*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (219)
Raspunsuri - Pagina 7
clauclau spune:
Luny, n-am incercat mango, o sa iau si eu. Nici avocado nu i-a placut deloc. Azi o sa-i fac mar si para, sper sa pape putin. I-am pus ciorbita la foc, ea misuna pe la scaunul meu de la birou si se intinde sa o iau in brate...
Simo, poate la voi nu o sa fie la fel de greu cu temele, cine stie? Uite nepotica mea care este tot in clasa I are altfel pana si manualele, mi se pare total aiurea...Desi este mult mai greu decat la Razvan, cumnata mea mi-a citit prin telefon ce fel de probleme fac la matematica...deja cu necunoscute , sa afle pe x, pe y!!!
Iar Razvan la limba romana lucreaza deja despartirea in silabe, pluralul, diminutivul ( la ei se zice "cuvinte alintate"), cuvinte cu acelasi sen, cuvinte cu sens diferit...si multe alte chestii. La noi nu exista nene asa ceva, noi aveam abecedarul si gata. El la limba romana are 3 carti si 2 caiete si lucreaza zilnic pe ele!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
cami33 spune:
Ceva frumos
FEMEILE AU NEVOIE DE ATENTIE de Tudor Chirila
Femeile au nevoie de protectie, tandrete si penis.
Barbatii stiu asta, dar sunt convinsi ca penisul le poate inlocui pe primele doua.
Ei nu stiu ca penisul este in multe cazuri primul lucru de care femeia s-ar dispensa in cautarea fericirii.
Barbatii uita mereu de tandrete si protectie. Uita pentru ca sunt suficienti de invingatori, virili si lipsiti de nuante.
Pana si orgasmul e lipsit de nuante la barbati. Nici pe el nu il pot mima.
Astfel ca prima intrebare care vine in mintea barbatului inselat este:
O fi mai bun la pat ca mine? Apoi invariabil: Are penisul mai mare?
Nici prin cap nu-i trece barbatului suficient de invingator si viril ca adversarul care tocmai i-a luat urma prin asternuturile iubitei a avut mai mult timp, a pus intrebari nerostite demult, a mangaiat, a avut rabdare si a ascultat atent cu blandete in privire.
"Ce are cheliosul ala cu burta, in plus fata de mine? Ala e barbat? Ce dracu are ala in plus? Un penis mai mare?"
Nu, frate, are mai multi bani! - vine invariabil eternul raspuns. Asa e de multe ori, zicem si noi. Dar nu despre acele femei si barbati vorbim noi acum.
Nimanui nu-i trece prin cap ca barbatul cu chelie si burta (ori poate putin intarziat in ale maturitatii) intelege sa pretuiasca femeia de langa el cu disperarea celui care poate pierde ultimul tren. Trecut prin multe, cu cicatrice in suflet si dezvantajat (uneori si fizic), trecut de prima tinerete el stie ca unica sansa este sa mangaie, sa asculte, sa inteleaga, sa fie atent sa deschida usa inainte ca ea sa sune.
Si mangaie, asculta, intelege. Desavarseste un ritual al gesturilor care conteaza, este mereu prezent, gata oricand sa intinda un brat.. nu foarte puternic, dar mereu oportun. Mai presus de orice nu cere nimic in schimb, cel putin nu in mod evident.. pentru ca, sa nu uitam, si el e barbat, vanator experimentat.
Cu lacrimi in ochi varsate pe ascuns cand masina ruleaza monoton si ea privest absent peisajul de pe scaunul din dreapta, femeia va decide sa renunte la penis care ii da fiori de multe ori pe saptamana - nu e de ajuns... El, tinar ..carierist si stresat, conduce si nu intelege ce dracu ar mai trebui sa faca pentru linistea cuplului. Ca doar depune toate eforturile. Trage masina pe dreapta si se usureaza in plin camp. Se urca inapoi fara sa-si aduca aminte ca ea l-a rugat sa-i aduca puloverul din portbagaj.
Vor ajunge in curand la munte. Undeva la acelasi hotel se vor intalni cu un barbat jovial trecut de prima tinerete, dar cu zambet irezistibil si povesti fantastice.
Femeile au nevoie de protectie si tandrete. Femeile renunta cel mai usor la penis. Barbatii renunta la tandrete si protectie. Acest razboi surd al neintelegerii va da nastere profitorilor. Cine sunt ei? Pe termen scurt amantii. Pe termen lung cei intelepti si rabdatori.
Pe drumul de intoarcere el este bucuros si usurat ca ea si-a revenit. E vorbareata si nu mai priveste absenta pe geam .
Si zambeste ca in prima zi. E prea neatent ca sa realizeze inceputul sfarsitului.
Pe terasa hotelului barbatul jovial, trecut de prima tinerete savureaza un cognac... Pe buza paharului este zahar...
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
luny spune:
sovi frumos si interesant visul tau! clar ai nevoie de o aventura inainte de a naste, si la munte sa fie musai! vezi, visul asta te pune pe ganduri, sa faci putina autoanaliza interioara, ff dragutz si interesant, mi se pare mie!..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
LA MULTI ANI, MADALINA de OprescuFlore!! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI NOROCOASA!..si spune-i mamei sa dea si ea o pralina, o maslina
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Luny, mi-am adus aminte, ma tot tineam sa-ti spun, mi-a venit factura de gaze 770 ron!! Parca si la tine a fost asa mare luna trecuta, nu??? Tot luna trecuta a fost si la mine asa imensa, acum mi-a venit 150 ron, aveam si emotii cand am deschis plicul, ma gandeam iar la o suma imensa! Eu chiar nu-mi dau seama de ce a fost asa mare, am consumat normal ca-n fiecare luna de iarna...
LA MULTI ANI MADALINA, SA CRESI MARE , SANATOASA, FRUMOASA SI NOROCOASA!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
bitza037 spune:
hello randunici!!!!
citesc din urma si revin...dar pana atunci vreau sa va zic ca aseara m-a scos randunoioul in oras la un restaurant chinezesc si am mancat numai bunatati...si acum salivez dupa ele: salata de ciuperci cu bambus,pui in 5 culori-preferatul meu si pui cu creveti si castravete(este prima oara cand am mancat castravete crud calit si a fost foarte bun)....de fapt nici nu am putut sa mancam decat jumate din toate astea ca erau portiile destul de mari si noi infometati
si revin
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
aliceionescu spune:
Salutare!
Am ramas datoare cu un raspuns, de zilele trecute:
Raluca lu' Briana si a lui Sabin, multumesc de incurajarea in privinta mancarii/lapticului. Eu acum sunt chiar multumita,as putea zice, Thea a avut niste momente in care manca f f putin lapte, ca ma speriase. De putina vreme a inceput sa pape 150-180 ml si cred ca e bine.
Si de azi:
Cata, ma bucur mult, mult de tot pt tine ca te simti bine la noul loc de munca! Asta e cel mai important, oricat de multa munca ar fi, oricat de greu, sa te simti implinita sufleteste. F tare gagiul Ilicai, la asa intrebare/asa raspuns, eu cred ca se potrivesc.
Clau, nu, ma, nu e bine ca mandrele noastre nu beau apa, dar...ce putem face? Acum eu zic sa stai linistita, tu zici ca Rebe papa f bine laptic, eu nu-mi faceam deloc pb. cu apa, cand papa Thea mai mult laptic. Nici acum nu ma stresez f tare, ma gandesc ca asa e organismul ei, eu pot sa nu beau apa nici o saptamana, dc nu mananc ceva mai sarat...deci are pe cine mosteni. Cu fructele, nu pot sa spun nimic, fii-mea nu vrea si pace. Mai rontzaie cateva muscaturi dintr-un mar, cand are chef, sau ii bag eu, cand si cand, un fruct in iaurt, dar nu-i prea place combinatia...
Bubu, imi pare rau de faza cu piscina. Sa stii ca, la ce povestesti tu de Vlad, e clar ca a avut emotii cu gradinita!! Incearca sa-l faci sa spuna cam de ce i-a fost teama, poate daca povesteste si-l incurajezi tu, n-o sa mai reactioneze asa.
Luny, uite, ma, ca uitasem de ananas! Eu am mancat in sarcina tone de ananas, poate i-o placea si Theei..macar sucul. Cum e fatza lui Mufa? S-a mai reparat? Ca la Thea e aspra in continuare, e drept ca o scot si pe vant si pe vreme mai urata, dar in casa nu-i chip sa ma inteleg cu ea. Cred ca-i cazul sa renunt la Sanosan si sa iau Mustela, sper numai sa nu dau banii pe ea degeaba.
Bitza, dc te organizezi cu Olgutz si va vedeti la Ploiesi, ma bag si euuuuuu!
Zoze, vrei sa strig, sau vii de buna voie? Ca nu cred sa-ti fi reparat timpanele de data trecuta...
Naty, bravo pt dintzos si pt noaptea linistita!!! Si ia uite aici:
Haaaide, Naty!!!
Cata, de ieri trebuia sa fac asta si pt tine, dar poate nu-i tarziu nici azi:
Haide, Cata!
Revin...
zozela spune:
Alice esti grozava!! O fi telepatie..?!..
La muuulti ani cu sanatate Madalina!!
La multi ani Alexandra Elisabeta!!
Laa muuulti aani Nicolas si Matei!!
Vera treci pe-aici si da un pahar!!La fel si Flori si BurticaMica!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
zozela spune:
Adriuta arata-ti fundul!! Esti in pregatiri,in focuri?!! De maine ai flacau in batatura!! Io incep sa sarbatoresc de azi!!
Cata felicitari pentru prima zi de munca-reusita!!
Sovi te miros-sigur ai mancat ciocolata!!fata care nu sta..nici macar in vis!
Fug la ciorba..
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
natynic spune:
Sovi, ce vis! Si inca nu vazusesi tot...ia gandeste-te cum era sa inceapa avalansa de fini pe la usa, cereri nesfarsite de botezuri si cununii, plecari cu miile in vizite la ceilalti fini, etc etc etc... Caci cu adevarat viata lui Simo e oricum numai plictisitoare nu. Vorba lui Luny...intereant...uneori nu ne-ar strica deloc sa ne schimbam "hainele" cu altcineva pe care il invidiem...
Alice,
Cata, detalii, detalii!
Bai, eu nu mai am deloc chef de invatat
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...