Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

leeloo - imi pare rau ca ti se dau planurile peste cap. eu nu sunt buna de dat sfaturi pt ca oricum sunt paranoica si am senzatia ca toti medicii incurajeaza cezariana pt ca le e lor mai ushor. faza cu vaginul...mi se pare trasa de par, dar partea cu dubla circulara se pare ca e serioasa. acum depinde si de cat e de stransa si cat e de scurt cordonul. pana la urma singura solutie e sa aplicam principiul: daca doi iti zic ca esti beat, te duci si te culci

36+
poze

AMR 21 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Leeloo, tare imi pare rau ca s-a schimbat...modificarea; imi dau seama ce inseamna sa te pregatesti psihic pentru un lucru si, pe ultima suta, sa se schimbe radical; dar, pina la urma, pentru bebe facem orice; hai...burtica sus!!

Mihaela, hai ca ce a fost mai greu a trecut; stiu ce nu e asa bine fara tati dar va fi bine, ai sa vezi; inca un pic si vei fi fericita!

Plici, pentru incurajari; tare mi-ar placea sa las si eu vreo 12 la spital dar cred ca nu voi avea norocul tau. Robert e o minune de baiat, cred ca tare te mindresti cu el!

Gina 35+
cu mindrie, am intrat in sapt. 36

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

O sa ii transmit lui Pisigri incurajarile voastre.

Daca raspunde bine la tratament, o sa-i amine nasterea dar daca travaliul avanseaza, o sa-i faca cezariana. O veste fffffff buna: nu-i speriata!

Sa-i tinem pumnii

Gina 35+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

buna mamici!

am ajuns si noi acasa de o zi si incercam sa ne obisnuim una cu alta. Casia e destul de cuminte, doar eu sunt de vina ca ma stresez de numa cand plange. stresul vine din spital, care pt mine a fost o experienta destul de urata. cand prind putin mai mult timp, o sa va povestesc.
nu prea pot sa stau pe net si din cauza de taietura de jos, dar in cateva zile, trece
am pus cateva poze cu ghiocica mea AICI

va pupam pe toate si va multumim ca va ganditi la noi

Maria 39+ Maria-Casia

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare

V-am citit repede, caci trebuie sa fiu in oras in 20 min, iar eu inca nu m-am imbracat. Doar nu pot sa plec fara sa aflu ce s-a mai intamplat...

Felicitari Silvi!!!Bine ai venit Crina!!!SA cresti mare si frumoasa.

Scot agitatele pt Pisigri
[majoret]

Ieri v-am spus ca bebe al meu are circulara de cordon, dar eram calma. Azi de dimineata m-am trezit paranoia si mi-e frica sa nu stranguleze cu ea. Are cum in burtica?

Va si sa aveti o zi frumoasa.

Am fugit.

Olga 32+ David

Mergi la inceput

Wow! Casia este o ghiocica grasunica si frumusica foc! Felicitari

Maria, ma bucur ca ai ajuns, in sfarsit acasa ca tare mult ai stat in deplasare; daca ar fi si numai acest aspect si tot ar fi suficiente motive de stres! Desi eu inca sint 2 in 1, iti inteleg stresul; sint convinsa insa ca, acasa, vei fi mult mai "in elementul tau", ca va veti obisnui repede una cu cealalta si ca vei uita curind "amaraciunile" din spital. Recuperare rapida si multi [pup

Gina 35+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Maria, ai o prichindica frumoasa foc!

Multi

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Maria - Casia este superba

niko - anuntza si la odiseea de ian-feb ca ai nascut, te au inca pe lista de ashteptare.
am intrat si eu pe acolo sa fac o statistica...cam la cate sapt se nashte in ziua de azi se pare ca f f putine fete au atins sau depasit pragul de 40. majoritatea au nascut pe la 38-39

37+
poze

AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

petra,atnci trebuie sa iti multumesc
in ceea ce priveste taietura,eu am putut sta in fund imediat,am plecat de la maternitate in pijamale si halat,caci nu mai era nimeni la garderoba si n mai aveam chef sa astept,plus ca tati ne-a adus masina la scaraeu cred ca poti imbraca orice,caci oricum vei avea un tampon de vata destul de mare care sa te protejeze...dar ai grija caci mie inca imi vin pantalonii ce ii purtam in ultima luna de burtica...la picioare si la burta,caci pe atunci nu imi veneau la burta,ii tineam deschisi la fermoar...nu slabesti instantaneu...
eu consider ca m-am refacut imediat dupa nastere,acum m-a tinut putin cusatura...dar am vazut ca s-a vindecat,firele s-au topit,mai sunt doar nodurile...pe care le scoatem vineri...

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!

Site BB http://mario-andrei.go.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

aris...

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!

Site BB http://mario-andrei.go.ro/

Mergi la inceput