FIV la Cluj 11

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

hihi, 3 feluri de oooo,uratica logic ca m am gandit la maimuta.;hihi ca blana nu mai e la moda...
da si eu vreau la tine la masa
eu cel mai bine ma pricep la salate, imi plac in fel si chip ca eu atata imi permit sa mananc...eu am papat salata de varza..mi e mai foame dupa ea..dar vreau sa mi mentin doar kg ce le am ca imediat ajung la loc ..deci cand vin la tine la masa sa nu mi faci varza de nici un fel..si vin si eu cu ciocolatele ca le tin degeaba si pe urma le arunc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

fetelor, intelegeti de ce nu am io copii? pai, va dati seama ce mamica denaturata as fi?! parca ma si vad infulecand pe ascuns ciocolata, si asta, dupa ce-i tin odraslei din dotare un "seminar" despre efectele nocive ale E-urilor, zaharului, etc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

moamaaaaaaaaaaa fetelor!!poate in ritmul asta,cu atatea ciocolate reusesc si eu sa ma ingras!!
bruni-

Mergi la inceput

fetelor toate sunteti bucatarese in seara asta???
mara cate zile de stimulare ai facut pana acuma??ca am impresia ca sunt cam multe sau ma insel??eu facusem doar 10 zile..repede mi au crescut foliculii...
maddutz ai iesit in mall?

Mergi la inceput

maddutz cum m am gandit la tine cum ai aparut!!!
bai voi chiar mancati atata ciocolata???pai copilasii vostri o sa planga langa voi ca le mancati dulciurile...

Mergi la inceput

pai ce?noi nu suntem tot copii?si o sa fim copii cu copii!!e la moda!
eu azi am papat 4 batoane de ciocolata!restul mi le-au infulecat fratiorii!

Mergi la inceput

pai voi sunteti greu de tinut la casa omului !!!si eu care ma gandeam ce mult consum ...ma costa mai mult intretinerea masinii ca si mancarea...pai m am hotarat fac economie..stau cu voi pe forum si nu mai plec nicaieri...poate reusesc sa mi achizitionez o masina noua, deci la papa tot nu ma gandesc...si tot cu poftele raman

Mergi la inceput

asa bruni-strange acolo la pusculita!!ca trebe sa aiba mica thailandeza zestre!!!
fetele astea vad ca ne-au parasit!hihi..cred ca au dat iama in frigider!!!!!!!
apalina de cand io venit intrusu,cum o uitat de noi!!ca de!nu ii ajung povestiri adevarate cu "inghetata erotica" si cocktailuri "orgasm"!!
hey fetelor-dormiti???????la ora asta????mama ce cumintele sunteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

hey da' ce-i cu destrabalarea asta aici bei fetele ??pai io va lasai sa vb de inhibari ,stimulari ,ovocite bb-ici fiv-uri si alte de astea si voi ?si voice bei ??? va destrabalati aici cu cioco pizza inghetate deocheatesi cokteiluri cu orgasm ,sau cu ceeee ?pai cum se poate ?si io ? asteptati-ma si pe mine ,ma bag si io !!! pai ia uite cum va insotiti voi pe acilea io dau o plasuca de cioco ptr o nevastuta !!! da' sa faca papa bun ca-s tare mincacioasa si stau cam rau la cap gatit !!! Ei ? cine se baga ? cine mai doreste ? cine mai pofteste ???

Mergi la inceput

hihi...ioti cum aparu floricica....eu vleau eu vleau!!vleau cioco!multa cioco!!sa fac blana de maimuta!

Mergi la inceput