INSEMINARE [34]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns profa spune:

Eu am luat prin 10 februarie de la Sensiblue Pregnyl,e-adevarat ca se dadea ca bonus la Puregon de 300,dar daca insisti,poate reusesti sa obtii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Profa - nu te mai stresa! O sa fie bine! Progesteronul nu e mic deloc! In sarcina valoarea progesteronului e intre 9 si 47ng/ml in primul trimestru.
"Progesterone levels can range from 9-47ng/ml in the first trimester, with an average of 12-20ng/ml in the first 5-6 weeks of pregnancy."
Iar beta e in limite, nu?
1 weeks fetal age: 5 - 50 mIU/ml
2 weeks fetal age: 5 - 426 mIU/ml
3 weeks fetal age: 18 - 7,340 mIU/ml

Mergi la inceput

Maria_Ileana - gonasi cred ca-i bine sa-l tii infrigider, temperatura maxima la care poate sta e de 15 grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Myiia, chiar azi am scris eu aici ca am pregnyl. Contacteaza-ma.

Mami de fetita si de baietel 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosicel

'Neatza!
Crisa - faci si luna asta stimulare, da? Sa stii ca dr are dreptate: acum in z4 vede clar cum arata ovarele, daca are vreo suspiciune de chisturi... Asa ca e f bine ca te-a chemat! Eu am citit pe net ca de fapt gigelu' are doar 10 ore ca sa se iubeasca cu ovulul, deci din cele 24 de ore cat e viabil, doar 10 e 'disponibil'. Asa ca incep sa-mi explic procentajul de 'reusite' la IA. Dar luna asta ai sa fii gravi!

O Doamne Cosi mincati-as optimismul tau!!! Ce te iubesc. Cand iti citesc postarile ma loveste si pe mine optimismul.
Da, azi m-a chemat mi-a facut eco..si mi-a zis..de azi iei clomid iar..am simtit ca pica pe mine cevea..3 clomid pe zi si 3 glucophage..e ceva ce stomacul meu nu mai poate indura:((( I-am zis , doctore nu mai pot ma doare stomacul , vomit ..mi-e rau..efectiv..mi-a zis ca oar luna asta mai facem cu astea si daca nu iese apoi ma baga pe menopur..ma rog ma rog la D O A M N E D O A M N E SA-MI DEA PUI MIC LUNA ASTA CA NU MAI POTTTTTTTTTTT NICI DE RAU NICI DE SUPARARE!!!!
Fetelor sant deprimata la maxim sant varza!!! Asta seara am plins iara de m-am umflat veneam de la servici si conduceam si plangeam..efectiv vreau un copil ca sa termin odata cu tragediile.
Offfff nu mai trec zilele astea. Si lunea viitoare merg din nou la el.
In rest nimic noutati!
Dca era ceva rau cred ca-mi spunea.
Va pup si numai bine,
Crisa

http://tt.lilypie.com/FanDm5.png

Mergi la inceput

Crisa - dam bataita! Cum sa plangi? Daca nenea doctoru' iti spunea ca n-are sens sa mai iei ceva ca e de pomana? Ia gandeste-te la mine care-am luat clomifem, mi-am varsat sufletul o saptamana si n-am facut niciun folicul in plus! Deci tu esti una din fericitele care raspunde la tratament, asa ca, e un pas mare inainte!
Si crede-ma, ai un super medic! Chiar daca ti se pare nesuferit, dar dupa ce-ai postat tu pe aici, am cautat pe net si-am gasit valori ale LH-ului si estradiolului care indica ovulatie, asa ca e super doctor! Si-ai sa vezi ca vei face sex cu seringa () dar te va lasa gravi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

neata fetele! n-am mai scris, dar v-am citit...eu astept ziua de sambata...pana atunci, aceeasi jena nasoala la urinat, mai ales dimineata. ca simptome as putea sa amintesc o durere ca la ovulatie undeva prin zilele a5-a, a6-a si a 7-a, si bufeuri in fiecare noapte spre dimineata(dar astea stiu ca sunt mai degraba semne de menopauza).aseara, in timpul,am avut niste contractii foarte dureroase, lucru ce m-a speriat. oare trebuia sa stam cuminti pana la rezultat?sper sa nu fi afectat cu ceva mersul unei eventuale sarcini
Crisa relaxeaza-te, ca sa gaseseasca bebe loc prielnic!
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

cosi,esti o scumpa!Sunt vraiste pt.ca ma tot gandesc ca nu se poate sa nu fi influentat pregnylul valoarea bhcg,desi dr. a fost f.categoric cand mi-a spus ac nu influenteaza.Si daca a fost influenta,atunci cresterea,si asa destul de mica,incepe sa devina problematica...azi nu cred ca o sa repet analizele,sesi ma cam mananca...o sa le fac maine,si atunci o sa stiu.Sotul meu a plecat dela in Ungaria sa cumpere Proluton,sper sa fie cu folos,si sa nu-l ia degeaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Cosicel, bafta multaaaaaaaa!!! astept vesti bune, sa stii!!

Mami de fetita si de baietel 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myiia spune:

Esseea, am incercat sa-ti dau PM dar nu reusesc. Zice ca nu accepti PM-uri...
Am intrat in criza de timp, multumesc din suflet pentru raspuns!

Am nevoie de 2 fiole...cum facem?

Mergi la inceput