FIV la Cluj 11

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

no fetele..eu incerc strategia fetitei criademei!!casc gura ca sa vina somnul si la mine!
asa ca ma duc la nani...ca maine iar ma trezesc la 6!!
fetelor daca sforai sa ma iertati...daca va raspund la msaje pe aici..inseamna ca vorbesc in somn..iar daca nu raspund,inseamna ca dorm prea profund!
noapte buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

somnic usor la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

Incredibil...sunt ff revoltata...!!!!Uratica are 45 kg?????si am mai citit 2 nume cu greutate asemanatoare???(greutate e impropriu spus- mai bine asa, ceva de genul "ocuparea unui spatiu" ...)dupa ce ca numai de mancare se vb aici si inca ce mancare, m-au scos fetele de 2 ori din casa pana acum..seara, cand nici un caine nu ai scoate, ca sa cumpar inghetata o data (iarna!!) si o data dupa ciocolata..(cu toate ca eu dupa ciocolata nu ma prea omor,...dar prea vorbeau cu foc)!! CEEA ce face uriatica si cele de talia ei e un atentat la castelele de nisip cladite de -persoanele de bine cu "greutate"- alias "me"!! Auzi, si mai are nonsalanta sa spuna ca a fost si ea grasa, adica a avut 65kg,!!!! (oauu, oare cum s-a putut suporta???)pai ultima oara cand am avut 65 kg a fost in scoala generala !!! a pardon ..si la nunta.ca sa incap in rochie, dar pe la mijlocul nuntii, in loc sa se fure mireasa, a furat mireasa tortul si tot restul de bunatati pe care le-a savurat pe indelete, cu ambele maini deodata asa ca ...chestiile astea cu 65 kg deja sunt "visul unei nopti de vara" sau de iarna sau de ce-o fi, ca oricum nu mai pup asa ceva , sau mai degraba e doar un vis erotic al sotului meu ca probabil numai el mai viseaza la asa ceva(cateodata-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

denissa_k1 apai n-am dreptate cand spun ca merita batute?!
cat despre "intrus"...io l-am "convins" ( ) ca asa ceva nu se exista decat la tv si alea sunt prelucrate in photoshop! si daca vede vreuna pe strada, aia in mod sigur are sub 30 de ani! femeia peste 30 de ani este sexy numai cu burtica din dotare!

Mergi la inceput

....deja am remuscari pentru faptele comise azi: am mancat o pizza, juma de ciocolata (turqoise tu esti de vina), amu mi-am facut o cana imensa de suc natural(morcovi, sfecla, mere, grepfruit, portocale). sa ma vitaminizez, ca sa produca organismul ovocite grase si frumoase
mara, medut va tinem pumnii sa iasa totul cum va doriti voi. mai era cineva programat pentru maine la control/recoltare si alte cele?

Mergi la inceput

nu pot sa nu va spun o faza din seara asta: eu intr-o cameara la tv, sotul meu in alta camera, bineinteles la televizor (la alt progam cu footbal of course)- ca doi proapat casatoriti care abia asteapta sa se atinga!!!La un moment dat un stigat sparge tacerea:"Deeeenissseluuuuuu!!!!" Bineinteles, era o faza prea palpitanta intre Seherezad si Onur, ca nu mi-am permis sa o pierd, raspunzand. asa ca au mai urmat vreo trei chemari f prelungi, de parca ziceai ca plange un lup, dar cum a intrat pe ecran un calup publicitar- mi-am permis sa intreb " ce s-a intamplat, motane, ai cazut din pat??" NUuu, dar vreau ceai!!! "CEAI???" nu-mi venea a crede, tu ceai?? ghinion , a intrat Kemer in sedinta cu Onur la terminarea publicitatii asa ca mai dureaza...dupa multe insistente, m-am dus sa fac ceai. ""mmmhmhm, si ce mi-a trecut mie prin cap, daca tot s-a hotarat sa bea ceai, sa-i strecor si ceai de napraznic, ca nu stie el"),asa ca am amestecat mai multe ceaiuri aromate , sa ia gustul la napraznic, am pus lamaie din belsug, zaharel si " serviti va rog!!" si zdup inapoi la telenovela mea
Ghinion, nu au trecut 2 min. de liniste si :" Deniiiseeeluuuu!!!!" Ce-ai pus in ceai???
"Nimic"- sec
"cum nimic? are un gust" Dupa 5 min de tacere: Deniseluuuu !!binenteles ca nu am raspus..."mai vreau" incredibil- mi-am zis
Dar ma duc si vad, ca ceasca e numai pe umatate bauta: " pai nu l-ai terminat??? " Da, dar pune peste el sa-i mai ia gustul rau" radeam singura in sinea mea pentru ca el credea ca gustul la care se zburleau papilele ustative era de la lamaie, nicidecum de la ceea ce-i pusesem in ceai. L-am dus de data asta, dar altadata nu-mi mai merge, pentru ca in cazul asta, nu mai cere niciodata ceai, sau cere ceai fara lamaie!!! atunci am sa-i zic , ca zaharul e brun, si are un gust...de napraznic!!!

Mergi la inceput

madutz, nu stiu unde am citit dar stiu ca am retinut urmatoarea chestie: IN ORICE FEMEIE SLABA ESTE O GRASA CARE TIPA DUPA O CIOCOLATA....!!!!!

Mergi la inceput

dar nu e cazul fetelor noastre, de pe forum, uratica etc..pentru ca vad ca ele nu se retin de la nimic, si mai duc si pe altii in ispita.....
Va pup pe toate si ma culc.

Mergi la inceput

denissa_k1 hihihihi! esti tare amuzanta! dragu' de "intrus"! de-ar sti el!
io amu citeam plina de interes un topic mai vechi despre impachetarile UCW (poti citi aici, topic deschis de moniland. moniland, s-au mentinut cm pierduti atunci? pe mine ma bate gandul sa fac ultralipo sau cavitatie (cavity cell system). si asta inainte de a ramane insarcinata. tare teama ca ma voi face ca un balonas dupa! nu stiu daca in cluj sunt saloane cu impachetari UCW. moniland, tu ce sfaturi imi dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hey!neata somnoroaselor!!
denissa esti de coma!!si uite,ca sa nu fii supaarata,eu promit sa ma ingas!
madutzule-ai de gand sa devii mumie??
fetele-bafta azi!!!

Mergi la inceput