INSEMINARE [34]
Raspunsuri - Pagina 14
profa spune:
dancutza,maria-ileana,beatriz,multumesc pentru sustinere!
Investigatiile de care ati pomenit voi,precum si multe altele,incepand cu cele genetice,le-am facut de mult,inca dupa prima sarcina pierduta.Am fost si la dr.Uscatescu la Fundeni,am fost si in Ungaria,mi s-a spus"all is perfect",si chiar azi am primit rezultatele d la Synevo,unde am facut un pachet complex de analize pt.trombofilie.Aici zice ca am ceva mutatie heterozigota a unei gene din grupa proteinei C,si ca trb.sa aiu acid folic.Dar eu iau din noiembrie zilnic 5 mg de acid folic,asa ca si cauza asta a fost exclusa.Cred ca totusi deficitul de progesteron e problema,dar am luat de la inceput si duphaston,si utrogestan,iar mai tarziu si progesteron injectabil.Nu mai am nici un argument pentru ceea ce s-a intamplat,decat ca viata isi bate joc de mine...e a patra sarcina pe care o pierd,si am zeci de pagini de analize,facute de nu stiu cate ori...
maine o sa merg al ginecolog,am oprit progesteronul,si nu stiu daca trebuie sa fac o luna pauza dupa ce-mi vine CM,sau pot sa incep imediat stimularea.Initial,l-am intrebat cum facem daca nu se intampla nimic.si mi-a zis ca dupa Puregon nu se face pauza,se continua,dar asa,fiind totusi cateva zile sarcina,nu stiu ce-mi va recomanda.
Iarasi nu stiu daca viroza pe care am facut-o cam la o sapt.dupa fecundare,fara febra f.mare,dar cu frisoane,febra moderata si herpes,o fi avut vreo influenta...
la toata lumea!
ramayanaa spune:
"fara lichid Douglas" inseamna ca nu exista acumulare de lichid in spatiul douglas, care se afla intre rect si uter, undeva in zona peritoneala. n-are nici o legatura cu foliculul. e de bine.
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
dedus75 spune:
fetelor

declar Z1.....
am intrat doar sa va anunt.....o sa stau pe tusa vreo cateva zile pana imi trece supararea......luna asta facem pauza si apoi ne apucam sa facem analize si sa pregatim dosarul de fiv....
alexa, tratamentul facut de sotul meu a fost dupa ureche....adica brinca ursului de 3 ori/zi, omega 3 si tinctura de telina.....atat....dar cred ca nu a fost de ajuns
la analiza spermograma a fost super ok....la prepararea spermei inainte de inseminarea afost......varza....
ma duc sa ma vait in liniste...
va pup
dankutza spune:
csana nu dispera! Faptul ca in ziua 12 nu s-a pozitivat testul, nu inseamna ca nu ai ramas. Ai putintica rabdare inca cateva zile si repeta testul, desi cel mai sigur ar fi un Bhcg. Deci, nu te da batuta inca!
maria-ileana, "fara lichid douglas" inseamna ca foliculul nu s-a spart. Asa verifica dr ovulatia. Daca gaseste acest lichid inseamna ca ai ovulat. Mai tarziu, acest lichid se transforma in corp galben. Mie asa mi-a explicat dr Bechir.
crisas aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu de cateva ori. De ce nu m-a facut mama baiat ca sa nu ma mai chinui atata. Deh!
Eu sunt in ziua 1 a CM. Mi-a venit cu Duphaston la 8 saptamni de la avort. Intru din nou in "valtoare". O sa imi incep tratamentul in curand, cu speranta ca pe la sarsitul lunii sa fac inseminarea. O sa reusesc si de data asta. Sunt sigura!
Pupici
CrisaS spune:
Off mai mai trebuie sa mai citesc despre multe nereusite? Dedule imi pare rau te rog sa ma crezi santem alaturi de tine!!!
Fetelor..cu cat citesc cu atat ma descurajez mai tare!
POate uratul meu o face ceva bine acolo.
Va pupic dulce pe toate!
Crisa
http://tt.lilypie.com/FanDm5.png
cosicel spune:
Buna dimineatza!
Dedus - totusi n-a venit prea curand? Chiar daca acum esti descurajata tare, nu lasa gandurile negre sa te macine. F bine, ia o pauza, dar 'prestati' la momentul oportun, ca nu se stie niciodata!
Beatriz - esti extraordinara! Cum te simti? 
Crisa - stii bine ca fiecare are norocul ei, si nu vreau sa te descumpanesti. Asa ca, ai putea fi tu reusita noastra, da? Stai cumintica, nu te stresa, foliculii tb sa creasca frumosi si cu ovule gata, gata sa se iubeasca cu gigeii!
Csana - lasa testul, mai asteapta cateva zile! Eu oricum nu prea am incredere in teste, de multe ori sunt fals negative.
Dankutza - deci e f posibil sa ramai gravi in martie, asa cu speram toate pentru tine! Si cum iti tii promisiunile, stiu ca vei reusi.
Profa - imi pare rau....

Nici nu stiu cum sa te incurajez. Poate ca e bine ca poti ramane gravi, si trebuie sa cautati motivul pt care nu poti pastra sarcina, desi imi imaginez ca durerea e cu mult mai mare decat atunci cand de prima data testul e negativ.
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza crisas aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu de cateva ori. De ce nu m-a facut mama baiat ca sa nu ma mai chinui atata. Deh! Eu sunt in ziua 1 a CM. Mi-a venit cu Duphaston la 8 saptamni de la avort. Intru din nou in "valtoare". O sa imi incep tratamentul in curand, cu speranta ca pe la sarsitul lunii sa fac inseminarea. O sa reusesc si de data asta. Sunt sigura! Pupici |
Pai zi tu daca nu am dreptate...cat suferim..si cu toate astea tot fetita imi doresc!! Sincer!
Am ajuns pe pagina 3 nu se poate asa ceva...:)))))unde sunteti?
Crisa
Ovarele mele au inceput partida de ping-pong. Sper sa fie bine luna asta!
Va pupic dulce si va doresc un weekend placut
http://tt.lilypie.com/FanDm5.png
Beatriz spune:
Cosi - operatia e bine; tu ce noutati ai?
Danktuza - imi place cum gandesti!
Crisas - fiecare dintre noi are sansa ei; nu uita ca daca unele(multe) am avut ghinion, asta nu inseamna ca asa se va intampla la toate; nu seamana un caz cu altul.
Valabil pt toate fetele: de undeva, statistic macar, trebuie sa apara si rezultate pozitive.
Dedus - ai grija de tine si incarca-ti bateriile luna asta; veti reusi prin FIV
Maria_Ileana - mie mi se pare ca echo la tine arata bine; cat despre confuzia doctorului (chist sau folicul) e de vina aparatul sau lipsa lui de experienta ca echografist; in cazul in care ai vreun chist, nu cred ca trebuie sa te sperii, si eu am cam tot asa de mare, mi-au zis ca la aceasta dimensiune nu creeaza probleme.
Bafta maxima duminica! iti tin pumnii
Profa - eu nu cred ca viroza sau herpseul au avut determinat pierderea; mare necaz ai avut de 4 ori sa ramai fara succes; eu zic sa mergi si la mai multi doctori si sa intrebi pana cand afli o solutie
Csana - dar nu a venit CM asa-i? Spera!

.........
10 +