*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (219)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Neata!
Simo, daca esti pe receptie, sa iti povestesc ce am visat.
Cica vazandu-ma eu cum imi tot creste burta, mi-am luat rucsacul in spinare si am plecat intr-un ultim pelerinaj, inainte sa nasc, constienta ca apoi n-as mai avea timp. Merg eu merg, si ajung in Bv si m-am gandit sa iti cer tie gazduire. Aratai tare bine. Ma cazezi intr-o camera care avea multi baloti de paie peste tot, paturile, masa -tot din baloti de paie, aratau super, mai ales ca intra lumina aurie pe mai multe ferestre. Prin camera, multe panere imbelsugate cu fructe, legume, pastrame.... Mai sa fie ce bine o duce Simo!... Ies eu in curte, alta feerie, un peisaj demential... Si iti zic: moama ce te invidiez! La care tu: ba eu te invidiez pe tine, ca uite esti libera ca pasarea si mergi pe unde vrei! Si ne-a trecut prin cap sa schimbam rolurile. Am schimbat pana si hainele de pe noi, mi-ai dat o rochie draguta de casa. Buuuun... tu pleci, eu imi fac un ceai si ies in curte sa admir un rasarit de soare superb, din munti. Stau eu asa tolanita, vine soacra-ta cu un platou de placinte la mine! Nu stiu cum a vazut in casa, si stramba din nas ca nici macar nu i-am gustat placintele de ieri! si pleaca imbufnata.
Intru in casa sa gust placinta, si ce vad! Baietii au intors casa cu fundul in sus! David isi punea tricourile mele unu peste altul, iar Sam era facut ghem in toate cablurile casei!
Mi s-a ridicat parul. ma bag in baie cu o ciocolata (nu vroiam sa le dau si lor ca sa nu ii tulbur si mai mult), mananc din ea si ies sa infrunt zurliii. Cand colo, mai aparuse unu! Era varul, prietenul lui David! Care urla la mine: ai mancat ciocolata!! te miros! si s-a apucat sa imi faca o teorie de imi venea sa il bat! Atunci mi-am dat seama de ce ai vrut sa pleci si in ce am intrat :)), se pare ca aveam multa treaba de facut.
Mai departe nu mai zic ca tine de suflet, mai ales de spiritual.

am scris cat de pe scurt am putut, sa nu fie prea plictisitor, amanunte sunt multe, si parca era pe bune!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu tiker DPN 7 sept

Sovi,sa rad? sa plang??inca ma mai gandesc.tare de tot cu schimbatul rolurilor!iar cu paiele peste tot.
iar cu nepotu-miu :sa stii ca l-ai ghicit!e in stare sa manance o ciocolata intreaga !
nu mai fac comentarii la text!poate imi povestesti cand ne-om intalni mai pe larg,cu amanunte!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Sovi, ce vis! Si inca nu vazusesi tot...ia gandeste-te cum era sa inceapa avalansa de fini pe la usa, cereri nesfarsite de botezuri si cununii, plecari cu miile in vizite la ceilalti fini, etc etc etc... Caci cu adevarat viata lui Simo e oricum numai plictisitoare nu!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Hai ca m-ati binedispus !Naty,!si ::::

Mergi la inceput

Sam toata noaptea a tusit!pe la 2 i-am dat 3 ml de humex iar de dimineata am fost la dr cu el!are traheobronsita!are multe siropele de luat,si nu vrea,ma chinui sa i le bag in gurita!ne-a dat si antibiotic daca face febra mare,caci are si putin gatul rosu!deocamdata,nu a facut febra!si e destul de vesel,activ.sunt curioasa cum o sa fie dupa ce se trezeste!cam asa cu noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Zoze, Bubu, sa traiti, am inteles!
Mai am vreo 2 chestii de repetat despre dislipidemii si apoi GATA, stop ca nu mai intra; si pe chestia cu dislipidemiile ma duc sa-mi iau o shaorma ca mi-e pofta rrrraaauuu! Si dupa aia poate mai ies cu Iulia daca nu doarme, chit ca ea sigur a vagabondat cu Tanta toata dimineata (ieri au agatat doi gemeni de varsta ei; tot micuti, tot nemergatori si nevorbitori
Raluca, o sa ma uit la montaj cand ajung acasa, promiiiit!
Multzam pt prafuite ...nu le lasati...azi si maine au zi de aerobic intens...eventual trimiteti-le la Vasile al lui Luny [:-)]

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cuscra, fetele !

Sovi, m-am dixtrat pe cinste!!

Heeeelp!! In cat timp vine comanda de la Quelle??? Eu n-am curaj sa comand, pt ca atunci cand am comandat catalogul mi-a venit dupa o juma' de an...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Ha-haaaaa, Ioana, ce tare esti! Si mie tot dupa vreo juma' de an mi-a ajuns catalogul, cand deja renuntasem sa mai astept. Da', na, asta-i gratis...dc e vb de bani, s-or misca mai cu talent.

Luny, merci. Macar tu ai o explicatie cu obrajii, eu nu prea. Decat ca e de la vreme. Schimb crema.

Simo, sanatate lui Sam...offf, da' cum de s-a procopsit iar?

Bubu, pai jos palaria pt gradinita unde merge Vlad! Super. Aceeasi intrebare am si eu: e particulara? Tind sa cred ca da.

Naty, gata shaorma? Daca da, inapoi la invatzat, las-o pe Iulia, ca uite cata treaba are ea cu Tantza!:)))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Raluca, am vazut si eu montajul! M-au impresionat cateva poze cu Sabin cu niste ochi neeeeeegri si maaaari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui aliceionescu

Naty, gata shaorma? Daca da, inapoi la invatzat, las-o pe Iulia, ca uite cata treaba are ea cu Tantza!:)))))))

Acu' se incalzeste la microunde! Pai ce inapoi la invatat, bre, n-auzi ca GATA? E o traditie a mea dintotdeauna, in dupa amiaza dinaintea unui examen nu mai invat, las sa se sedimenteze in cap, atat cat o fi. Reteta a cam functionat intotdeauna asa ca nu ma dezic
Cica au avut de lucru si azi, au "vorbit" cu o gramada de copii in Botanica!

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am pus si eu un filmulet haios
http://www.onetruemedia.com/shared?p=8332ad9e062e46b6d0ee5d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Bitza, Alice, da, e particulara gradi.
Am fost cu ei in parculet si acum nu vor sa adoarma

Naty, sa-ti fie de bine shaorma , ce pofta mi-ai facut!
Am fost la farmacie si mi-a dat tanti niste pastilute din plante de la Himalaya, cica sunt bune, pt. digestie, stomac, balonare si indigestie...am luat de 2 ore si tot ma mai doare cand si cand ...ma gandesc sa n-am naiba altceva...dar ce??

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

uuuuu, cuscra, nu ma vezi??? Si tu ma ignori?? Sau ce, vrei sa-mi faci in ciuda cu prietenii Iuliei?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput