maimuta . Si sa imi refac stocul de ciocolata ![]()
uratica spune:
fetele..si eu am un sarbatorit azi..e ziua cumnatului meu!am uitat!!m-a sunat soata sa ma traga de urechi ca nu l-am sunat pe fracsu!!
asa ca ciuciu azi blana la maimuta!!azi ma chefuiesc!!!

maine gatesc!!sarmalute,ciorbita de perisoare,blana la maimuta si prajiturica cu crema de branza de fulga!! ca trebe sa ma pregatesc bine sa fac impresie buna,la un asemenea musafir-bruni
!!
mara-abia astept sa vad daca iti place blana la maimuta!si ar fi bine sa faca bine si la oute!!!sa le faca mari mari!!
fetelor
cu lipici!
medut spune:
dragele mele, sunt foarte fericita. Am avut 6 oute. Stela inainte de punctie zicea ca daca scoate 7 ar fi minunat, si iata ca am fost pe aproape. Deseara la ora 7 sun sa vad cate oua s-au fecundat. Gigei la sotul meu au fost f buni, 32 mil, cu mobilitate 80%, deci ar trebuie sa fie si ei de gasca si sa imi innebuneasca toate outele
Mara , la punctie e foarte usor, asa de bine dormi, sa nu ai emotii deloc. Dupa ce m-am trezit eu nu am mai putut sa adorm la loc. Asa ca am mai stat un pic si am venit acasa.
Primul hop care mi se parea cel mai greu l-am trecut si credeti-ma sunt foarte happy.
mara72 spune:
medut felicitari pentru oute, sa se fecundeze toate si sa iasa niste copilasi voinici 

Asa si trebuie sa fii, fericita pentru ca ai de ce. Te asteptam cu vesti tot atit de bune in continuare, 
Abia astept sa vina ziua de vineri sa trag si eu un pui de somn la punctie, si sa imi scoata outele astea ca sunt ca un balonas.
uratica iti comunic cum mi-a iesit blana de maimuta, sper sa se ingrase inca putin outele de la ea, si sa plesneasca de sanatate vineri 
uratica spune:

bravo medut!!!!!!!!!!!!!!
uite-asa ne indreptam noi toate catre odisee!!!!!!!!!!!
asteptam 2 liniute!!!!!!!!!!!!!!
julia-hai!!tu esti prima!!!!!!!
fetelor-voi cele care inca mai dormiti...ce mai faceti??si voi sunteti happy????daca nu sunteti,veniti aici!!!sa va pupacesc pe toate si sa va molipsesc cu veselia si optimismul meu!!!hai fetelor scoateti capul afara!!

hihi..eu ma duc dupa bruni..sa iau cadou!!!si asa bine ma pricep sa iau cadouri!
ptr ca nu stiu cum fac,dar mereu ma intorc acasa numai cu lucrusri ptr mine!
iar cand ajung acasa improvizez si eu un cadou ptr persoana in cauza!

deci-avantaj EU!!mai ales ca nu e soata cu mine sa-mi spuna.....am venit sa luam cadou ptr x!!ptr asta am venit!

nu ptr tine!!dar cum sa rezist eu tentatiilor??

turqoise spune:
ciao fetele!
am intrat putin pe furis ca sa mai vad cum stati cu productia, vad ca sunteti foarte productive, va tin pumnii si va doresc mult noroc celor care sunt acum " in focuri". haideti fetelor ca sunteti pe ultima uta de metri. in curand vom vedea doar dublu

uratica iti dau eu 2 kg de la mine ca si eu vreau tot 53
dar pana la sfarsitul lunii o scot eu la capat![]()
denisa la fel de
e si intrusu meu, ma mir ca mai ia tratamentul ca atatea nazuri face, barbatii astia's mai rau ca femeile, da ei se tin mari si tari, pe naiba
toate fetele