INSEMINARE [34]

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Simona2 - ai pierdut o sarcina?????????????????

Stii partea trista e ca pana acum, am fost super incantata de dr Cocei, dar la programul ciudat pe care-l are, nu am cum sa ajung.
M-a dezamagit dr Gherasie pt ca eu ii dadeam inainte cu prolactina mea marita si-mi raspundea ca mai verificam! Pai ce kko sa verificam cat timp sub dostinex scade si fara ajunge la valori care se dubleaza pe fiecare luna? Cate luni sa verificam? Ca au trecut vreo 4 de cand ne tot vedem.... Normal e sa incerci sa cauti o doza optima....sau daca prob te depaseste, sa trimiti pacienta la unul care stie ce sa faca. Ma enerveaza superficialitatea asta, in conditiile in care platesc consultatia, tocmai pt a primi un tratament corect.

In fine, ma enervez si eu.....

Profa - cate zile ai de la cm/IA? Ceva sanse de samburel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Dap, Cosi..anul trecut pe vremea asta am pierdut o sarcina cam la 6 saptamani. Ramasesem la a doua IA, pe ciclu natural, la 2 luni de la HSG. Dupa aceea am tot facut inseminari cu ea( 5, nu grozav sincronizate)...dar doctora nu se intreba de ce nu mai raman, pana nu i-am atras eu atentia ca am facut cam multe si ca poate ar trebui sa mai investigam cate ceva...raspunsul ei a fost, FIV!!! Daca eu sunt caz de FIV cu toate analizele beton si cu sperma sotului normala (pe atunci nu era grozava, dar era cel mult caz de IA)...nu stiu ce sa mai zic. Nu i-a trecut prin cap ca ar fi normal sa fac o laparo sa verificam care-ar putea fi cauza "tehnica" la mine...ca alta evidenta nu exista.
In fine, a trebuit sa fac pauza cateva luni sa-mi revin din toate astea...mai ales c-am dat din lac in put in toamna cand m-am dus la celalat medic renumit (nu mai dau nume pe forum...) si care mi-a pus capac.

O scoatem noi la capat, sunt sigura, dar experientele astea cred ca ne vor marca toata viata.

Mergi la inceput

Simona, ti-am trimis pm.

Dar nu ti-a propus celalalt 'vestit'? Ca-mi amintesc termenii in care ne-am despartit, cand eu personal am refuzat laparo pt ca nu gaseam c-ar fi necesara.

Da, o sa reusim, cat timp s-a putut o data, se va putea si a doua data. Doar ca ne macina nervii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Ba mi-a propus, dar aici e o alta poveste. Iti povestesc pe PM cand ma intorc...acu ma duc la doctora mea homeopata...parca vad ca ma convinge sa mai fac vreo 2 luni pauza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

cosi,nu stiu daca sunt sanse de samburel!!!am facut stim.cu puregon, ieri seara au fost 14 zile de la pregnil,ovulatia a fost cam sambata acum 2 sapt.Mi-am facut alaltaieri,miercuri,bhcg,si a fost 13.84.Azi e 25.67.E-adevarat ca s-a dublat,dar nu-i suficient!mi-e groaza sa nu fie SEU.In octombrie,am patit la fel,bhcg crestea lent,dar nu se dubla,si am sfarsit prin chiuretaj.Ma duc la dr.acum,sa vad ce zice.Am luat si pregnyl la mine,e tot hcg,poate ar fi bine sa fac.Am progesteronul 20,in cond,in care iau 4 duphaston si 2 utrogestan,zilnic.Ma puteti ajuta cu vreo informatie,ce as putea sa fac,a mai fost vreuna dintre voi in sit.asta?

Mergi la inceput

Profa - betaHCG se dubleaza la fiecare 2 zile, si cam asta se intampla la tine, nu? Testul de pi nu-i asa fidel, asa ca nu-l mai lua in calcule. Ai progesteron de gravi la valoarea asta!!!!!!!!!!!! Eu sper sa te trec la burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-ileana spune:

Buna, fetelor!

Am si eu o intrebare, va rog...Am ovare polichistice si sunt in a patra zi de stimulare ovariana cu Menopur si Clostibegyt.

Problema e ca am niste dureri ca un fel de sageti in burta, destul de persuasive si nu stiu daca e ok... Adica, mi-e frica sa nu se transforme micile chisturi de pe ovare in chisturi mari si apoi sa ajung la operatie.

Fetele care stiu, le rog sa imi raspunda.Multumesc.

Mergi la inceput

cosi,multumesc pentru incurajari.Sa dea Domnul sa ai dreptate!
Tocmai am venit de la dr,mi-a zis sa iau 6-8 utrogestan pe zi,am facut un Pregnyl(ca l-am batut la cap,cred ca de gura mea a zis sa-l fac!)sa-i dau ragaz pana luni sa se informeze ce fel de progesteron injectabil pot lua din Ungaria,ca injectabil se asimileaza mai bine,sa nu mai fac Bhcg pana marti si...cam atat.
Eu am avut in oct. o sarcina la care bhcg crestea f.lent,nu se dubla,initial a fost 65,apoi 87,apoi 110,etc,pana pe la 560.Progesteronul,de la 25 initial,scadea cu 2 unitati pe zi.Abia cand bhcg a ajuns la 560,s-a vazut la eco sacul gestational,si s-a exclus SEU.Dar deja era cam tarziu,am decis sa fcfac chiuretaj,iar dr.si-a reprosat ca nu a intervenit cu progesteron(ba mai mult,era usor ironic,imi spunea zambind ca de unde stiu eu ca progesteronul trb.neaparat sa creasca?)Pe urma mi-a spus ac regreta!
Acuma,ce-o vrea Dumnezeu!Mai mult de-atat,eu nu pot sa fac.Multumesc,inca o data,pentru sustinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Profa , chiar nu inteleg DE CE ai mai facut pregnilul ?? Nu mai avea nici un sens , nu te ajuta la nimic . Plus ca daca mai faci beta iar urmatoarele zile , o sa influentzeze rezultatul .
Pregnyl se face doar inainte de IA , sa ajute foliculii sa se sparga , sau , ca tratament de sustinere , 1 la 4 zile , si asta numai DUPA ce se vede sarcina la eco .

Si eu cred ca e vorba de samburel... Asa sa fie !
Utrogestan cred ca e mult sa iei 8 pe zi ... Incearca sa pui cate 2-2-2 , numai vaginal . Si daca vrei progesteron injectabil , cred ca pot sa-ti dau un pont ptr 2 cutii (6 injectii) . Are cineva , si iti poate trimite . DAR , astea le faci numai dupa ce se vede sacul gestational la eco . Pe la 4 sapt si cateva zile .

9 +

bebe

Mergi la inceput

anaconda,multumesc pt. sustinere!Vreau sa vb.luni pt.progesteron,in f-ctie de ce-mi zice dr,bine?
Pregnilul l-am facut ca sa asigur un suport suplimentar sarcinii.E adevarat ca se recomanda dupa ce sarcina e confirmata ecografic,dar,daca data trecuta as fi intervenit imediat,poate ca nu s=ar fi pierdut.Cand a aparut sacul la eco,deja progesteronul coborase sub limita minima pt.sarcina...Luni,deci peste 3 zile,va fi ziua 28 de la ultimul ciclu,si marti am sa repet bhcg.Iar ca sa fie tabloul complet,am si racit...
Nu pot decat sa ma rog sa fie bine!Va multumesc ca existati!!!

Mergi la inceput