INSEMINARE [34]

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns csana spune:

fetele pentru incurajari! azi, ziua 13,am mers sa fac un bhcg dar rezultatul cred ca cel mai devreme il am maine daca nu chiar luni.nu mi-a venit CM, dar nici simptome de gravida nu am(de parca am fost vreodata gravida).oricum, cred ca un semn relevant ar tebui sa fie sanii, sa am o tensiune in ei, sa fie mai mari, mai durerosi, dar, din pacate nu-i asa. oricum, fetele mele, va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

cosicel, beatriz multumesc mult.

csana nu toate femeile au semne de sarcina. Nu e o regula.

Eu mi-am facut azi programare azi la Cezara si asistenta ei (Ani) era cam deranjata ca nu vreau sa imi fac programare la dr Bechir, luni dimineata. Eu, personal, nu am nimic cu dr Bechir, singura problema e ca eu nu am timp sa ma duc in timpul zilei. Am inteles ca Cezara va pleca pentru o saptamana si multe paciente vor sa se duca la ea. "O sa moara cu pacientii de gat", asa mi-a spus Ani. Nu m-as tine de capul ei daca nu as fi reusit din prima la inseminare. Si oricum, muncesc ca o roaba ca sa am bani pentru ea. Asa ca nu o las pana nu ma lasa gravida din nou. Chiar ca moare cu mine de gat.
Ma duc marti pe 24 la prima eco.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-ileana spune:

Fetelor, va rog, un sfat!!!

Azi-noapte am facut Pregnylul si dupa aceea pana in momentul de fata nu am avut intepaturi si nici dureri in ovare. Eu citisem pe forum ca alte fete aveau dureri.

Lipsa acestor dureri poate insemna ca la mine nu se sparg foliculii si nu se va produce ovulatia???

Maine fac IA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Maria , nu e obligatoriu sa simti ceva . In orice caz , insista ca maine inainte de IA , sa-ti faca neaparat o ecografie !! Ca sa vezi clar daca s-au spart foliculii ! In caz contrar ...sa n-o faci degeaba .
Bafta !!

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myiia spune:

Buna fetelor,

Maria Ileana, este prima data cand am facut si eu pregnyl(acum 2 zile) zi pot spune ca desi durerile nu au inceput instantaneu, acestea au aparut cam la 12-24 ore si continua si acum.

Am inceput Utrogestanul, iau 6 pe zi.
Daca stie vreuna dintre voi fetelor: De la Pregnyl sau Utro poti avea sanii sensibili? Ca eu nu-i am asa nici inainte sa-mi vina...deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna seara

se vede ca ieri a fost 13 si vineri, nashpa zi.am facut o IUI si nush daca o sa prinda, daca o sa fie reusita. Doctorul, ori din cauza ca era obosit, ori nu stiu din ce alta cauza, nu mi-a facut ecografie pentru a monitoriza ovulatie, iar pe mine abia acum ma dor ovarele cumplit. Inclin sa cred ca am facut IUI prea devreme, insa speranta moare ultima. Am citit ca in cazul IUI, spermatozoizii fiind preparati (spalati), durata vietii lor e mult mai mica, in jur de 6-12 ore, iar dupa ce ca ai sotului meu abia se misca, imi pare ca am facut prea devreme IUI.
sper ca totusi sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-ileana spune:

Multumesc, Anaconda. Te si iti doresc o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

maria-ileana nu trebuie neaparat sa simti ceva ca sa iti indice ca s-au spart foliculii. Daca ai facut Pregnylul, sigur s-au spart. Nu am auzit niciodata ca cineva sa faca injectia si nu sa sparga foliculii. Cred ca ar trebui sa te relaxezi pentru ca sigur s-au spart si tu ai nevoie de relaxare inainte sa te duci la IA. Iti tin puminii. Sper sa apuci sa citesti mesajul inainte sa pleci la dr.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

maria , mirela2 , Myiia – multa bafta la burtici
dankutza – sper sa fie totul ok pt tine luna asta sis a mearga asa cum iti doresti

In asteptarea unui bebel ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myiia spune:

Buna fetelor!

Sensibila, mersi de urare, prinde bine!

Mai fetelor, eu sunt aeroplan rau de la Utro!! Sunt la job si nu mai pot! Simt ca o sa cad din picioare! Nu stiu cum o sa conduc pana acasa...
Ovarele inca ma dor putin, sanii tot sensibili...am luat-o razna de tot!
Macar sa fie cu folos...chiar ar fi o minune daca ar iesi ceva...

Mult noroc tuturor inseminatelor...sa fie cu ochi de data asta!

Mergi la inceput