sarcina si bolile autoimune

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

dar intotdeauna dupa ce iau eutiroxul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Aha ... ma speriasem ca am ramas singura pe aici ... desi daca ati fugi toate la Odisee nu m-as supara

Multumiri la fata frumoasa care mai bantuie DC

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

georgia
in legatura cu tsh-ul peste 2 si calitatea ovocitelor pot sa-ti impartasesc din experienta mea.
La toate cele 4 stimulari facute tsh meu era in limite desi foarte aproape de limita superioara (4)era totusi in limite.La prima stimulare am obtinut 1 ovocit ,a2a si a 3a nu le-am finalizat din cauza de raspuns slab la tratament, la a4a din 2 ovocite am ramas cu unul care mi-a fost transferat.
Dupa ce am citit si eu la fetele care au facut fiv in Austria ca tsh este indicat sa fie sub 1 am inceput tratamentul cu eutyrox.
Concluzia este ca la urmatorul fiv (facut la 3 luni dupa inceperea tratam cu eutyrox)am obtinut 3 ovocite de calitate care s-au fertilizat si dezvoltat corespunzator ceea ce nu mi se intamplase niciodata pana atunci.Ei bine eu pun acest rezultat fosrte mult pe seama eutyroxului desi am tinut strict si tratamentul naturist dat de miki-miki
Am uitat sa spun ca tsh era in jur de 2 , nu am reusit sa-l scad la 1.
danny
am vorbit la o clinica mai mica din Sibiu care apartine de o clinica din Germania in sensul ca anumite analize le trimite acolo cu avionul si i-am rugat sa se intereseze de analiza celulelor NK.In 2 zile m-au sunat si mi-au spus ca se fac aceste analize in Germania si ma costa 100 lei.Acum ma bucur ca se fac dar sunt un pic sceptica in privinta lor pt ca mi se pare pretul un pic mic fata de cel de 260 lei de care zicea Avalon .
E drept ca are preturi mai mici fata de alte clinici din Sibiu(de ex IgG este 12 lei)dar ma gandesc daca sunt si de calitate analizele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana80 spune:

V-am urmarit pentru ca ma numar si eu printre posesoarele de tiroidita autoimuna, descoperita acum 1 an si 4 luni (ATPO>600), in rest analizele erau in limite normale
in ult timp am tot repetat TSHul si crescuse pana pe la 3 si ceva, deci tot in limite normale
Dar minunea s-a intamplat!II
dupa 2 ani de asteptari, laparoscopie, tratament pt endometrioza (a, nu am precizat ca am si aceasta minunata afectiune, nu-mi place cuvantul boala), stimulari, 3 IA-uri, s-a intamplat natural!
Mi-am repetat ieri analizele si TSH-ul e undeva la 1.87 si FT4 la 1.38, destul de aproape de limita sup, dar ce conteaza ca e in limita
nu stiu care a fost secretul, in sufletul meu stiu ca rugaciunile mele au fost ascultate si toate tratamentele naturiste sau nu, daca au avut vreun efect, tot de la Dumnezeu am avut intelepciunea sa le fac
Acum ma rog ca sapt viit sa fie bine la prima eco cu bebe

Nu va pieredti speranta si...rugati-va

5+

Oana

Mergi la inceput

Felicitari, Oana ! Iti doresc multa sanatate si sarcina usoara

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

oana
FELICITARI !!!
te asteptam saptamana viitoare cu vesti de la prima eco !!!
Spune-ne si noua ce tratament ai luat (daca ai luat) pt ATPO ?
Ai fost la un medic endocrinolog care te-a tinut sub obsrevatie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyescu spune:

Felicitari Oana!

La mine analizele erau in felul urmator: Anti-TPO >600 si Anti-tiroglobulina 368 (iarsi mare). Tinand cont ca in august 2008, Anti-TPO era 2400 iar Anti-tiroglobulina 600.....
Maine gat primul blister de 25 pastile de Euthyrox. Ceea ce pot spune pana acum e ca: m-am ingrasat putin, ca sunt agitata si nervoasa. E normal????
Va rog, puteti sa imi recomandati un doctor ginecolog bun din Timisoara? Bun, in sensul ca nu o sa imi auda urechile mai nu stiu ce teorii legate de sarcina si hipotiroidie, sa fie disponibil, sa poti comunica cu el, sa ai incredere in el etc, etc....
Va pup si va multumesc frumos,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata!
Oana, ce veste extraordinara! Aproape mi-au dat lacrimile cand am citit! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoare si fara nici un fel de probleme!!! Poate ne mai poti povesti ce tratamente ai facut pe partea hormonala.
goldi, la analizele hormonale nu are importanta daca mananci sau nu inainte, important este sa iei pastiluta inainte. Eu trebuie sa imi refac TSH_ul saptamna asta. Sunt foarte curioasa. Mi-a intarziat CM luna asta, acuma da semne ca vrea sa ma viziteze...imi facusem sperante dar cred ca degeaba. In fine. Intrebarea e de ce a intarziat, ca in ultimele luni mi-a venit mereu mai devreme.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Iepumic - ce nume dragut ai - daca iei naturiste, stii ca si ele pot influenta CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

am vb azi cu o prietena, care lucreaza la un depozit de medicamente.exista HUMAGLOBIL, acea gamaglobulina care are anti-anticorpi tiroidieni.nu se gaseste in farmacii, se poate cumpara prin spitale si costa aprox 1350 lei o fiola.acu va trebui sa intreb daca se poate comanda prin cabinet medical.de fam, gine sau oridecare. parca se face o fiola la 3-6 luni.dar cum sarcina este mai mult afectata de anticorpii acestia in primele 8 sapt,una, maxim 2 fiole ajung.din pacate voi ajunge la gine abia peste 3 sapt, deci pana atunci nu voi mai avea vesti.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput