FIV la Cluj 11
Raspunsuri - Pagina 7
uratica spune:
fetelor-inseamna ca sotul meu e "barbatul ideal"??SI EU NU MI-AM DAT SEAMA???

pai..in privinta asta..daca trebuia sa ia el ceva ptr a reusi sa facem bebe(da nu e cazul ca el e ok-norocul lui
si al meu-binenteles) daca eu i-as zice asta iei,asta trebuie sa faci-pai asa ar face!!!!ca apoi si-o ia pe coaja!!e vai mama lui ce-i aud urechiusele!
il manc cu fulgi cu tot!

dedus75 spune:
![]()
![]()
uritico parca ma vad pe mine
facand ''instructie'' cu intrusul meu de acasa...bietul de el e bun de pus pe rana nici macar nu indrazneste sa zica ceva ca sa nu ma supere
..
meduz

felicitari de asa oute!!!! cu ce ai facut stimulare?
uratica spune:
deduso-pe cand testul????hai ca trebuie sa urmezi tratatia cu broasca!ti-o imprumuta julia!doar trebuie sa vedem dublu luna asta!![]()
fetelor-ce mai faceti??????eu am venit din oras..binenteles cu portofelul gol golut!!hm..am luat si un cadou ptr cumnat!desi imi mai trebuiau mie banisori ptr toale- m-am indurat si i-am dat pe cadoul lui!ce sa fac??acum..ma pregatesc de chef!

brunadria spune:
medut , bravo fetita !!!!ma bucur nespus de mult de fiecare pasi reusiti ...sa ne dai diseara vesti bune cati embrionasi ai...sa dea d zeu sa fie cati mai multi si sanatosi...
brunadria spune:
uratica iti confirm maine daca vin cand imi iau biletul de avion, sa vad cum ma organizez....tare mi ar place sa te vad...daca nu si nu mai am eu drum catre bucuresti...si tot iti fac o vizita..ma duc sa trag un pui de somn ca diseara se arata petrecere..
cele care sunteti closcute fiti cuminti!!!
dedus75 spune:
uritico, testul undeva prin 11 daca e sa fie....daca nu....
...am scris aseara dr. Zadori de la Szeged si am primit deja raspunsul sau,vreau doar sa ajung acasa pentru ca la servici sunt prea multi curiosi in spatele meu
denissa_k1 spune:
mara72,..eu cred ca incep luni stimularea cu Menopur..dar oare de ce mi s-o fi ales Menopur..si nu altceva..de pilda cum am vazut la unele dintre voi- Gonal- cineva spunea ca a si slabit de la Gonal...
medut ..felicitari ...si totul sa fie cum iti doresti...si ne dorim noi toate. Vreau sa te intreb daca asteptai la punctie, in salon, cum ai avut acces la internet, intreb si eu ca ala (mai putin destept) te-a lasat cu laptop inauntru, si daca da, cum l-ai conectat la net?? sau poate ai telefon mobil care face tot ce trebuie, el singur??
iar tipa care ai zis ca era pacienta lui Stamatian, si avea dupa punctie 4 folicul cu 1 ovocit- asta inseamna ca e de bine sau de nu prea bine?? Cum ar trebui sa fie foliculii ca sa fie bine??
maddutz spune:
salutare! 
denisa , foliculii sunt ca niste saculeti in care sunt ovocitele (outele noastre). se intampla sa fie si "saculeti" goi!
maddutz spune:
medutz felicitari! bravo! la noapte sa fie orgie acolo in laborator, sa se iubeasca ovocitele cu
si sa apara niste embrionasi dodoloti!