Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 11
Nikoleta20 spune:
salutare fetelor,am sa incerc sa copiez msj si la nasteri l flantropia...
va multumim pentru aprecieri si va si noi si bebitul...tati era foarte emotionat cand a vazut...acum...cat de unite suntem...
sa va spun ca si pe mine m-ati ajutat enorm in perioada travaliului?e inutil,dar stiu ca o gravi spunea la un mom dat ca se va gandi k cu fiecare contractie va fii mai aproape de bebe,asa am gandit si eu,la sfatul ei,si a fost mi usor sa trec peste dureri...
de alaptat,momentan nu se pune problema,eu am niste laptarii de ma cocoseaza(pacat ca nu mai e concursul acela cu"iate-n piept cu nicoleta luciu" k le luam suta de euro...iar strumful baga ca berila...un pofticios...
leeloo din cate inteleg,bb nu mai se naste sub apa,imi pare rau,dar stai linistita ca e bine oricum,trebuie sa fii tare si sa vina bb sanatos,indiferent pe ce cale
ma bucur sa vad ca micuta printesa a odiseei creste frumos si vreau sa o incurajez in continuare p monica.
bb nu prea e plangacios,noaptea doarme,ma trezesc de 2 ori sa ii dau papa,de fapt,ma trezeste...pe la 2noaptea si apoi la 5 dim,in rest doarme,cand eram gravi,ma trezeam din 20 in 20 min pt susu,asa k e ma bine acm...
in rest nu stiu ce sa mai spun,doar ca,stiti cat eram de ingrozita de marele moment,uitati ca am trecut si peste...si tot vie sunt,cusatura nu ma mai doare...am stat in fund chiar din ziua in care am nascut,nu am avut nevoie de colac de salvare pe post de scaun,m-a tinut putin zilele astea caci se vindeca si ete normal...dar trece si...daca ,inevitabil durerea e prea mare...luati ingerasul din patuc in brate si veti vedea ce medicament bun este...ia orice durere si orice stare de somn...multumesc lui dzeu ca nu am intrat inca in depresia post natala,nici nu cred k am cum...la ce minunatie mi-a dat dzeu...
va pup,mai citesc si eventual ,mai raspund la intrebari asa cum pot...
Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
Site BB http://mario-andrei.go.ro/
chatonel spune:
Neata tufete si merci pt cafea!
Raportez noapte oribila, am crezut ca nasc, am avut contractii, bebelina se impingea pina in gitul meu, abia de dimi, de la 6 la 8 si juma am reusit sa dorm legat, in rest, la fiecare juma de ora patrulam pe-aci!
Silvi, felicitari pentru BB Crina
Greieras si pisigri
Greieras si pisigri
pina la urma nu mai face ceza pisigri?
Fille du Sud 36 cu Dragonbella
J- 23
Toulouse, la ville rose
MITITICA82 spune:
buna fetele, semnez si eu condicuta si vin si cu vesti noi
am fost ieri la control, la spitalul unde voi naste, ca asa mi-a zis dr. ca de acum voi veni la control o data pe sapt la spital si mi-a zis ca bebe are 2700 grame si e pozitionat f bine pt o nastere naturala, colul e super deschis si posibil sa nasc in orice moment, daca nu marti cand revin la control posibil sa ma opreasca la spital si sa nasc atunci, insa eu as vrea sa il mai tin putin ca mi se pare cam micut doar 2700 grame...
mi-e f frica de ce va fi dar sper sa trec cu bine peste durere si sa reusesc
37+ Cristian
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
aris26 spune:
SILVI8 - FELICITARI!
PISIGRI -
nahstre ushoara dragutza! se pare ca nshti natural....e clar ca socoteala de acasa cu aia din targ....
silvia - am ramas noi doua pe baricade
se apropie!!!
edit: am uitat sa schimb senatura ce imi inchipui eu ca daca nu o schimb inseamna ca nu scade amr-ul??
37+
poze
AMR 20 de zile
alina.n spune:
Felicitari Silvi8 pentru bebelusa Crina.
Refacere rapida,va asteptam acasa
Fac si eu galerie pentru Pisigri si Greierash
Nastere usoara!!!
Felicitari fetelor pentru rezultatele bune de la eco
33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nikoleta20 stiu ca o gravi spunea la un mom dat ca se va gandi k cu fiecare contractie va fii mai aproape de bebe,asa am gandit si eu,la sfatul ei,si a fost mi usor sa trec peste dureri... |
Hi, hi, eu eram cu , ma bucur ca a fost de folos, poate ma va ajuta si pe mine, inca mai sper sa reusesc natural!
38+ cu
alina.n spune:
Nico am citit povestea nasterii , foarte frumos ai povestit am si ras am si plans ce mai ,m-am emotionat. Iar pozele cu BB Mario sunt bestiale , imi faci pofta.
Plicivce rapid te-ai acomodat, acum fara dureri si kg date jos ..nici nu zici ca ai nascut iar bb e superb cu mutritele lui si cu ciuful de par negru
33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!
aris26 spune:
niko - ce frumos ai povestit...cand citesti zici ca ai nascut in 10 minute. iti multumim pt detalii, mai ales astea care ne pregatim de nashtere naturala. ma bucur sa aud ca taietura nu doare atat de tare. eu imi facusem planuri sa ies din spital imbracata in blugi, dar prietenele mi-au spus ca prea merge...pt ca te cam doare zona. asa e? cum suporti hainele?
mario e un dragutz, sa va traiasca, sa va aduca numai bucurii si sa scoata la suprafata tot ce e mai bun in voi doi
36+
poze
AMR 21 de zile
inapreda spune:
Alexandra, Crina, bine ati venit pe lume. Sa fiti cuminti si sanatoase si sa cresteti mari si papacioase
Novus, Silvia, FELICITARI pentru ghiocele; refacere rapida si usoara, ginduri bune si multi
Niko, esti absolut bestiala cind povestesti, ne dai curaj la toate iar bebe Mario este, pur si simplu un scump!
Gina 35+
cu mindrie, am intrat in sapt. 36
bebe Ian Alexandru
Poze
AMR