Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (139)
Raspunsuri - Pagina 19
DarkBendis spune:
ALINA

SUPERB SCRIS!!!!
Editez: I-am citit si lui bebe mic mesajul tau (ca doar e si povestea lui, nu?) si ne-am emotionat amandoi 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Naty spune:
FELICITARI IULIA!
S-a terminat odiseea ... aproape ca imi pare rau, a fost o perioada frumoasa!
micola eu beau laptele ramas de la Nadia, imi place tare mult ![]()
Eu zic sa renunti la completare daca ai lapte. E pacat! andreea te-a sfatuit bine, cand vezi ca se agita pune-l sa eructeze si apoi din nou la san. Si incearca sa storci tu lapte, daca mai iese, e clar ca alta e cauza agitatiei (burtica probabil).
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
ada_coman spune:
Alina ffff frumos!!!

M-a emotionat fff tare 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman
Naty spune:
alina foarte frumos ai scris
.
Eu ma duc sa mananc, ne vedem la "scutece"!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
rein spune:
Alina, frumos scris, e ESENTA!
Iulia, ma bucur ca ai nascut cu bine, Carla va avea un loc aparte in odiseea noastra!
Micola, sincer, mie mi se pare f. putin cat a luat in greutate. Eu m-as ingrijora tare pentru ca e vorba de startul in viata, perioada asta ei acumuleaza si se dezvolta cel mai mult comparat cu orice alta perioada din viata. E adevarat, poate fi vioi, poate recupera in timp, dar primele luni au importanta lor determinanta. Nu te supara ca am exprimat si o parere contrara a ceea ce s-a scris aici, 
sper sa iei decizia corecta.
Despre noi
Calinut a inceput sa gangureasca! parca rade cu zgomot dar fata lui nu exprima asta, face uhu, aha, uiuu. Frumos!
Am fist in parc si ce am vazut? braduse colorate si ghiocei infloriti!
Asteptam o noua zi cu soare ca acum ploua.
ttenzika spune:
doamne Alina
no comment
..frumos ai compus
..ma duc sa fac biberonul ca e 15 si tre' sa papam
..vorba lui Naty ne vedm la scutece
![]()
mamica de Alecsandra
poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

& Luka
& Luis