sarcina si bolile autoimune
Raspunsuri - Pagina 20
danny1 spune:
cred ca m-am inselat.trebuie mai multe injectii.offff, tre sa reiau art.l-a inteles cineva, sa-l explice?
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
goldi spune:
Da, tocmai voiam sa-ti spun
.Din cate stiu cantitatea per flacon la humaglobin, este de 5 sau 2.5 mg. Deci trebuie cam 8 flacoane de 100ml pt 40mg.
Medicul nu iti poate comanda, pt ca nu are voie decat medicamente pt condica de urgenta.
Cel mai simplu este ca cea pe care o cunosti sa ti-l cumpere direct din depozit.
Sau faci comanda la farmacie.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
iepumic spune:
Salutare
Haideti ca putem trece la capitolul 2!
danny, o sa o intreb si pe dr mea deindata ce ajung la ea de aceste injectii. Este foarte documentata si cu siguranta este la curent. Sunt curioasa care va fi parerea ei. Eu vineri sunt iar la Cluj, pana duminica. Mai scot 2 masele de minte cu aceasta ocazie.
Azi mi-am refacut TSH-ul, tare curioasa sunt ce iese. Am intrebat la laborator si mi-au zis ca nu are importanta ca sunt la CM, ca nu influenteaza rezultatele. Am facut si anticorpii antispermatici.
goldi, multumesc. e numele meu de "scena", adica toti prietenii imi spun asa. Si cum aici sunt intre prieteni
.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
oana80 spune:
multumesc mult fetele pentru urari
dupa depisatrea tiroiditei micronodulare am inceput trat cu eutyrox de 25 mg.
pentru anticorpi am inceput prin noiembrie 2008 trat cu seleniu (200 mg/zi). prin feb nu scazusera, din contra crescusera. la ultimul control dr mi-a zis sa nu ma mai chinuiesc sa fac analiza de ATPO ca nu prea scad
am facut si tratament cu diphereline 3 luni (dar asta pt endometrioza)
in rest am combinat naturiste gen evening prim rose, omega 3-6-9, aloe vera, flavin7 pt crestera imunitatii, fara o schema anume, doar ca in ult timp le-am luat neintrerupt.
Ca si dr, prima care mi-a prescris trat (si a fost confirmat si de ceilalti) a fost dr Voicu Daniela (Medicover), e ok.
Am fost de 2 ori si la dr Corina Neamtu (Parhon si CM Marinescu), o dr buna, dar greu de prins
ult data, pt control am fost la dr Bajenaru Magda (Medlife), care am inteles ca e specializata pe infertilitate.
Toate mi-au prescris acelasi trat si mi-au spus ca nu tiroidita ar fi problema, ci mai degraba endometrioza.
nu cred ca exista vreo formula anume, tot ce cred eu ca a contat, cel putin pt mine, a fost ca mi-am impus sa am rabdare, chiar daca uneori disperam...si am crezut in sansa mea!
Dumnezeu va va calauzi pasii si veti alege cea mai buna cale!
Sa auzim de burtici!
5+
Oana
iepumic spune:
Oana,
nu stiu daca tot cu tine am vb despre Daniela Voicu...si eu tot la ea merg la Medicover. Mie nu prea imi place de ea...chiar deloc. Mi se pare ca se poarta urat cu pacientii. Cred ca am mai zis asta.
Poti sa ne spui mai mult despre:
| Citat: |
| naturiste gen evening prim rose, omega 3-6-9, aloe vera, flavin7 pt crestera imunitatii |
Ce Aloe Vera ai luat si cum??? Pe dr. endocrinolog ai intrebat-o ce parere are despre naturistele astea sau le-ai luat asa, fara sa o consulti?
Eu probabil voi face o HSG fiindca e singura zona neinvestigata.
Iepumic

Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
miki-miki spune:
Fetelor
care va pricepeti, deschideti un cap nou, Danny
sigur nu se va supara.
Goldi
tu esti mai veterana
si sigur te pricepi, nu vrei sa faci tu asta?
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
goldi spune:
Sunt io veche
dar nu si mai desteapta 
Nu stiu cum se deschide un capitol nou si sunt antitalent total la computatores
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
oanaq spune:
Pana sa va mutati la un alt capitol, am intrat sa va incurajez: FETELOR, SE POATE!!! Am descoperit ca am Hashimoto acum vreo 4 ani cand am inceput sa incercam sa avem un bebe. Au urmat 3 ani de incercari si o sarcina pierduta la 7 saptamani. Intre timp, am schimbat la doctori de numa pana am gasit un endocrinolog bun care mi-a stabilit doza buna de Synthroid (echivalentul canadian al Euthyrox-ului). Avortul de anul trecut nu cred ca a fost legat de tiroida autoimuna ci mai degraba de un polip uterin de care am scapat rapid. Luna ce a urmat dupa eliminarea polipului am ramas insarcinata si acum il tin in brate pe Luca, minunea mea frumoasa. Deci, SE POATE!!! Ce m-a ajutat fffff mult a fost o vacanta de vis de 10 zile, relaxare maxima, destresare garantata. Cand aveam TSH-ul debalansat, eram total depresiva si cred ca si din cauza asta nu aveam succes cu sarcina. In fine, probabil ca era un cumul de factori: tiroida autoimuna, starea psihica, polipul ala nenorocit..Ce e foarte curios e ca din ziua in care mi-a descoperit doza buna de syntroid, TSH-ul meu nu a mai sarit din valorile normale, nici in sarcina, nici acum dupa. Tot de atunci, neintrerupt iau acelasi gramaj 0.75. Ca info suplim desi cred ca nu are relevanta prea tare, in sarcina am facut diabet de sarcina dar acum sunt ok.Experienta mea ma face sa cred ca exista multe diferente in cum boala asta afecteaza fiecare persoana in parte.Oricum, eu va doresc mult succes si fiti convinse ca se poate. Incercati sa va detasati de toate intrebarile, stresul zilnic, grijile, etc si bebe o sa vina si la voi. Stiti, cu cat fugi mai tare dupa un iepure cu atat si el prinde viteza
.
mami de Luca nazdravan
oanaq spune:
Nu stiam pana azi ca exista vreun tratament pt tiroida autoimuna. Eu aveam in cap ca nu se poate trata....mai invat si eu una, alta
mami de Luca nazdravan
danny1 spune:
oanaq, ne dai sperante.felicitari.sa te bucuri de minunea ta.multumim ca ai intrat aici si ne-ai povestit.
TEMA:cum se deschide capitol nou?
la fel ca subiectul nou?ca atuncin ma precep.![]()
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()