*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (219)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Alice cu siguranta am sa scriu aici pe forum cand vin incolo si stabilim intalnirea ....numai sa ne nimerim cu timp liber toate

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Naatyyy..azi nu se mai invata,se forumeste,haleste bine,se plimba pe-afara muuult si..si se doarme

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetele, am facut pateut de casa, succes enorm, nota 10! Multumesc pentru idee!!
Am scris repede si reteta, pt. cine vrea sa vada
http://www.bucataras.ro/pateu-de-casa-pentru-copii-dupa-10-luni/

A mancat Stefu de s-a lins pe botic! So, i-am dat juma de feliuta de paine, numai miezul cu pateu, apoi abaut suc dintr-o portocala, cam 40 ml au iesit si apoi cateva gurite de banana. Si asta a fost masa de dimineata, de la 10. Acum face nani.

Eu am pus sa fac o supa de vitel cu stelute, o sa scriu reteta si la asta, s-o aveti in vedere

Sovi, foarte frumos visul

M-am suparat ca n-a mai venit Lica azi...avea programare la dentist si apoi ma suna la 11 ca deja sta d ela 8 dimineata si n-a venit tehnicianul si cica intarzie...si ce sa faca, s amai vina sau nu...pai daca vine la 1 ce rost mai are?? eu vroiam sa merg impreuna cu randunoiul sa-l luam pe Vladut de la gradi...of...dar poate se trezeste Stefu si mergem toti...sa vedem...

Alice, da, iti dai seama ca il intreb absolut tot si el imi povesteste tot ce face la gradi. Apoi dupa vreo ora de cand face faza cu trezitul incep sa-l intreb ce a visat, daca s-a speriat de ceva etc. Si zice ca a visat urat...dar nu stie ce...sigur e d ela schimbarea asta...am vorbit si cu sora-mea si mi-a zis ca la fel face si aia mica a ei de cand o duce la gradi...si a mai auzit si de la alte mamici...
La gradi o sa faca o optionala care s enumeste "inteligenta emotionala" cu un psiholog, iar directoarea mi-a spus ca toti parintii sunt foarte multumiti pt. ca discuta cu copilasii despre starile lor emotionale, ceea ce mi se pare super!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau da mah, luna trecut a venit factura de 660 ron..am facut reclamatie si inca nu ne-au raspuns...ti-am mai scris pe mess!
LA MULTI ANI ALEXANDRA SI NICOLAS, NUMAI BUCURII SA AVETI!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani Madalina, Alexandra si gemenii de Vera! Sa cresteti mari si frumosi!

Naty, vorba Zozelei, gata azi cu invatatul, hai cu relaxatul
Iti tin pumnii pentru maine!

Eee, maine seara eu ma duc la o intalneala cu colegii de serviciu, o iesire pe care abia o astept! multi dintre ei nu mai lucreaza cu noi, dar vin si abia astept sa-i vad!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Bubu imi place ce povestesti tu despre gradi...excelent...este particulara>????ca nu mai stiu????

sunt cu ochii pe Bucataras!!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Avem si noi filmulet cu primul anisor:

http://www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

alice uitasem sa-ti raspund..tot aspru e Matei pe fata...uscat de-a binelea, si nu prea merge nimic, cred ca e reactie de la rubeola, cum zicea si Naty..ii dau doar cu ulei de masline..
naty cum stai cu psihicu'?
bubu ma bucur ca a iesit bun pateul, bravo! i-as face si eu, dar nu ar avea mare succes cred, ptr ca el papa piure mai tare, dar sa fie 'ud'..adica, exact ca mine!!! daca ii fac piure de cartof mai tare, de ex, si e vascos, parca ii ramane in gat si se face ca vomita, tre sa il diluez cu iaurt, smantana, ceva acolo.. iar eu una, nu pot manca sandvisuri..uscate! tre sa fie un ceai langa, sau rosie, castravete, ceva zemos, altfel simt ca-mi sta in gat, nu pot sa-l inghit!na, am si eu piticii mei! aaa, supa cu stelute, am facut deja, bifam si combinatia asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici...
urez si eu la multi ani sarbatoritilor de ieri si azi...celor care au implinit un anisor si sa creasca mari si sanatosi
eu nu prea mai am timp,sunt in urma cu cititul...a venit socrela acasa de la spital si acum gatesc si pentru ea ca trebuie sa tina regim o perioada,pentru andrei si pentru noi...cred ca o sa devin o 'super bucatareasa' cat o sa stau acasa cu andrei...
acum am pe foc o ciorba de gaina si fierb la ea de la 11 ...cred ca e gaina batrana...fierbe greu de tot uff si ce ma enerveaza...
va pup si va doresc numai bine...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

raluca foarte frumos montajul, Sabin e un dulceee!!!

Mergi la inceput