INSEMINARE [34]
Raspunsuri - Pagina 12
cosicel spune:
Eseea - multumesc, multumesc! Si eu sunt convinsa ca mi-ai dat fiolele cu inima buna si-mi vor folosi.
Eseea spune:
Miya, accept pm-uri cum sa nu?? chiar acum am primit unul, dar tu nu ai pm activat. Scrie-mi la E_seea@yahoo.co.uk si lasa-mi un nr de tel. Eu am incercat sa-ti dau si email dar mi s-a intors inapoi. Hai ca rezolvam sigur, stai linistita.![]()
Mami de fetita
si de baietel
39 +
Eseea spune:
Cosicel, poti sa fii sigura ca ti le-am dat cu draga inima si sper din tot sufletul sa ai succes!![]()
Mami de fetita
si de baietel
39 +
Beatriz spune:
Simona - sa ne tii la curent cu vesti despre tine
Maria_Ileana - vei afla joi mai multe le echo, dar eu cred ca esti ok pt a face IA
Dedus - hai cu vestea mare
Crisas - trebuie sa iesi neaparat din aceasta stare ca sa reusesti
Csana - din punctul meu de vedere, nu influenteaza cu nimic faptul ca stati sau nu cuminti pana la rezultat
Myia - bafta
Cosi - 
Profa - nu inceta nicio clipa sa speri
toate fetele
Pentru cauza infertilitatii!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!
happyella spune:
Buna fetelor !
Va rog sa imi spuneti si mie daac stiti unde poate fi facuta spermograma sambata si daca avem nevoie de programare.
Va multumesc.
pupici
asteptand o MINUNE 
http://tt.lilypie.com/RBdTp3.png
cosicel spune:
Spermograma sambata? La IDS (undeva prin Dorobanti) unde lucreaza dr Matei, insa sunt sigura ca gasesti pe la mai toate clinicile private care se respecta. Adica, cat timp fac IA sambata tb sa aiba si biolog sa prepare sperma.
Dar suna pentru programare!
Myiia spune:
Buna fetelor, multumesc ca va ganditi la mine...acum chiar am nevoie de bafta.
Vin de la echo, pe ovarul cu trompa buna am un singur folicul de 13/16mm
, iar pe stangul am mai multi dar vreo 4 marisori de 18, 22,17, 20mm.
Am facut si Pregnyl-ul de la Eseea (careia-i multumesc din tot sufletul si-i doresc o nastere usoara
)si maine de dimineata ma prezint cu sotul pt inseminare.
Doctoritza mi-a spus ca exist posibilitatea ca ovocitele de pe ovarul stang sa migrze si sa fie captate de catre trompa dreapta...ati mai auzit asa ceva? Va rog sa-mi spuneti daca stiti ceva de chestia asta, ca e cam singura mea speranta. 

maria-ileana spune:
Buna, fetele!
Ce bine ca s-a inventat DC-ul! Ma simt bine aici, cu voi!
Beatriz, de cate ori vad ca postezi ceva ma bucur enorm, stiu ca tu ai totdeauna cate un cuvant cald si bun pt fiecare... Pe toate ne incurajezi mereu, dar tu, draga de
tine, ce mai faci? Cum te mai simti? Esti bine? 
Cosicel, si tu esti o scumpa si ne incurajezi mereu!
Happyella, spermograma se face si la clinica Medsana, costa 60 ron. Din cate stiu eu, se face si sambata. Totusi, mai bine suna si intreaba fetele la receptie.
Eseea, iti multumim ca iti faci timp mereu si intri si aici, la noi... Toata admiratia! Sa ai o nastere usoara!
CrisaS, ai grija de tine si fruntea sus! Gandeste-te ca intr-o zi iti vei strange copilul in brate... Asta iti va da curaj sa lupti mai departe!
Myiia, iti tinem pumnii maine la IA!
si eu pe toate fetele.