Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Crina, bine ai venit! Sa fii fericita si mami Silvi sa aiba o recuperare rapida si laptic destul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

PISIGRI.... c-o fi azi sau maine pregatim agitatele,

PISIGRI

Carmen 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

neata burtici si mamici frumoase......se cam strange numarul burticilor

in primul rand vreau sa felicit pe mami silvi8 si novus pt minunatele ghiocici aduse pe lume. sa fie sanatoase .

in rest vad ca sunteti bine.
niko, am citit cu sufletul la gura povestea nasterii. super, esti o curajoasa.jos palaria

ma bucur ca personalul e ok la filantropia.

noi suntem "cazate" la slobozia, ne este dor de tati, e tare rau asa la distanta, dar o sa vina sa faca wek cu noi.

am fost luni la buc, bb are 2864 gr, la 37 sapt.
la prima echo m-am speriat ca mi-a zis ca bb are vezica ff mare. a zis ca e posibil sa nu fi urinat, si mi-a zis sa asteptam sa mai facem o echo peste 40 min. mi-a stat pulsul fetelor de frica.
dupa 40 min, cand am repetat echo, vezica revenise la dim normakla.
practic, am stat dupa fii` mea sa urineze.

de nascut, a zis ca saptamana viitoare, sau cealalta sau.....cica" o sa vina cand vrea ea"
is in asteptari.de luni fac 38.
desi mor de frica, acum abia astept sa nasc, sa mergem acasa la noi, sa fim cu tati al nostru

nu mi-a zis dr. sa mai vin la control, ci doar sa-l sun cand mi se rupe apa, pierd dopul, sau sangerez, sau am contractii.
adica cand oi naste.

cam atat momentan, mai intru cand mai pot.

tuturor.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Gata, Pisigri? Nu mai vrea bebelina sa stea la caldurica? Cred ca a asteptat special sa ajunga la 37 de saptamani Atunci scoatem niste agitate! Ca o fi azi, ca o fi maine...

Fetelor am incurcat-o! trebuie sa fac bagajul neaprat! Si Silvi si Pisigri aveau acelasi UM cu mine..Silvi a nascut ieri, Pisigri azi sau maine.. Aris si tu esti in gashca cu noi! Desi ai baietel, poate el nu e asa grabit.

Silvia 37+ Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Mihaela, hai ca mai e putin si vine weekendul! Cred ca ti-e tare greu dar o sa vezi ca o sa treaca repede perioada asta! Ne ai pe noi aici sa-ti mai tinem de urat! Curaj!

Silvia 37+ Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

[b]Mesaj de la Pisigri:[/b] dilat 3, nu prea doare, incercam sa o lungim dar probabil nastem azi sau miine

SPer sa aiba o nastere usoara!

Gina 35+
cu mindrie, am intrat in sapt. 36

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

fetele

novus, silvi8 felicitari pt bebeluse, sa fie sanatoase si ele si voi si va mearga de minune de acu incolo (ca mie asa ) hihihi

noi azi facem 3 saptamani....incredibil...ce-a trecut timpul...parca am nascut acum un secol...probabil si pt ca nu mai am dureri deloc si nu-mi aduce nimica aminte de operatie decat un fir de ata sub forma de taietura...in schimb am un ciufulit haios foc (am mai pus niste poze sa vedeti ce mutrite face)

sa va mai zic de kg mele...bilantul e asa: 12 in spital, si 3 juma in 2 sapt de cand sunt acasa fara sa tin dieta (ba dimpotriva mananc pt laptele piciului), fara sport fara nimica...deci mai am vreo 12-13 kile de dat jos ...hahahah...un deliciu ce mai!!!
voi care ati luat putine kile o sa fiti extrasuple f repede

pisigri nastere usoara!!!!!

pupiciii

corina, mami de Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

intrati p picasa l ghiocei si l mine sa vedeti un baiat cum rade...va pup si va multumesc tuturor...
simina,intra l ghiocei p picasa sa vezi ca iti multumeste si bb pentru colaborare...

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!

Site BB http://mario-andrei.go.ro/

AM VAZUT POZA INNAINTE SA-MI SPUI...ASA UN ZAMBET FRUMOS MI-A INVESELIT ZIUA...ESTE SCUMP FOC...PTIU SA NU'L DEOCHI!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Chiar ma gandeam la Pisigri, spunea zilele trecute ceva de o durere de spate si se intreba daca nu prevesteste ceva

Tinem pumnii sa decurga totul excelent!

Plici, ai un prichindel pe cinste!!!! Ma bucura ca spui ca recuperarea a fost usoara, s-ar putea sa fie nevoie de cezariana si la mine, asa ca refacerea ta rapida ma mai linisteste!

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Silvi, felicitari! Sa creasca mare Crina, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Greieras, tinem pumnii stransi sa fie totul bine!

Pisigri, curaj!

Pisigri, dar ce grabita e Ilinca! Si ce linistita erai tu ieri si ne povesteai de mancarea de pisici.

32+

Mergi la inceput