Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 13
Leeloo21 spune:
neata burtici s mamici!
Greieras si pisigri
silvi6 felicitari pt bebelina frumoasa si sanatoasa! refacere cat mai rapida!
multumesc pt incurajari! dar sa inteleg ca nimeni nu naste la Caritas? am sa fiu singurica acolo?
uff..eu sper sa mai primesc raspunsuri
Cristina cu bebe mic 37+
nasterea in apa
pozici dragute
adirys21 spune:
Buna burtici!
PISIGRI
Mult curaj si nastere usoara.Ne faci surprize..mai ieri erai pe forum cu noi si azi nasti.
Maria sa-ti traiasca Casia..e o printesa absolut superba. Refacere rapida iti doresc.
Niko....super povestea...asa prind curaj cand citesc postarile tale..esti plina de optimism. Bravo
Mario e super.
Bebe Crina bine ai venit, sa fii sanatoasa si mancacioasa iar mami sa se refaca repede.
38+ Andrada Teona
Ciresica5 spune:
Salutare,
Silvi, felicitari pentru bebe!!!
Maria, sa-ti traiasca printesa si sa fii mandra de ea ca e tare, tare, frumoasa!
Pisigri, suntem alaturi de tine!!!
37+ cu
doranna spune:
buna, burtici!!!
FELICITARI proaspetelor mamici!!!! am vazut cateva poze, din linkurile puse la semnaturi, sunt superbi toti ghioceii
plz, poate imi trimite si mie cineva contul si parola de picassa, thnx!!
eu am in continuare o dilema legata de nr. de saptamani. acum, de ex., sunt in sapt 35 si nu stiu daca la semnatura tb sa pun 34+, ca sunt implinite, sau 35
ciresica, tu cu 37+ cum procedezi? esti de fapt in sapt a 38a?
si as vrea sa va mai intreb ceva...
incep sa preg si eu bagajul de spital; mi-am luat vata si fasa sterila pt tampoane, dar habar n-am cum sa le fac, cat de mari, etc. va rog sa ma indrumati si pe mine nitel cam cate tampoane se fac dintr-un pachet mare de vata? cata fasa sa folosesc? nu jeneaza daca pun prea multa? cat de lungi sa fie tampoanele?
Dorana 34
Kea spune:
Fetelor, sa nu uitam nici de Greierash, caci si ea avea azi programata cezariana.
Pisi, Greierash
Simpatici foc ghioceii! Si vad ca mai toti au plete in vant.
Leeloo, am cautat si eu mai devreme pe net, dar despre nasteri la Caritas n-am gasit decat informatii destul de vechi.
33+
mababei spune:
Buna burtici!
Wow, ce multe noutati!
Silvi, felicitari! Rabdarea si curajul tau au fost rasplatite! Sa-ti traiasca printesa Crina, sa fie sanatoasa si sa aiba o viata minunata!
Pisigri, mult curaj! Sa fie totul bine si sa poti naste natural asa cum iti doresti!
Plici, bebe Robert e bestial!
Maria, printesa ta e adorabila!
Nikoleta, si flacaul tau e un scump! Iar povestea ta e foarte frumoasa! Felicitari inca odata pentru curaj si pentru.... rezultat!
mihaela
37+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
mababei spune:
Scoatem la incalzire agitatele pentru mamicile ce au termen maine la cezariana:
FLORIC
GINA2008
Si pentru Greierash, care e posibil sa fi avut deja marea intalnire:
mihaela
37+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
Leeloo21 spune:
multumesc kea si eu caut de aseara informatii despre caritas..si la fel k si tine, gasesc info vechi..de prin 2006..
o sa dam o fuga pana acolo..sa vedem cu ochii nostrii conditiile
Cristina cu bebe mic 37+
nasterea in apa
pozici dragute
irina81 spune:
Bine-ati venit pe lume ghioceilor!!!
Pisigri,Greierash,tinem pumnii!
Dorana,mie din 2 pachete mari de vata mi-au iesit 11 tampoane si am folosit 1 fasa.Le-am facut cam de marimea unui Always din acela pt noapte.Am pus fasa pe latime cat sa cuprinda tot tamponul,nu multa,infasurat o data.Sper ca ai inteles.
La mine s-a deschis colul si asteptam minunea cand vrea sa iasa,desi m-as bucura sa mai stea un pic la caldurica.Eu optez pt nastrea naturala,depinde cum decurge si travaliul.
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 37+
poze
doranna spune:
irina81, pt raspuns!!!
tocmai am primit un link cu wallpaper-uri superbe pt calendar luna martie; m-am gandit ca martie e atat de speciala pt multe dintre noi si poate v-ar placea si voua sa descarcati ceva de aici; mie mi-e greu sa ma hot., imi plac f multe
http://www.smashingmagazine.com/2009/02/27/desktop-wallpaper-calendar-march-2009/
Dorana 34