INSEMINARE [34]

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns profa spune:

Salut pe toate fetele!
|Stiti cumva,dupa o stimulare usoara cu Puregon(300 UI fractionat in 6 zile),se face o luna pauza sau nu?Ca luna asta cred ac am pierdut cursa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna fetele mele..nu am mai scris..eu sant ziua 30 astept sa vina cm...si sa ma pot bucura iar macar cu gandul ca voi avea prima inseminare.
Va pupic va tin la curent.
Crisa

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Profa , la clomifen se face pauza dupa 2 luni consecutive de stimulare , dar cu restul ...te poti stimula lunar . Eu am facut 5 luni consecutiv stimulare cu Gonal , si n-am patit nimic ..

Cosicelooo .........astept .....stii tu ce astept....

9 +

bebe

Mergi la inceput

anaconda ,cifra aia 9+ la semnatura ta se datoreaza cumva celor 5 luni de Gonal?Ce doza,si cate zile ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-ileana spune:

Multumesc, Beatriz. Am citit postarile tale din decembrie, si vad ca esti de o varsta cu mine (eu anul asta fac 37), iti doresc recuperare rapida dupa operatie! Cand ai unda verde pt IA de martie? Sau pana la urma te/ai hotarat pt FIV? Stiu ca la un moment dat oscilai...

Pupici la toate fetele si sa dea Dumnezeu si Maica Domnului sa avem toate anul asta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui profa

anaconda ,cifra aia 9+ la semnatura ta se datoreaza cumva celor 5 luni de Gonal?Ce doza,si cate zile ai facut?

Profa ...nu are nicio legatura cele 5 luni de Gonal ! Fiecare stimulare , are "efect" doar pe ciclu respectiv . Am facut pe fiecare ciclu din ziua 3 pana in ziua 7-8 cate o inj pe zi , Gonal de 75ui . Iar dupa ultima sarcina pierduta la 5 sapt , am ramas natural imediat , luna urmatoare .

9 +

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Anaconda - stiu ce astepti dar mai e ceva de asteptat.

Profa - si eu stiu ca nu se face pauza dupa 2 luni de Puregon. Da-i inainte, in forta, si trebuie sa iasa!

M_Alexa - cred ca Anaconda te poate ajuta, stiu ca ea a tot facut analize de genul asta (nu stiu daca chiar pe astea, dar imi imaginez ca n-a ratat nimic!). Din cate imi amintesc au preturi mari....

Simona2 - hi, hi, da, normal ca acumuland tot mai multe informatii incep sa fiu dezamagita de DR, nu de MNL. In ce ma priveste, clinicii n-am ce-i reprosa, dar dr pare destul de superficiala, sau, la naiba, sunt prea pretentioasa si astept sa se implice mai mult. Insa, sa stii ca eco am facut cand am vrut eu, inseminarile ca timp au fost destul de potrivite, insa n-a tinut seama de endometru si probabil esecul e oarecum explicabil.

Maria_Ileana - bine ai venit! Sa speram ca vei fi un pasager de durata scurta si treci repede la odisee! Nu stiu cine are o situatie oarecum asemanatoare, dar iti dai seama ca daca scriem pe aici, ceva, ceva avem!

Myiia - Din cate stiu eu, cu scrisoare medicala de la medicul ginecolog, care constata ca nu ovulezi natural sau cu clomifem, poti lua menopur compensat. Asa ca, cumva ai putea reduce din cheltuieli.

Crisa - in cateva zile incepe agitatia! Luna asta nu vei mai pierde momentul, desi ai informatii cat cuprinde, poate faci rost si se niste teste de ovulatie si asteptam vestea buna!

Beatriz - esti asa dulce ca ne incurajezi! Esential e sa fii tu bine si sa reusim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui M_Alexa

Salutare fetele!
Cine stie cam cat costa analizele de Cariotip genetic si Deletii brat scurt cromozom Y? INTRA PE SITE LA GENETIC LAB SI VEZI LISTA CU PRETURI . IN ORICE CAZ , SUNT F SCUMPE TESTELE GENETICE . EU PE 2 , AM DAT 5 MIL ! DAR MERITA SA LE FACI ! Sotul a facut un control urologic si i s-au mai dat niste analize hormonale de facut dar doctorul spune ca daca nu-s probleme hormonale ar tb sa faca si aceste analize dar sunt "cam scumpe". Nu am avut prezenta de spirit sa-l intreb pe loc cam cat inseamna ...
Astept raspunsurile voastre!
Va pe toate si sa ne ajute Dumneazeu sa ne tinem fiecare bebelusul in brate!

Alexa

"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"

9 +

bebe

Mergi la inceput

anaconda,cosi,multumesc pt.incurajari!
Imediat o sa merg sa-mi fac din nou bhcg,si cred ca o sa vad cum e si cu progesteronul,asa,de curiozitate.Si dupa-masa merg la dr.cu rezultatele.Daca voi opri azi administrarea de progesteron,cam peste 3 zile ar trebui sa-mi vina CM,nu?Si sa-mi cumpar puregon...si s-o iau de la capat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Nu cred ca a vrea sa fii luata in serios inseamna pretentii, Cosi.
Nu e firesc ca un dr. sa nu ia in calcul toate problemele unui pacient si sa astepte sa fie tras de maneca pentru a investiga cazul fiecarei paciente cu mai multa atentie...

Eu, toate analizele cu care m-am dus la ea, le-am facut din propria initiativa, iar cand am pierdut sarcina a trebuit sa insist sa-mi recomande un set de analize...n-am vrut sa astept sa mai pierd vreo 2 si apoi sa aflu ca cine stie ce probleme de coagulare etc am. Ca sa nu mai zic ca analize hormonale fac abia acum...tot din propria initiativa. Sincer, cred ca nu este meritul ei atunci cand mai are cate o reusita; o fi fost candva un medic bun, dar acu e total depasita de situatie.

Mergi la inceput