INSEMINARE [34]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns profa spune:

astazi,bhcg 26,de la 88,alaltaieri...iar am iesit din cursa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Profa din ceea ce ai scris se pare ca tu reusesti sa ramai gravida dar nu reusesti sa pastrezi sarcina. Poate ar trebui sa faci niste analize ca sa vezi ce se intampla. Mie, mi-a recomandat dr sa fac Ac. Anti-fosfolipidici, Ac. Anti-cardiolipinici si Anticoagulant Lupic. Mentionez ca mie mi s-a oprit sarcina din evolutie la 5 saptamani si 2 zile si am avut un avort menstrual. Incearca sa faci si tu analizele astea. Undeva exista o problema. Dar care? Parerea mea este sa te duci si la dr sa vada daca sunt urme de corp galben in ovar. E si asta important, ca daca nu e pierzi sarcina. Dute zilele astea ca sa vezi cauza.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-ileana spune:

Off, mai, Profa, imi pare sincer rau...

Dankutza are dreptate... te sfatuiesc sa te duci la dna dr Uscatescu de la Fundeni, sa iti faca analizele acelea si sa iti dea - daca e cazul - tratament. Pentru ca in viitor sa nu se mai repete. Iti trebuie in prealabil trimitere de la medicul de familie. OFFF!

Trebuie sa te aduni si sa gandesti pozitiv, sa te rogi la Maica Domnului sa iti dea putere sa mergi mai departe. Sa nu te lasi doborata de durere si ganduri amare, sa lupti mai departe pentru puiul tau... ai sa vezi ca intr-o zi, il vei avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Profa - imi pare foarte rau! nu voi intelege niciodata de ce unele femei trebuie sa fie atat de incercate...
si eu zic la fel, sa faci investigatii suplimentare neaparat, sa iti reincarci bateriile si apoi vei reincepe lupta de pe alte pozitii

Maria_Ileana - ma vindec bine, am fost la control azi, va spun maine ce mai fac - doctora asta imi schimba planurile de la o intrevedere la alta si ma bulverseaza complet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M_Alexa spune:

dedus - Am vazut ca ai afisat o lista cu rezultatele sotului tau la spermograma si ca ai zis ca a urmat un tratament naturist. Te rog frumos trimite-mi si mie tratamentul exact si de unde il procuri. Sotul meu a luat spermotrend deja de o luna si spermograma s-a deteriorat rau de tot. Daca initial a avut 3200000 "gigei" acum abia daca au fost 400000... Te rog frumos ajuta-ma! Am facut deja o inseminare nereusita in februarie si sunt disperata. Medicii ne-au speriat foarte tare!!!!!
Alexa

"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

ziua 12 de la inseminare test de sarcina negativ
nici nu mai imi vine sa fac bhcg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myiia spune:

Buna fetelor!

Uite ca am reusit si eu intr-un final sa intru...m-am intors de la inseminare.
Mai tineti minte ce va spuneam eu de norocul meu si ca daca exista posibilitatea ca ceva sa mearga prost atunci cu siguranta asa va merge...ei bine sa stiti ca asa e! La preparare sperma sotului meu a iesit cu oligoteratospermie severa. Mai rau nu se poate. Am facut inseminarea cu ce am avut, ca doar n-am ajuns pana aici degeaba si mi-am luat gandul de la luna asta.
Dr mi-a spus ca mai facem o spermograma pe luna timp de 3 luni si daca lucrurile contiua asa atunci ma trimite direct la FIV. Deasemena il trimite pe sotz saptamana viitoare la urolog petru ca e suspect de varicocel.
Dupa ce in Noiembrie a iesit cu normospermie, acum e varza cu carne!!! Asta e, se pare ca pentru noi va fi cat se poate de greu sa ne realizam visul. Sunt dezamagita, suparata, trista dar nu ma las. Facem analizele si intre timp strangem bani de FIV.
Inseminarea n-a durut deloc, s-a facut rapid, in cateva minute si apoi am mai stat pe masa cracita inca 15-20 min. De maine o sa iau Utrogestan 6/ zi, doctoritza inca spera, eu nu.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Off mai fetelor...profa, csana nici nu-mi vine sa mai fac inseminarea:(((((((

http://tt.lilypie.com/FanDm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Macar la Romanica sant preturi mai acceptabile la FIV..aici costa 20-25 de mii de para!:((((((((((((
Offfff de ce nu m- fi facut mama baiat?

http://tt.lilypie.com/FanDm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-ileana spune:

Buna, fetelor!

Azi am fost la a doua ecografie pt a face IA. Zau daca mai inteleg ceva... Rog fetele care se pricep sa-mi spuna si mie daca e ok sau nu.

Data trecuta (eco 1, ziua 9 CM)aveam valorile:
Endometru = 9 mm
OD = 1 folicul de 10/8 mm
OS = 1 folicul/ chist ??? de 17/21 mm

Azi, eco 2 (ziua 12 CM):
Endometru 10,2 mm
OD = 3 foliculi (din care doi mai mari, de 12/8,9 mm si 17/13 mm)
OS = 1 folicul 13/23 , fara lichid Douglas

Azi dr. nu mi-a mai spus nimic de acel chist. A disparut, s-a micsorat ??? Si era destul de mare, 17/21 mm!
Si ce o fi insemnand acea sintagma "folicul fara lichid Douglas"?

Mi-a dat sa fac maine seara (vineri) la ora 22 Pregnyl 2 injectii iar IA va fi duminica la ora 12.

Multumesc.

Mergi la inceput