FIV la Cluj 11
Raspunsuri - Pagina 5
mara72 spune:

haideti somnoroaselor !!!! Desteptarea!!!
Io nu m-am intilnit cu nimeni la spital, medut cred ca era in salon si se pregatea pentru punctie atunci cind am ajuns eu iar criadema banuiesc ca nu ajunsese. Alte fete n-am recunoscut asa ca n-am avut cu cine sa palavragesc de dimineata. Asa ca musai sa va trezesc pe voi 
Ovocitele mele s-au mai ingrasat, vineri le punctionam. Sa speram ca vor fi de cea mai buna calitate si se vor fertiliza frumos.
brunadria azi am fost in ziua 12 de stimulare, data trecuta am facut doar 10 zile dar se pare ca acum au crescut mai greu desi eu le-am dat bine de mincare
denissa, esti mortala
De cind incepi stimularea ?
pupici la toata lumea 
brunadria spune:
neatza...m amtrezit si eu in sfarsit de mairosul de cafea..
mara si eu sunt emotionata pt tine numai cand ma gandesc la punctie , embriotransfer ...offf si apoi testul mult asteptat...
ce mai trece timpul..iti doresc sa castigi batalia asta , sa fie ultimul fiv...
denissa super tare faza cu ceaiul...
uratica , pregateste te ca vin la masa pana duminica...sa r putea sa am drum prin brasov ;si daca vin nu scapi de mine...sa mi ti un pic de blana de maimuta...ca tare curioasa sunt...
ma duc sa iau cadouri , nepotul meu implineste 7 ani si vecina 33..
brunadria spune:
medut draga , mult noroc la punctie si sa dea d zeu sa iasa cati mai multi embrioni, printre care si unul lipicios la tine in burtica ..fetelor ma rog pt toate , ca incercarile noastre sa fie ultimele si sa reusim sa ne implinim visul mult dorit..
brunadria spune:
voi m ati trezit si ati disparut???!!!
frumos va sade!!m ati servit cu cafeluta si mi ati batut tobele n cap si v ati culcat iar??sau iar stati prin bucatarie si inventati ceva meniuri deocheate???
uratica spune:
hihi..bruni
,te astept!si o sa fac mai multe praji ca sa-mi ajunga!!fetele-azi o sa ma bucataresc bine de tot!cu un asemenea invitat..trebuie sa fiu la inaltime!
mara-nu au crescut outele de data asta asa repede ptr ca acum o sa iasa de-alea de calitate!
babane si iubitoare tare de gigei!
asa ca..nu-ti fa probleme!
medut spune:
Dragile mele, va scriu din salon. De la 7.45 stau si astept la punctie , dl doctor e intr-o laparoscopie. A mai fost o doamna la punctie cu Dl Stamatian si a avut 4 foliculi cu un ovocit. Sper din cei 9 ai mei sa scoata vreo 7
. Si mi-e o foame ingrozitor...Sa mancati un pic si pentru mine. Va pup si va tin la curent
uratica spune:
bruni-da eu mai vreau sa dorm un pic acum..ca m-am trezit prea de dimineata!si nu am beut nici cafea

si mi-e lene sa fac!dar de maine ma mut la mami....si sa vezi cum vine ea cu cafeaua la patuc la copil
!si nu!!!categoric nu sunt rasfatata asa cum a zis madutz!!deloc!![]()
bruni-abia astept sa ne intalnim!hihi..o s-o cunosc si eu pe mamicuta micii thailandeze!pe viu!
uratica spune:
medutz-sa scoata 10 babani!!!!stam si asteptam aici cu cofragul!!sa ne tii la curent!bine..nu din ala la 220 V!ca apoi se supara madutz!ca o sa fim toate carliontate ca ea
!
bafta la oute fetita frumoasa!
anamy spune:
medut
iti tinem pumnii,la cat mai multe outze!!!
fetelor
buna dimineata,eu deja am baut cafeaua pe la 8 si am mai poftit si la un gonal asa de mic dejun.![]()
ieri am fost la eco,fiind z 12 , dar se pare ca si la mine de data asta cresc mai greu foliculii,ca la MARA72,dar am primit mai departe gonal si maine iar ma duc.sper sa mai creasca sa pot face IA .
succes fetelor

, scuze..