Nazbatiile Mariei
Raspunsuri - Pagina 3
anangel_lexi spune:
Cea mai recenta, de aseara: se uita la desene. La un moment dat imi spune:
- Uite mami, Goofy se uda cu apa!
- Da, vad, cu ce altceva ar putea sa se ude decat cu apa?
-Cu dushul!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Duminica o vad pe fii-mea ca vine in bucatarie si se catara pe un scaun. Ia de pe masa un pix si un carnetel (le avem acolo mereu pentru liste de cumparaturi). O intreb:
- Iar pui ceva la cale?
Ea: - Lasa-ma sa schiu si eu ceva aicea.
Si o aud:
Asaaaa...cumpatui
Banane, ananas, banzica, cascaval...
Copilul meu isi facea lista de cumparaturi.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Cea mai "proaspata" perla:
Jucariile preferate ale Mariei sunt masinutele, are aprox. 35 (am stat sa le numar, intre timp i-am mai luat vreo 2-3). Ieri si le imprastiase prin toata sufrageria si bunica-su i-a spus "Ei, daca le-ai imprastiat, acum apleaca-te si strange-le" La care ea: "Nu pot, tataie, ca-s batana si nu pot sa ma apec" (= sunt batrana si nu pot sa ma aplec)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
AMR 29 zile
RazaDeSoare spune:
Sa-ti traiasca Maria.Deja te ajuta la cumpatui
_
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
Uitati-va la ziua de azi! /Cea de ieri e doar un vis./Iar cea de maine doar viziune;/Un AZI bine trait face/Din fiecare ieri un vis de fericire,/Din fiecare maine o viziune a sperantei!~~Kalidasa
anangel_lexi spune:
In ultimele zile fii-mea e intruna cu "nein" in gura. ("nu" in limba germana). Orice ii spui ea tipa "neeeeeiiiiin". Azi ii zice bunica-su: - Mai stai si tu linistita, n-ai obosit?
Ea: Neeeeiiiin
Bunica-su: - Mai lasa-l pe nein asta, mai spune si "ja".
La care Maria se gandeste un pic si spune: -Nu ja!
Tot azi a primit o minge noua si, foarte incantata se juca fotbal in sufragerie cu taica-sau. La un moment dat, din greseala, se loveste cu mingea peste nas si zice "Au". Iar dupa alte cateva secunde de gandire striga la minge: -Nu lovi nasul, ca am nasul miiiic!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
AMR 23 zile
anangel_lexi spune:
Perluta proaspata, fierbinte:
Maria face tumbe prin pat, se arunca in cap pe o perna si rade de mama focului. La un moment dat se opreste, isi trage sufletul si zice: "Supei taie!" (= super tare)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
AMR 4 zile
iulix spune:
Foarte dragalasa Maria. Sa iti traiasca si sa te bucuri de ea!! Cel mai mult mi-a placut faza cu "mami a priceput si capul tau?". Aaaa si e bine ca de pe acum te ajuta la lista de cumparaturi. Ai un ajutor de nadejde. Daca uiti ceva acum stii la cine sa apelezi ca sa iti reaminteasca
lorelei_19 spune:
E o bomboana Printesa voastra, sa va traiasca. Hehe- vezi cum invata copilu' cele mai importante vorbe intai? (nein )
anangel_lexi spune:
Una de pomina de la mare:
Vila in care ne-am cazat se invecina cu o gospodarie cu gaini si cu un cocos falnic. Dupa prima noapte, dimineata pe la 5 ne trezim amandoua (si eu si Maria) din cauza cantatului cocosului. Maria ma intreaba:
- Ce se aude?
- Canta cocosul, mami.
Sta Maria ce sta, cocosul canta de zor si nici gand sa se opreasca. La un moment dat, fii-mea isi pierde rabdarea si striga:
- Mamiiii, opeste cocosul ala!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
Monique_new spune:
Mai mami opreste cocosul ala ca ma streseaza deja super tare Maria pai chiar isi face de cap.