Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (139)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Daaaaaaa sa ne mutam Alina asteptam sa compuieu una nu ma bag ca sunt praf

mamica de Alecsandra

poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'neata buna!

una din doua: ori am visat ca am vazut poza cu bebe Clara si ca am citit si cum au decurs "ostilitatile" (pe contul de pe gmail), ori ... fuse si se duse (adica emailul a disparut)...ca acuma ia-l de unde nu-i...il caut si nu-l gasesc

Micola, zic si eu ca Alina, NU EXISTA lapte de mama care nu e bun/consistent/destul de gras etc Daca ai lapte (si din cate am inteles ai gramada) continua cat poti cu alaptatul incercand in acelasi timp sa elimini completarea (vad ca asta incerci si tu). Succes

Chiar, dragelor, predam stafeta azi sau maine(capitolul 140 sa fie cifra rotunda)? A fost taare frumos... da' ma gandesc ca totusi ar fi cazul sa ne mutam cu arme (pai numai eu cate sabii am!), bagaje, tatici, pisici, catei si bebei la "Scutece" . Poate ar fi dragut sa facem la fel ca fetele de la odiseea de Nov-Dec sa scriem fiecare cateva cuvinte pentru Odiseea de Martie-Aprilie?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Multumim Alina pentru sfaturi !
Sabina e finutza ca surioara ei, tine la silueta
.

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Felicitari Iulia, sa-ti traiasca fata si sa va bucurati de ea!!! Recuperare rapida!!!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Alina, multzam frumos

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

iris Nathalie e foarte frumoasa! Pe Francesca am admirat-o mai de mult, e o dulceata ...

anculet Nadia mananca la san, dar primeste la mesele de seara si mici completari de Nan.

Eu sunt stresata fiindca ... doarme prea mult. Sa nu radeti de mine, chiar sunt ingrijorata, a dormit azi noapte de la 12 la 6,30, dupa ce ultima masa o luase pe la 9. La 6.30 a mancat bine dar de atunci s-a trezit de 2 ori, a papat foarte putin si in rest a dormit. Si nu ii e de loc in obicei sa doarma atat de mult.

bee e mult tare cat iti cer pentru foto si video. Cat despre flori, cred ca la florarii e mai ieftin, mai bine incearca asa.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Povestea noastra...

Totul a inceput prin aprilie, mai…cand doua linii colorate s-au grabit sa apara si au adus cu ele multe lacrimi de bucurie si implinire…apoi au urmat asteptarile, emotiile, rugaciunile pentru ca grauntelul din burtica sa fie sanatos si sa creasca mare. Asa a inceput ….Odiseea Noastra, Odiseea viitoarelor mamici de ianuarie-februarie 2009.
Am avut clipe minunate, clipe de bucurie in care fiecare isi impartasea gandurile, sentimentele si povestea cu mandrie de bebelusul care crestea in burtica saptamana de saptamana…apoi luna de luna. Am creat prietenii pe care poate nu le poti crea intr-o viata, am impartasit pareri, opinii asemanatoare si uneori diferite....am incercat sa ne ajutam cu sfaturi si sa fim aproape de cele mai greu incercate...suflet la suflet. Am ras si am plans impreuna. De multe ori am povestit lucruri pe care in mod normal nu le-am fi spus nimanui, ne-am descarcat sufletul, am cautat un sprijin, un sfat, o vorba buna. Ne-am mandrit cu burticile apoi au inceput sa apara licuricii…am avut emotii pentru fiecare dintre noi, am asteptat cu sufletul la gura sa se nasca fiecare licurici. Ne-am rugat si am sperat sa fie totul bine. Am plans si am fost alaturi de mamicile greu incercate, pusyketa si mvb, cu care D-zeu a fost prea crud si le-am dorit din suflet ca ingerasii lor sa revina cat mai repede in burtica. Am suferit si ne-am rugat pentru cea mai tare esenta, bebelusa Dalmei, sa traiasca si sa creasca.
Iata insa ca a venit si momentul in care trebuie sa incheiem aceasta etapa de burtici si sa continuam alaturi de minunile care ne-au adus lumina in viata, care ne-au facut sa uitam de toate greutatile. Am devenit MAMICI....unele pentru a doua oara sau chiar pentru a treia oara. Cineva de aici spunea ca cel mai frumos dar al unei femei este acela ca poate da viata. O femeie nu este femeie si nu este implinita pana nu devine mama. A fi mama este cel mai frumos lucru din lume si de aceea vreau sa inchei prin a multumi lui D-zeu pentru fiecare dintre noi, pentru ca ne-a daruit acest har si ne-a trimis copii sanatosi.
Am deschis aceasta odisee si ma simt onorata sa
PREDAU STAFETA “Mamicilor de martie-aprilie 2009” cu multa mandrie!
Sa aveti bebelusi sanatosi si sa fiti cel putin la fel de unite si implinite cum am fost noi...”Mamicile antistress de ian-feb 2009”

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

wrap am luat de la nandu.ro da carol nu vrea sa stea in el

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

rox e incredibil ce seamana Eva si Pat! Ce idee buna ai avut sa faci Evei o poza la fel ca a lui Pat. O sa incerc si eu. La mine veti ghici imediat care cine e ca nu seamana defel.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Naty, poate e un puseu de crestere. Am citit ca la unii copii se poate manifesta prin somn prelungit. Daca cand e treaza e vioaie si prezenta, eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji .

Andreea si Andrei

Mergi la inceput