INSEMINARE [34]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Profa , cum spuneam , nu era necesar . Dar ma rog...
Eu am facut cel putin 20 de progesteron inj , 1 pe zi , mai mult de capul meu ....
Calculeaza , si dupa 4 sapt si 4 zile de la UM , sa mergi sa faci o eco transvaginal .

9 +

bebe

Mergi la inceput

Cat despre sa repeti beta zilele astea iar , sigur o sa-ti influenteze rezultatul de la Pregnil ! Mai bine fa eco direct . Cand faci 4 sapt de fapt ?

9 +

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

anaconda,a 28-a zi ar fi luni,9 martie.Prima zi a ultimului ciclu a fost in 10 februarie.Asa ca eco,probabil ca spre sfarsitul saptamanii viitoare,cam pe vineri,nu?La sarcina anterioara,se vedea chhistul de corp galben,se vedea la doppler o vascularizatie mai intensa intr-o anumita zona a uterului,dar abia spre sfarsitul sapt.a 5-a a aparut imaginea sacului.De fapt,am fost la 2 dr,la al meu si la un altul,despre care se spune ca e cel mai bun in ecografii,aici,in Timisoara.El mi-a spus ca e 90% sigur ca e sarcina pozitionata in uter,dar ca ramane o rezerva de 10%.Asa a fost,insa de teama uneiSEU,n-am luat nimic,si,uite ca rau am facut.De-asta sunt atat de stressata,ca mi-e teama sa nu gresesc din nou.Si chiar cand am decis chiuretajul,sarcina era in evolutie,bhcg nu scadea,crestea,dar crestea lent,si in sapt.a 6-a,cand ar fi trebuit sa apara cordul embrionului,nu se vedea embrion,desi sacul crescuse.Nu in limitele normale,dar crescuse.Sarcina molara nu a fost,ca hcg-ul era mic ,dar dr.mi-a zis ca un retard in crestere la varsta atat de mica,nu e un semn bun,si ca mai mult ca sigur ca la un moment dat se va opri singura din evolutie.E-adevarat ca m-am gandit mult dupa aceea daca n-am gresit,poate trebuia sa mai astept...nu stiu.
Tu ai facut progesteron 20 de zile pt.ca ai considerat ca e suficient?Pt.ca mie,la ce de-a 2-a sarcina ,mi-a dat Gravibinon,1 la 10 zile,pana in sapt. a14-a.A fost ok,sarcina a mers bine pana la amniocenteza.Dar mi-a zis dr.ca s-a scos pt.ca s-a constatat ca poate determina aparitia fibroamelor,datorita estrogenilor pe care ii contine.
Multumesc mult de tot,te tin la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

neata fetelor,
am lipsit cateva zile pentru ca am avut mult de munca si la mine la firma s-au facut disponibilizari...toata lume a fost cu moralul la pamant....mai ales colegii cei vechi care s-au trezit aruncati in strada
constat ca aven fete noi( pt mine care doar acum am intrat sa vad ce mai ziceti) le doresc o sedere cat mai scurta pe la noi si bb-i cat mai frumosi.
la mine , inca nici o noutate dar ca ma cam doare burtica si astept sa vina rusii...dupa cum ziceam am primit lista de analize din ungaria de la szeged si o sa ma apuc de pregatit dosarul pt szeged. dr zadori mi-a spus ca imi recomanda inca o IA ca sa vada exact cum arata gigeii de pe lama de microscop si apoi vedem de fiv

va pup pe toate , ne vedem diseara acum sunt mai linistita....eu am scapat de concediere...

Mergi la inceput

Activeaza-ti pm

9 +

bebe

Mergi la inceput

anaconda,nu stiu de ce nu pot sa-mi activez PM-ul,am mai incercat si alta data.dupa ce selectez "mesaje private",mi se deschide prima pagina,nu am de unde sa selectez optiuni.Am vreo 60-70 de mesaje postate,e posibil sa nu am inca acces la PM sau sunt eu batrana si expirata si nu sunt in stare sa ma prind?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-ileana spune:

Fetelor, este careva dintre voi in tratament pt IA la prof Ancar ?

Mergi la inceput

Profa , trebuie sa reusesti sa activezi pm ! mai incearca . Poate n-ai facut bine setarile .
Fetelor , trimiteti "formula" care stiti , cum se activeaza PM .

9 +

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Buna fetelor!
Profa - incearca sa intri prin stanga la "mesaje private"; acolo gasesti buton "options", apesi pe el si prima rubrica e "activare/dezactivare mesaje private", apesi pe buton activare; vezi daca iti iese sau nu cum zic eu si apoi da un anunt aici ca sa te sfatuiasca alta fata, daca mai e cazul.
Am vazut ca luni va fi ziua 28 de la ultimul CM al tau; cred ca (luand in considerare ca ai facut f devreme bhcg) ai valori bune la bhcg; sper din toata inima sa ne aduci vesti bune, sa fie sarcina sanatoasa si la termen!
Crisa - hai ca luna asta chiar vei face IA. Sa fie norocoasa!
Dedus - bine ca ai scapat de concediere, sa ai banuti sa ii dai cu folos la Szeged
Simona2 - nu ai mai scris demult pe aici
cum sa facem noi sa dam peste medici in care sa avem mare incredere?!
sa ne asiguram ca iau si ei toate optiunile in calcul pt a ne determina sa reusim?!
Anaconda - sarcina usoara in continuare!
Maria_Ileana - eu am luat doar clostybelgit (nu am luat si menopur); am avut de la el tot felul de reactii secundare: dureri de abdomen, de oase, foame mare, puseuri de caldura etc. - dar temporar - pana la final nu am avut efecte secundare serioase (am luat per total, cu pauze, 6 luni).
doctora care m-a operat, mi-a zis sa incerc 6 luni maxim pe natural, apoi sa trec la FIV, a zis ca nu are sens sa mai fac IA; voi vedea si ce zice Dracea si ce zic medicii austrieci; ii bag pe toti in "sedinta"
Cosi -

toate fetele!

Pentru cauza infertilitatii!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!

Mergi la inceput

beatriz,multumesc frumos!Spre si eu ,inca sper sa fie bine,dar la o alta sarcina la care totul a inceput bine,in ziua 34 aveam bhcg 1000si ceva!
Tot nu reusesc sa activez PM,nu mi se deschide nici o fila de optiuni!O sa solicit ajutor de la administrator.
Anaconda,si toate fetele,sa aveti maine o zi frumoasa![flo

Mergi la inceput