*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (28)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fetelor PLEASE, un orl-ist bun in Bucuresti, vreau sa ajut o prietena.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

aa, cu slabitul! eu am facut tabel saptamanal cu greutatea si masura in talie, solduri si pulpe. daca vreti putem face o strigare oficiala lunea de ex (eu notez in tabel duminica) ca sa ne incurajam si sa ne tragem castane asa ca la alcoolici anonimi

eli

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

ma bucur ca prima zi de munca nu a fost dezastru total.Usor, usor o sa va intrati in mana si o sa fie mult mai bine.

imi place ideea cu tabel cu greutatea si restul.Eu ma bag.Am nevoie de asa ceva ca sa ma motivez sa ma apuc de sport.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Bun venit mamicilor care au optat sa ni se alauture clubului nostru.
Urez tuturor mamicilir si cozanacelutzelor o primavara frumoasa si sa aveti parte de multa sanatate.
Vad ca se discuta mult de curile de slabire... eu una nu ma pot baga,, ca nu vreaus a ma gandesc deocamdata la asa ceva.... Cand voi incepe diversificarea.. atunci.. ma bate gandul sa incep sa fac sport.. deocamdata la cum stau cu timpul... stau in banca mea.

Felicitari mamcilor care au ambitie sa faca acest lucru.
Legat ed concediu.. deocamdata imi este un pic frica.. neavadn un program fix.. mie cam teama sa plec pe distante lungi.... Ne ma gandim cum facem in concediu... deocamdata tatonam terenul.

Apropo vreau sa va intreb,,, vreuna din mamici a inscris vreun copilas la o asigurare privata? Ma refer la mamcile din Romania.
Ma tenteaza sa ii fac asigurare privata. Oare merita? Eu spun cxa da,.. dar acum tatonez piata de oferte. Astept opinii.

Le urez tuturor bebelusilor La multi ani si la cat mai multe lunitze acelor bebelusi care sunt nascuti in aceasta zi.

Va doresc sanatate multa si sa aveti grija de voi.
Va

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 10+ saptamani
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

videoclip minunea mea: http://www.bogdangheorghe.ro/2009/02/10/botez-arianna/
Parola: Arianna.

Enjoy!

Eli, . sunt alaturi de tine

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am pus poze noi cu printesa la semnatura.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

videoclip minunea mea: http://www.bogdangheorghe.ro/2009/02/10/botez-arianna/
Parola: Arianna.

Enjoy!

Eli, . sunt alaturi de tine

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Nu pot intra pe link-ul dat de tine...eroare de conectare

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Ramo, superba poza aia in care dormiti amandoua. si aia cu prosopelul...se face Sara din ce in ce mai frumoasa.

am mai vazut poze cu Iulia de Fluturasha. Iti vine sa o papi de frumoasa ce e...si ce ochi
Iza, si Raphael a crescut. e un adevarat cavaler. Maine, poimaine fac fetele coada la tine la usa

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

mirtha, oceanborn, multumim frumos.

mirtha, sunt bune retetele tale m-ai convins cu steamerul si cred ca ma duc si eu sa-l iau sapt asta.
diamisha, ma bucur ca ti-am influentat sotul in a lua o decizie cu privire la plecarea voastra fara bebelusa.
iza, insanatosire cat mai rapida.
lauramiron, da, de ala mult prea minunatu'.Adevarul ca pt rufe (ale noastre acum) este excelent de bun.Stii care a fost prostia mea? ...am stat si m-am gandit in mintea mea creata....in loc sa pun 36gr cat scrie, eu am pus cam aproape dublu. Oricum acum nu mai spal cu el macar o perioada, dupa care am sa revin la el incet incet, sa folosesc exact cum scrie pe cutie si la extra-clatire. Ma bucur ca esti mai bine acum dupa raceala.
andreea 33 (parca) bine ai venit in clubul nostru. . Scrie repede inca 3-4 mesaje pt a scapa de moderare ca sa iti putem si noi vedea mesajele scrie in timp real. Fetele nu ti-au raspuns pana acum pt ca mesajele tale sunt in cap trecut. Sa-ti traiasca micutza Maya sa fie sanatoasa. Un alergolog bun in Bucuresti este la Medlife, dna Iacomi Adriana, este un medic extraordinar de bun, si printre altele si un bun diagnostician. Ti-o recomand cu caldura si nu cred ca numai eu. Are program numai martea de la 18 daca nu ma insel pana la ora 20.
alra, hai ca n-a fost atat de greu! M-as baga si eu la raport.
eli,
otilia, daca poti tu vezi ca la cap trecut la pag 20 si-a trecut datele sa intre la noi si andreea 33 sau 23 nu mai retin.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

mai pun link-ul odata: http://www.bogdangheorghe.ro/2009/02/10/botez-arianna/

Daca nici acum nu merge, intra pe www.bogdangheorghe.ro si cauta dupa Arianna. e un post protejat de parola, care s.n. botez Arianna. Bagi parola arianna si sunt 2 videoclipuri.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Uffff era sa uit ! Azi am inscris-o pe Brianna la scoala , Nu-mi vine sa cred ca la toamna incepe scoala.
Si tot azi am fost cu ea la balet, de sapt trecuta a inceput orele de balet clasic. Bineinteles ca am fost si cu mandra mica dupa mine. Le-am suit pe amandoua in masina cu centurile puse. Cat a stat Brianna la balet eu cu cea mica ne-am invartit pe acolo pe strazi.

Astazi i-am pasat morcovul si i-am facut asa o chestie mai legata ca sa nu zic ca-i chiar chioara asa supa aia.A mancat-o cu multa placere la lingurita. Eram si eu si ea un portocaliu amandoua. De sambata ii pun si telina.
Sucul de fructe (mar) l-am scos deja pt ca nu-l accepta. Nu vrea nici un fel de suc , cum ii arat bibe incepe si scuipa saliva cu zgomot, isi increteste nasul si face ochii de chinez.
N-am fortat-o, nu vrea....nu vrea, o las o vreme dupa care o sa am o alta tentativa de a introduce sucul de fructe probabil cu grapfruit.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput