Nazbatiile Mariei
Raspunsuri - Pagina 2
_Ralu_ spune:
suuuuper-tare maria!
va poooop, si abia astept sa va vad!
Emma INVINGE cancerul!
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
anangel_lexi spune:
Ana, Ralu
Ieri, tati se juca cu Maria. O apuca de un degetel de la picior si o intreaba "Mi-l dai mie sa-l pap?" Ea: "Nuuu" Tati: "De ce, ca e al meu!?" Ea: "Nuuu, nu e al meu!"
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!
anangel_lexi spune:
Acum cateva seri in urma, tragedie mare la noi in casa: am pierdut sica (suzeta). Imi zic in gand "vaaai, ce bine, hai ca poate scapam de ea" si ma pregatesc s-o culc pe mandra. Cand o asez in pat, incepe "Mami, sica!" "Pai ai pierdut-o mami, ai aruncat-o la pisica si a papat-o!" "Nuuuu, nu papat pisica sicaaa!" "Mami, nu mai e sica, ai pierdut-o, te rog, intelege" La car ea cu o voce care ar fi inmuiat si o stanca "Mamiiii, te og fumos, gaseste sica in geanta!"
N-am avut incotro, a trebuit sa ma imbrac, sa merg la singura farmacie din oras deschisa la acea ora si sa cumpar un set de sici noi.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
mexxa spune:
scumpa vorbareata....e o dulceeeeeeeee!!!!
, mamica de Sebastian-Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma un inger deosebit!
_
Te rugam Doamne, vindeca durerea copiilor. Alunga de la ei toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-i pe ei, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pntru copii bolnavi, stinge-le focul ce i-a cuprins, inceteaza-le boala, ridica-i din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin.
yoannamarie spune:
fetita dragalasa!E tare scumpa!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )
anangel_lexi spune:
Timp de 10 zile i-am avut in vizita pe cumnatii mei, mai exact sora sotului meu cu sotul ei. Maria a fost in al 9-lea cer ca a mai vazut fete noi. Se juca in special cu cumnatul meu. Ieri dupa-amiaza se chinuia sa-i indese pe cap un tricou de-al ei si ii spunea "Hai ca esti tanspiat sa te chimb ca tebuie sa mejem la gadinisa!"
Tot ieri, cumnatul meu se intinsese putin in pat, pe burta sa se odihneasca. Fii-mea in schimb avea chef de joaca. Asa ca s-a dus la el si a inceput sa-l pupe pe ceafa si sa-i spuna "Hai, dagule, coala-te sa ne jucam!"
Ce-o sa ma fac oare cu un copil asa smecher?
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Locuim la etajul 3 (ultimul) al unui bloculet. Nu avem lift, asa ca trebuie sa facem zilnic miscare pe scari. Ieri am iesit la plimbare si Maria cobora scarile incet-incet. La un moment dat, cu un ton de babuta care abia isi mai trage sufletul, zice "Ufff, ce-am mai obosit cu scarile astea!"
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
Ieri, in timp ce sotul meu era la curs si ea era acasa cu tataie, medita cu voce tare "Mami e la 'vici, tati e la 'coala, si eu...eu stau cu tine, tataie"
Mai tarziu, dupa ce a aparut si taica-sau si a inceput sa se joace cu ea, se intoarce spre tataie si-i spune "Gata, tataie, acum poti sa megi sa fumezi o tzigaie!"
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
Mi-am mai adus aminte una simpatica de ieri: sotul la volan pe autostrada se enerveaza ca unul in spatele lui i-a dat flash-uri. Incepe sa bodogane de zor la care Maria "Nu te eneva, tati!"
Alta mai veche: ma suparam cu Maria ca nu vroia sa manance si ii spuneam pe un ton suparat "Hai mai, mami, de ce nu vrei sa papi nimic, ca e asa de bun!" Maria se enerveaza si-mi zice s-o las in pace. Tati, de fata, zice -Ce face mami, te supara?
Ea: Da.
Tati (in gluma, desigur): O bat pe mami sa nu te mai supere?
Ea: Nuuu, nuuu!
Tati: De ce?
Ea: Ca e moasa! (ca e frumoasa)
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute