FIV la Cluj 11

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica io n-am nutela in casa. Am ooooo de toate felurile si de toate dimensiunile, daca vreti va dau si voua da n-am nutela Asa ca amin pe miine blanita de maimuta pe mine una ma distreaza teribil numele prajiturii, nu pot sa va spun la ce ma duce cu gindul ca voi fi supusa cenzurii Cred ca mi se trage de la hormoni Da miine fac prajitura si va dau de stire. Ne intilnim la mall fetelor? Sau la spital?
turqoise si eu te iubesc Si eu m-am gindit sa te cer de nevasta pe tine, daca maddutz se combina cu uratica Numa sa imi dai cioco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mara..improvizeaza!!in loc de nutella poti sa bati frumos niste albusuri cu zahar..sa fie compozitia tare tare si pui alunene pisate peste..si apoi mierea de albine!exista solutii ptr orice!mai ales ca ai atatea oooooooooooooooooooooo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Nu poci sa folosesc toate ouale ca imi trebuie vineri la fetilizat da ma duc sa iau nutela. Adica mai bine trimit sotul pe motiv de pofte> ca la mine or inceput inainte sa fiu gravida

Mergi la inceput

madutzule-toate ca toate..da fara acte eu nu te iau!!si binenteles cu inel....si alea alea...hihihi
da stii la ce ma gandesc?apoi cine ne-o mai desparti cand ne-om parui de la ciocolata??
deci turqoise-tu zisesi ca de la banane te-ai ingrasat??cum fata mea???ca eu bag si bag in mine!v-am zis ca o sa ajung maimuta intr-o zi!!!!acum ca o sa-i fac si blana.......
mara-da tu la ce te-ai gandit?nebunatica mica ce esti!

Mergi la inceput

fetele-ati luat-o razna!oare ce ma fac eu cu voi????mai avem scapare??

Mergi la inceput

bei...cel mai tare desert l-am papat la balvanyos(scuze..nu stiu exact cum se scrie,dar e o pensiune undeva prin miercurea ciuc)!eram cu ai mei parinti,intrusu meu binenteles,si cu inca 2 cupluri tot asa-tinerii si parintii!!si am papat o ciorbica ce se manca in coaja de paine-deci castronelul e din painica facut,iar ciorbica-de fapt gulas de fasole cum ii zic ei..e pusa intr-o painica ce e scobita inauntru si cu capac tot din paine!uff..stau prost cu exprimarea..nu stiu de ati inteles!eu sper ca da!!aaaaaaaa...dar ziceam de desert!
cum eram fan inghetata-ma uitai pe meniu..si vaz acolo-inghetata erotica!!si tampita cum sunt...comand la toata lumea!la care tipul ce setvea,ma intreaba-personalizat ptr femei si ptr barbati??ii zic da!!crezand ca e NEBUN!!si ce credeti???am intrat in pamant!!a adus la mame-respectiv fiice-intr-un bol micut-doua cupe de inghetata intre care era infipta o banana,peste cele 2 cupite de inghetata ce exprimau cele 2 oute de baietei..pusesera niste ciocolata rasa-iar pe banana,la capat..niste frisca..ca si cand............!imi venea sa intru in pamant!norocul meu a fost ca doamnele mai in varsta in frunte cu mami a mea s-au distrat copios!!!si asa am iesit eu din belea!!iar la barbati-le-a adus inghetata si in mijloc le-a pus o piersica taiata in forma de...iar pe de-asupra tot ciocolata rasa..
dar m-am simtit fff aiurea!!dar am uitat repejor de asta..ptr ca dadusem apoi de un coktail-numit "orgasm"-pe care l-am comandat binenteles ptr toata lumea!!si apoi am ras cu gura pana la urechi de toata isprava!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

maddutz multumim de capitol!!
mai fetelor asta da forum ....deci mor de ras...sper sa nu ni l inchida...ca e percicol ...o sa creada lumea ca nu ne arde de bebei, dar in fond ce ne pasa?? asa e ..si fetelor de ma apuc si eu de gatit cred ca al meu imi face statuie..si in plus daca ii fac si meniurile uraticai nu ma mai lasa cate zile o avea...si ii fac si lista de meniu cu denumirea, sau cred ca fac doar lista de meniu..hihi...ca o data am facut si eu sarmalute si chiftele si le am aruncat de bune ce mi au iesit...
asa ca eu savurez din bucatariile voastre ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica super faza cu restaurantul!!!!

Mergi la inceput

hihi bruni-veni mirosul si pe la tine???sau la ce blana de maimuta te gandesti si tu????
mara-ai grija mare la reteta!!sa nu incurci ooooooole!ca acum ai de 3 feluri in casa!
madutzule-cand ma ceri??sa ii anunt pe ai mei sa se pregateasca ca vii la petit!

Mergi la inceput

bruni-adevarul e ca imi venea sa intru in pamant!!dar mi-a trecut repede!
insa-e super si locatia si restaurantul si mancarea si servirea....tot!e superb acolo!

Mergi la inceput